Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za info odnośnie plamień, czyli dosłownie połowa ma, połowa nie. troszkę mnie to uspokoiło. Ja mam umowę z ginem że jak będą plamienia albo bóle to mam wykupić duphaston, więc wiem jak działać. Póki co dziś na wkładce nic nie było. Jak zobaczę to pojadę po receptę, dla swojego psychicznego spokoju
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, co o tym myśleć oczywiście w miarę waszych możliwości w środę miałam wg okresu 5tydz4dni i gin kazał przyjść twierdząc, ze coś powinno być widać... Niestety był tylko pęcherzyk ciążowy 5mm gdzie lekarz stwierdził ze za mały jak na ten tydz. Choć najprawdopodobniej miałam owulację dużo później niż zwykle (wiec mam nadzieje ze po prostu ciąża jest młodsza i jeszcze urosnie)
W w czwartek dzień po wizycie zrobilam badanie z krwi bhcg- wynik:5365,70mlU/ml
Niestety dziś lab nieczynne wiec nie mogłam powtórzyć aby sprawdzić czy dobrze przyrasta
Miała któraś podobna sytuacje i ciąża rozwijała się prawidłowo ?
Zostałam na Święta z taka niepewnością niestety.
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnysylwia1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę, co o tym myśleć oczywiście w miarę waszych możliwości w środę miałam wg okresu 5tydz4dni i gin kazał przyjść twierdząc, ze coś powinno być widać... Niestety był tylko pęcherzyk ciążowy 5mm gdzie lekarz stwierdził ze za mały jak na ten tydz. Choć najprawdopodobniej miałam owulację dużo później niż zwykle (wiec mam nadzieje ze po prostu ciąża jest młodsza i jeszcze urosnie)
Niestety dziś lab nieczynne wiec nie mogłam powtórzyć aby sprawdzić czy dobrze przyrasta
Moja ciąża jest młodsza niż wychodzi z @.
I też trochę później wiele rzeczy na usg mogłam dostrzec.
Ale często zdarzają się różnicę. Choć każda z nas jest w podobnym tutaj tc. To jedna miała owulacje w 11dc a inna nawet w 20dc. Co wtedy wpływa na rozwój maleństwa. I gin przecież o tym wie.sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Ja również wszystkim Wam chciałabym życzyć zdrowych, wesołych i co najważniejsze spokojnych świat. Super prezentów i cudownej rodzinnej sielanki.
Ja tez nic za bardzo nie robię bo jedziemy na gotowe. I bardzo mi to pasuje.niedograna, s1985, PLPaulina, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam wczoraj na wizycie no i mamy piękny prezent na święta ciąża wewnątrzmaciczna, było widać zarodek i maleńkie pikajace serduszko wielkości dosłownie piksela na ekranie następna wizyta za 4 tyg, pewnie w święta wszystkim powiemy mnie tez od dwóch dni odrzuca od jedzenia, wczoraj cały dzień było mi niedobrze takze o zbędne kg po swietach się nie martwię również dziewczyny życzę Wam wesołych i spokojnych świąt
Dooti, niedograna, PLPaulina, justyna14, polkosia, Marta..a, d'nusia, chabasse, Flowwer, AnkaK90, Carolline, Existenz lubią tę wiadomość
-
Mnie też odrzuca od jedzenia. Kiedy widzę śmietanę, topiony ser, mięso to robi mi się niedobrze. Ogólnie jedzenie średnio mi wchodzi. W sumie jedynie mogę jeść świeże warzywa i owoce więc codziennie dowozi mi je mąż21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
lu.iza wrote:Byłam wczoraj na wizycie no i mamy piękny prezent na święta ciąża wewnątrzmaciczna, było widać zarodek i maleńkie pikajace serduszko wielkości dosłownie piksela na ekranie następna wizyta za 4 tyg, pewnie w święta wszystkim powiemy mnie tez od dwóch dni odrzuca od jedzenia, wczoraj cały dzień było mi niedobrze takze o zbędne kg po swietach się nie martwię również dziewczyny życzę Wam wesołych i spokojnych świąt
DobrejMysli, lu.iza lubią tę wiadomość
-
sylwia1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę, co o tym myśleć oczywiście w miarę waszych możliwości w środę miałam wg okresu 5tydz4dni i gin kazał przyjść twierdząc, ze coś powinno być widać... Niestety był tylko pęcherzyk ciążowy 5mm gdzie lekarz stwierdził ze za mały jak na ten tydz. Choć najprawdopodobniej miałam owulację dużo później niż zwykle (wiec mam nadzieje ze po prostu ciąża jest młodsza i jeszcze urosnie)
Zostałam na Święta z taka niepewnością niestety.sylwia1986, Roza86 lubią tę wiadomość
-
monika16332 wrote:Drogie mamusie, macie problem z jedzeniem? Nie moge patrzeć na jedzenie, wachac kuchennych "smrodkow" a nawet patrzec na jedzenie jak tu przeżyć swieta na ktorych sie tylko je? Mdłości są okropne i nic nie pomaga
-
sylwia1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę, co o tym myśleć oczywiście w miarę waszych możliwości w środę miałam wg okresu 5tydz4dni i gin kazał przyjść twierdząc, ze coś powinno być widać... Niestety był tylko pęcherzyk ciążowy 5mm gdzie lekarz stwierdził ze za mały jak na ten tydz. Choć najprawdopodobniej miałam owulację dużo później niż zwykle (wiec mam nadzieje ze po prostu ciąża jest młodsza i jeszcze urosnie)
Ja w poprzedniej ciąży byłam na wizycie w 5t6d i był tylko pęcherzyk. Zarodek i serce zobaczyłam tydzień później. Okazało się, że ciąża była 3 dni młodsza (miałam cykle 30/31 dni).sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Zostałam na Święta z taka niepewnością niestety.sylwia1986 lubi tę wiadomość
Monika -
Dzięki wielkie dziewczyny
Życzę wam wszystkim zdrowych, spokojnych i pełnych rodzinnej miłości Świat Bożego Narodzenia :justyna14, niedograna, PLPaulina lubią tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny