Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:Ciężko byłoby udowodnić, że ogóry i sok nie były dla dzieci, tylko na zagrychę i popitkę
Niby tak ale są np. karty żywieniowe w zakładach pracy którymi za alkohol się płacić nie da, a to już zawsze coś, jakieś ograniczenie.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Niecierpliwa, nie wiem czy jechałabym na IP, chyba, że macie dobry szpital. Jak raz pojechałam do takiego gorszego w Wawie, to na USG NIC nie było widać, ledwo zmierzyli dziecko, bo była po prostu plama. Poszukaj dobrej, prywatnej kliniki z dobrym sprzętem i zadzwoń z rana, na pewno Cię przyjmą.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ithildin wrote:Teraz, jak już usłyszałyście bicie serduszka dziecka szansa na poronienie jest na serio niewielka - lepiej dla własnej psychiki założyć, że teraz to już będzie tylko cudnie A nie warto szefa stawiać pod ścianą dając mu zwolnienie bez żadnego uprzedzenia, szczególnie, jeśli jest w porządku A prawda jest taka, że jeśli nie daj Boże coś złego miałoby się stać po tym 8-9 tygodniu, który ponoć jest już tym wejściem w dużo bezpieczniejszy okres, to może się stać w każdym momencie - moja przyjaciółka straciła dziecko w 28 tygodniu, więc wiem z najbliższego otoczenia.
kozalia, Ithildin lubią tę wiadomość
-
Z wczoraj. Wg usg 6 dni starsze. Zmniejszył dupka.
Niecierpliwa trzymam kciuki.
Dziewczyny musimy bardziej subtelnie wyrażać swoje opinie tak by starać się nie urazić nikogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 09:13
Leticia, Marta..a, Flowwer, mi88, d'nusia, Kasiaja, PLPaulina, myszeczka89, kozalia, polkosia, chabasse, Lavendova, Gypsy, DobrejMysli, Ithildin, Iva79, Karoluś81 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ale piękny
Ja czekam jeszcze 2 tygodnie. Ale brzuch mi już wystaje i to mnie uspokaja. Wczoraj odrzucilam kolejne spodnie bo w pracy musiałam siedzieć z rozpietym guzikiem, a waga dalej w dół.
Również weszłam bo się martwię co u Nieciwrpliwej.6cs: 08.2018 - synek
-
Niecierpliwa trzymam mocno kciuki, aby wszystko było w porządku. Ja będąc w szpitalu w pierwszej ciąży w 28 tygodniu przy wypisie lekarz poprosił mnie na usg ale uprzedził, że nic się z niego nie dowiem bo jest bardzo kiepskiej jakości ale musi usg dołączyć do karty by nfz im zwrócił koszta. Mówił, że widać tylko że jest dziecko i że ma głowę.... To było pół żartem pół serio ale chciałam po prostu powiedzieć że tamten lekarz mógł się mylić.
PS Czy Wy jeszcze nadal macie mdłości??? Bo mnie zamiast ustępowac to się nasilają... Wymiotuje kilka razy dziennie... masakra... nie mam co jeść dosłownie. .
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
Nieciwrpliwa również czekam na Dobre wieści, bo ta historia jest wręcz niewiarygodna!musial sie ten drugi lekarz pomylić! EXistenz piękna dzidzia i chyba crl wskazuje na starsza niż 11tyg 2 dni u mnie np miało byc 11tyg 5 dni a wyszło 12 tyg 2 dni u Ciebie jeszcze większa różnica dzidzia szybko rośnie ❤️
-
Ja wymiotuję, wczoraj np. wszystko co zjadłam po 17 poszło..
W tamtą sobotę w aptece prawie zemdlałam ale na szczęście zdążyłam usiąść i podali mi wody szybko więc w 5-10 min doszłam do siebie i już było wszystko ok.6cs: 08.2018 - synek
-
Marta..a wrote:Ja wymiotuję, wczoraj np. wszystko co zjadłam po 17 poszło..
W tamtą sobotę w aptece prawie zemdlałam ale na szczęście zdążyłam usiąść i podali mi wody szybko więc w 5-10 min doszłam do siebie i już było wszystko ok.
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
nick nieaktualny