Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My od 6 nieśpimy. Ale od 20 już spał. Były ze 3 pobudki. A pierwszy sen trwał 4h więc nieźle. O 3 nie mógł chwilę usnąć.
A ja na siedząco zasypiam a on energii mnóstwo 😁
Wczoraj się dowiedziałam że takim dalszym znajomych urodziły się bliźniaki ( hardcore) a mają starsze dziecko które ma dopiero 1,5 roku. Nie wyobrażam sobie ile ta kobieta ma roboty.
Na Olx miałam wystawione rzeczy. Był je odebrać i mówił że mają miesiąc, i że pierwsze dni spał 3h na dobę. Na zmianę płaczą , raz jedno raz drugie. Starszy dokazuje. Chcieli drugie ale nie liczyli na bliźniaki- parka 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 06:58
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:Od wczoraj ćwiczy równowagę. Staje przy czymkolwiek i się puszcza i próbuje stać. Wczoraj mu się udało tak stać ze 3 sekundy 🙂
A tych bliźniaków to współczuję!!!!😭😭😭 i sama sie wlasnie tego boje. 😲😲
Ogólnie 3 dzieci to juz dla mnie za duzo. Autobus bym musiala kupic by je do przedszkola wozic.😲😲😲
Edit. Kolejne ubranka do spakowania.. z coccodrillo 80 już idzie do kartonu.. strasznie szybko ten rozmiar u Nas znika😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:20
-
U nas jeszcze nie ma prób ani wstawiania ani siadania. Choroba nas za to puszcza i spał ładnie, jedna pobudka na mleko cała noc w łóżeczku od 20 do 7
Jedyne co to opanował wspinanie się na mnie na kolanka, na razie nic innego do tego oprócz mnie nie wykorzystuje i zwiedzać by chciał ale matka wyrodna zamontowala furtkę i nie da się z salonu wyjść
Edit w dzień dobry TVN będzie o zabkowaniu dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:42
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa nie daje rady usiąść i włączyć tv.😁 nawet juz zapomnialam ze cos takiego istnieje..
My nie spimy od 7:40. I szaleństwo! Moje dziecko w jednym miejscu nie usiedzi.. staje i robi kroki przy meblach. To juz opanowala więc pikus.. ale tak jak Ani synek, to moja sie puszcza i trenuje stanie bez trzymanki.. i tutaj trzeba ciągle za nią łazić.
Plus taki - mama czworakowanie opanowala do perfekcji🤣🤣🤣
Ale nie powiem ze tesknie za czasem gdy Hani wystarczała mata w pokoju.
Choc na zajeciach z gimnastyki i tak wypada na leniucha !!!!😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:49
-
Haha w czworakowaniu też jestem mistrzem 😆
Odnośnie ubrań, to ja ostatnio się wkurzyłam, bo mały mi wyrósł z kilku body, których nie założył nawet, zamówiłam na Allegro przedłużkę do body i z rozmiaru 80 zrobiło się 86, przynajmniej parę razy założy 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:O szok. Ja bym wzięła nianię
Ja też Chociaż 4 lata różnicy to luzik, starsze już w przedszkolu. Wcale nie koniecznie musi być super ciężej z bliźniakami, mam braci bliźniaków i mama dała radę bez problemu Szybciej się bliźniaki rozwijają i też sie sobą zajmują później. Takie małe jak nasze to już sie bawią razem 😉 -
Nie miałam stelaża wogole
Tv sobie leci a my się bawimy, on sobie zwiedza mieszkanie a ja go dogladam teraz jest fajny i wszystko z nim mogę prawie robić. Tyle że oczy dookoła głowy i no jedno robię dla siebie a w tym czasie z nim więc multitasking opanowany do perfekcji6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny