Sierpniowe Mamusie 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dziękuję , tylko teraz się martwię o progesteron...itakasia wrote:Sandi
 Ładny przyrost 
 Karola
 Ponieważ w piątek powtarzam swoją a to będzie właśnie 16dpo, czysta statystyka i gratuluję ładnego przyrostu i gratuluję ładnego przyrostu
- 

Ja bety niestety nie zdążyłam dziś zrobić. Zadzwonili z pracy ze mam być pół godziny wcześniej bo jakaś impreza i dzień wcześniej mój zmiennik nawalil i musiałam to ogarnąć. Wizyta jutro o 11 ale znając życie będzie ładny poślizg bo ten gin nigdy na zegarek nie patrzy przy wizytach. Z jednej strony super bo ma czas dla pacjentek i sprawdza wszystko, doradzi pogada, z drugiej strony siedząc w poczekalni ileś godzin nie jest to fajne Nadia 2008 Nadia 2008
 * 7tc 2016
 *10tc 2017
 *15tc 2017
 WOJTUŚ 2018
 STAŚ 2019
- 

Ja miałam . 2 mm i się wchlonelo. Może być krwiaczek,naczynko albo pęcherzyk który się wchłonie.Basha wrote:W necie nie mogę nic znaleźć o pęcherzyka nieciążowych w macicy? Słyszała któraś z was o czymś takim?

Pulsowanie to właśnie serducho na samym początku 

U mnie dziś ok. Zmęczona jestem ,mam syf w domu o nie chce mi się sprzątaćsynuś 

Dwa aniołki *
- 

Basha ja nie słyszałam o pęcherzykach jakis innych ale ja mało co słyszałam o rożnych rzeczach, tutaj sie dopiero uczę. Ale skoro lekarz sie nie przejął tzn ze to nic poważnego. Najważniejsze ze ten właściwy pęcherzyk pulsuje i ze wszystko jest dobrze. A który masz tydzień ciąży dokładnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 18:48 
- 

Karola jesli rozsądny lekarz to na 100% luteina dowcipna w dawce minimum 2x100 dwa razy dziennie. Nie jest tragiczny ten prog, ale super wysoki tez nie. Mi przy progu 19 zalecil właśnie taka dawke lutki i teraz mam ponad 24, co ciagle średnio zadowala mojego gina. Trzymam kciuki   Karola555 lubi tę wiadomość
                                "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.." Karola555 lubi tę wiadomość
                                "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."