Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Na mnie pewnie też nie podziała ten masaż sutkow, ale w takim razie spróbuje. Chociaż moje sutki jakoś nigdy wrażliwe na takie rzeczy nie były ; D chociaż trochę mnie brzuch cmi po tym eksperymencie
pewnie trzeba odpuścić i wtedy się zacznie
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
katka/85 wrote:ja.... I prędko się pewnie nie rozpakuje
na moje dziecko nic nie działa. .. żadne spacery, sprzątania, sexy i inne cuda wianki... kusi mnie ten cały słynny olej rycynowy ale tak prawdę mówiąc trochę się boje... czy któraś z was ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
-
Jeszcze ja czekam. Termin na jutro i właśnie dzisiaj planuje wypić ten koktajl położnych. Dziecku nie zaszkodzi, jedynie obawiam się czy, za przeproszeniem, nie posram się w drodze do szpitala
Oczywiście dam znać czy podziałało
czekam tylko aż mój wróci z roboty, nie chcę się dodatkowo stresowac
ElwiraMar, katka/85, pumka1990, DobrejMysli lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kasiaja wrote:Jeszcze ja czekam. Termin na jutro i właśnie dzisiaj planuje wypić ten koktajl położnych. Dziecku nie zaszkodzi, jedynie obawiam się czy, za przeproszeniem, nie posram się w drodze do szpitala
-
Kasiaja wrote:Jeszcze ja czekam. Termin na jutro i właśnie dzisiaj planuje wypić ten koktajl położnych. Dziecku nie zaszkodzi, jedynie obawiam się czy, za przeproszeniem, nie posram się w drodze do szpitala
w ten weekend nie planuje tego testować bo nie zamierzam rodzic
a już tym mieć sraczki bo w poniedziałek jadę na akt notarialny.
nesssssa lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Dooti, Innofer baby mamy. Ale tłusty jest i mały za każdymi razem sie krztusi i kaszle, taki olej bez smaku. Hemoglobina 8.8
Agania nam po tygodniu brania Actiferolu wzrosła do 9,5. W szoku byłam jak dziś odebrałam wynik. My mamy saszetki do rozpuszczenia, można w mleku ale ja w wodzie rozpuszczam aby lepiej się wchłaniało i podaje ze strzykawki przez smoczek. Tylko muszę minimalnie dosłodzić.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja koktajli nie będę próbować. Wolę metody ruchowe
ale szczerze to nawet tego mi się już nie chce. Chyba będę grzecznie czekać. Spacery i tyle. Na więcej nie mam siły. Chłop daleko i na seks też nie ma co liczyć chlip. Zresztą po tych moich eskapadach to potem mam te twardnienia i się martwię czy dziecko dotlenione więc przystopuje.
Olenka87 lubi tę wiadomość
-
My po wizycie u położnej, następną 23. Mały 4540 czyli brakuje tylko 10g do wagi z porodu
leci na cycku pięknie.
Leticia mnie Strasznie bolało jak zaciągnął mleko i dzisiaj położna mi powiedziała że za płytko łapie i faktycznie jak złapał dalej to nie bolało! Byłam w szoku bo myślałam że ładnie zaciągaPLPaulina, ingelita, d'nusia, pumka1990 lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny