Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOgólnie męczy mnie to kp. Potem zabawa z lakratorem.
czuje, ze nic innego nie robie
Dzis tez na kolke podzialał masaż polaczony z wiatrem suszarki.
Ale mi plecy odmawiają posłuszeństwa. Chyba po cc przyjmuje złą postawę bo bardzo mi dokucza kręgosłup.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:38
-
nick nieaktualnyPaulina a jak długo odciagasz? Ja tak z 10 min max 15. Po cc to chyba jest skłonność żeby sie garbic trochę, ja też łapie sie na tym ze sie muszę prostowac, dodatkowo karmienie w takich pozycjach też pewnie wplywa na bóle kręgosłupa.
Czekam na info od ccierpliwej, cos sie nie odzywa.
Dzisiaj mój poszedl z kotką nasza maine coonka do fryzjeraAle ma teraz gustowny fryz
A chuda jaka sie okazalo, musismy utuczyc
d'nusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny melduje ze juz po wszystkim... dzis o 13:27 przywitalismy na swiecie nasza coreczke
3200g i 51cm szczescia
ingelita, Leticia, AnkaK90, Eilleen, kozalia, monika16332, Kasiaja, Ania241188, PLPaulina, jej odbicie, justa8902, d'nusia, belladonna, syska89, Lavendova, vanilia120, Dooti, justyna14, e_mii, Sarna84, marcela123, Marta..a, misia-kasia, pumka1990, Skrzydlata, Qumish, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ccierpliwa gratulacje :*
No to musze ten maltan sobie kupic bo tak smywac co chwila to bezsensu, one i tak juz bola
Moja mloda juz 2 godz wisi na cycku, a ja na siedzaco z nia zasypiam
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja wczoraj już miałam taką nadzieję że coś się rozkręci. .... około 13 wypiłam olejek rycynowy ale tylko jedna łyżkę z sokiem pomarańczowym bo nie miałam gazowane go. stwierdziłam ze zacznę od małej porcji żeby sprawdzić jaka to dziadostwo ma moc
raz mnie tylko wygonilo na 2 wiec organizm mi się po tym nie oczyścil za to okolo 15 zaczęły się skurcze
najpierw delikatne ale z czasem coraz mocniejsze i w miarę regularne bo co około 11 minut. stwierdziłam do mojego ze bierzemy wojtka na plac zabaw do parku bo jak pochodzę to może je rozbujam bardziej.. no i były coraz mocniejsze ale nie zginalymnie jeszcze w ppół wiec wiedziałam że to jeszcze nie to. i tak bujalam się z tymi skurcz ami do wieczora ale po kąpieli niestety zaczęły się wyciszac a w nocy ustały całkiem. ale i tak się ciesze ze coś w końcu poczułam. dzisiaj robie powtórkę mieszanki tylko tym razem dwie łyżki oleju i gazowany napój
zobaczymy czy tym razem ruszy mocniej
-
Cierpliwa, gratuluję! Jak się czujesz?
Ja dziś po siódmej z rzędu bezsennej nocy. Wykończę się wkrótce. Dziś spałam tylko 2 godziny, cały czas czuwam nad tym ustrojostwem do naświetlania, bo Ewunia ściąga sobie opaskę z oczuW dodatku wierci się i zamiast na plecach śpi najczęściej na boku i to na skraju maty, więc naświetla małą powierzchnię ciała.
Jak to wszystko się uspokoi, to chyba sprawdzę jej napięcie mięśniowe u fizjoterapeuty, bo to chyba nie jest w normie, żeby trzydniowe dziecko potrafiło się tak przekręcać. Podejrzewam, że jakby nie krawędź mydelniczki, to dałaby radę obrócić się z pleców na brzuch...
U was w szpitalach też o 5:25 chodzą i budzą z niecierpiącą zwłoki sprawą jaką jest zmierzenie temperatury i ciśnienia?
-
Leticia wrote:Cierpliwa, gratuluję! Jak się czujesz?
Ja dziś po siódmej z rzędu bezsennej nocy. Wykończę się wkrótce. Dziś spałam tylko 2 godziny, cały czas czuwam nad tym ustrojostwem do naświetlania, bo Ewunia ściąga sobie opaskę z oczuW dodatku wierci się i zamiast na plecach śpi najczęściej na boku i to na skraju maty, więc naświetla małą powierzchnię ciała.
Jak to wszystko się uspokoi, to chyba sprawdzę jej napięcie mięśniowe u fizjoterapeuty, bo to chyba nie jest w normie, żeby trzydniowe dziecko potrafiło się tak przekręcać. Podejrzewam, że jakby nie krawędź mydelniczki, to dałaby radę obrócić się z pleców na brzuch...
U was w szpitalach też o 5:25 chodzą i budzą z niecierpiącą zwłoki sprawą jaką jest zmierzenie temperatury i ciśnienia?
-
nick nieaktualnyZawszw warto sprawdzic napięcie.
Nam położna poleciła sprawdzić. Bo też wlasnie jak na moje rozumienie Hania za dużo potrafi..
I uspokoili Nas.
ale na zajecia do fizjoterapeuty i tak bedziemy chodzić.. uczą tam masażu. Pokazują różne rzeczy z obchodzeniem sie z noworodkiem więc warto.
Hehe na patologii i potem połogu budzili po 5 na te bardzo ważne rzeczy..ja jako jedyna nie spałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 07:30