Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
itakasia wrote:Sandi
Ładny przyrost
Karola
Ponieważ w piątek powtarzam swoją a to będzie właśnie 16dpo, czysta statystyka i gratuluję ładnego przyrostu -
Ja bety niestety nie zdążyłam dziś zrobić. Zadzwonili z pracy ze mam być pół godziny wcześniej bo jakaś impreza i dzień wcześniej mój zmiennik nawalil i musiałam to ogarnąć. Wizyta jutro o 11 ale znając życie będzie ładny poślizg bo ten gin nigdy na zegarek nie patrzy przy wizytach. Z jednej strony super bo ma czas dla pacjentek i sprawdza wszystko, doradzi pogada, z drugiej strony siedząc w poczekalni ileś godzin nie jest to fajneNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Basha wrote:W necie nie mogę nic znaleźć o pęcherzyka nieciążowych w macicy? Słyszała któraś z was o czymś takim?
Pulsowanie to właśnie serducho na samym początku
U mnie dziś ok. Zmęczona jestem ,mam syf w domu o nie chce mi się sprzątaćsynuś
Dwa aniołki * -
Basha ja nie słyszałam o pęcherzykach jakis innych ale ja mało co słyszałam o rożnych rzeczach, tutaj sie dopiero uczę. Ale skoro lekarz sie nie przejął tzn ze to nic poważnego. Najważniejsze ze ten właściwy pęcherzyk pulsuje i ze wszystko jest dobrze. A który masz tydzień ciąży dokładnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 18:48
-
Karola jesli rozsądny lekarz to na 100% luteina dowcipna w dawce minimum 2x100 dwa razy dziennie. Nie jest tragiczny ten prog, ale super wysoki tez nie. Mi przy progu 19 zalecil właśnie taka dawke lutki i teraz mam ponad 24, co ciagle średnio zadowala mojego gina. Trzymam kciuki
Karola555 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."