Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLavendowa, poziom Twojej wypowiedzi powiedział mi wystarczająco dużo o Tobie. Tu nie ma mowy o inteligentnej kobiecie... kończę ten wywód. Z pewnymi ludźmi się nie dyskutuje, bo najpierw sprowadzą Cie do swojego niskiego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście jak się nie ma argumentow jejodbicie to sie kończy dyskusję. Kilka dziewczyn pisało że owszem podnosi ręce i nawet powiesilo zasłony a ty jej odbicie sklasyfikowalas to na równi z paleniem papierosów i piciem alkoholu. Bez komentarza.
Rzeczywiście nie wiem po co tu wchodzić żeby ciągle czytać o poronieniach.polkosia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Miałam się pochwalić, że zobaczyłam dziś serducho, ale widzę, że tu jakaś dyskusja na śmierć i życie się toczy...
Nie wiem czy warto kruszyć kopię za cudze firanyjustyna14, Dooti, Martula78, mi88, snowwhite, NiecierpliwaOna, s1985, PLPaulina, Marta..a, KlaudiaSG, Existenz, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Existenz wrote:Możliwe. Na wybrzezu pada cały dzień. Piękna zima. Z nart w tym roku nici to choć śnieg tu mógłby spasc dla tych dzieci.
Przeczytałam o tym skroniowym boli.
Napięciowy ból głowy zna chyba każdy - to ten ból głowy, który pojawia się, gdy jesteś bardzo zmęczona, przepracowana, za dobrze się bawiłaś poprzedniego dnia albo, gdy wieczorem orientujesz się, że nie zjadłaś nic od śniadania, a co gorsza, o wypiciu choćby szklanki wody też zapomniałaś.
Napięciowy ból głowy: przyczyny
U źródeł napięciowego bólu głowy leżą najczęściej:
stres,
głód,
odwodnienie,
brak snu,
pogoda,
używki,
długie przebywanie w jednej, niewygodnej pozycji. -
Justyna, już wcześniej byłam spokojna, miałam dobre przeczucia
Powiedziałam rodzince i okazało się, że mam wcale nie jest zaskoczona... nawet mówiła wczoraj babci, że coś tak ciążowo wyglądam Czyli chyba źleMartula78, justyna14, DobrejMysli, KlaudiaSG, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:Justyna, już wcześniej byłam spokojna, miałam dobre przeczucia
Powiedziałam rodzince i okazało się, że mam wcale nie jest zaskoczona... nawet mówiła wczoraj babci, że coś tak ciążowo wyglądam Czyli chyba źle -
A ja dziś miałam drugie usg dzidzia ma ponad 2 cm nóżki raczki główkę i fika sobie w brzuszku bo w czasie badania odwróciła sie do góry nogami bezcenny widok zobaczyć małego człowieczka w sobie
Leticia, NiecierpliwaOna, polkosia, Roza86, justyna14, PLPaulina, Dooti, KlaudiaSG, niedograna, Iva79, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:Zapisałam się na 30.01, ale nie wiem jaki tam jest lekarz (idę w Nysie). Oni przyjeżdżają do Nysy w określone dni, podejrzewam, że losowo lekarz, który akurat ma dyżur, czy coś w tym stylu - nie wiem.
Mi babeczka sama proponowała termin więc idę 11tc+3d chyba jakoś to wypada. Ona liczyła tygodnie więc przyjęłam termin bo mi pasował.
Pytała czy chcę do jakiegoś konkretnego lekarza ale na stronie w sumie nic nie było... ani kto przyjmuje ani jaki mają personel. Chociaż lista z nazwiskami... po pytaniu 'do kogo chcę się zapisać?' powiedziałam że obojętnie. To właśnie zapytała czy Ziętek będzie ok. A kojarzę go z pochwał u mnie w mieście bo przyjmuje prywatnie więc się zgodziłam i nie dociekałam. Jak będzie ok to na połówkowe też do niego się u nich zapiszę. -
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:A ja dziś miałam drugie usg dzidzia ma ponad 2 cm nóżki raczki główkę i fika sobie w brzuszku bo w czasie badania odwróciła sie do góry nogami bezcenny widok zobaczyć małego człowieczka w sobie
Ja 8+1 widziałam jak fika i miał 1.9mm... patrzyłam w ten ekran jak w obrazek. Próbowałam nie oddychać żeby być pewna że on tak sam skaczeDooti, mi88, niedograna, Iva79, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Existenz wrote:Kogoś jeszcze boli głowa oprócz Mnie? Skronie falowo zwłaszcza przy ruszaniu się.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wczoraj miałam wizytę (pierwszą) i jest serducho! 2 cm małego człowieczka Coś niesamowitego, wiedział, że jestem w ciąży, ale wczoraj to do mnie dotarło, a żebym nie zapomniała w ciągu dnia o tym, to mam troszkę rano i bardziej wieczorem mdłości.
Leticia, jak powiedzieliśmy teściom, że jestem w ciąży (niecały 5 tydzień) to teściowa stwierdziła, że właśnie jakoś tak inaczej wyglądamDooti, PLPaulina, KlaudiaSG, niedograna, Leticia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Zaglądam po świętach a tu takie awantury. Wyluzujcie dziewczyny, niech każdy decyduje o sobie.
Jak tam u Was po świętach ja przytyłam 2 kg i myślę że lekarz zwróci na to uwagę haha ja czekam na wizytę 11 stycznia. Też zapisze się na prenatalne, pod koniec Stycznia, mam nadzieję że będą jeszcze miejsca.
Gratuluje wszystkich serduszek i fikołków w brzuszkach -
Ja na początku, zaraz po teście byłam ciągle głodna, a teraz to się zmuszam do jedzenia. A na słodkie, to już w ogóle spojrzeć nie mogę, ewentualnie jak już to słone.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ania1003 wrote:Ja 8+1 widziałam jak fika i miał 1.9mm... patrzyłam w ten ekran jak w obrazek. Próbowałam nie oddychać żeby być pewna że on tak sam skacze
polkosia, Marta..a, Ania1003, Flowwer lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo