Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:Kupię ta co mówisz butle. My mamy z aventa i ja chyba wypiernicze. A gdzie kupowalas?
Nie jesteś zadowolona butli z aventa? Ja bardzo....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Czy to jest możliwe żeby brzuch po opadnięciu znowu był wyżej? MASAKRA mam wrażenie, że to moje dziecko znowu wlazło do góry. Znowu się duszę i czuję cielsko w żebrach. Jestem załamana normalnie. Coś się rozkręcało kilka dni i teraz mam wrażenie, że się cofnęłam do 8 miesiąca....
Justyna 1 owoc dziennie to mało. Spróbuj więcej. U mnie winogrona dobrze działają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:23
-
nesssssa wrote:Czy to jest możliwe żeby brzuch po opadnięciu znowu był wyżej? MASAKRA mam wrażenie, że to moje dziecko znowu wlazło do góry. Znowu się duszę i czuję cielsko w żebrach. Jestem załamana normalnie. Coś się rozkręcało kilka dni i teraz mam wrażenie, że się cofnęłam do 8 miesiąca....
moje dziecię trzyma głowę w zasadzie w spojeniu łonowym, a nogi ma wbite pod żebro :p tak jak mama mi mówiła, że opadniecie brzucha to czasem kwestia godzin nawet, więc luz
nesssssa lubi tę wiadomość
-
Mi brzuch nie odpadł wcale ale ja mam go całą ciaze dosc nisko, tj. mam sporą przerwe miedzy biustem a brzuchem, nawet jak sie dopatrzec to widać cos a'la dawną talie hahah
Dziewczyny szykuje sie pogodowo super weekend na porodówkę! Moze nasze dzieciaki włsnie na niego czekały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 10:07
Marta..a, jej odbicie, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Czy któraś z Was nosi biustonosze do karmienia Alles Mama? Muszę sobie zamówić i znalazłam je na Allegro. Chyba, że polecacie jakieś inne tylko nie za miliony monet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 11:12