Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edytkaa93 wrote:A u nas zaczyna się wybrzydzanie ze smakami. Dotychczas jadła prawie wszystko a teraz już np jajek nie tknie w żadnej postaci, niektóre owoce też nie, marchewka nie, by mogła to by żyła na samym mięsie i chlebie z masłem... I np jak jemy śniadanie i czegoś nie chce to zawsze muszę jej dać chociaż pomidora bo to wiem że zje...
Jutro idziemy na wesele, ciekawe co to będzie
Olek jeszcze nie zaczął dobrze jeść także kryzys nam nie straszny bo gorzej być nie może. 😂
-
Każdy sie dziwi że na mleku tak dobrze sobie wygląda (12,5kg) .
Całe szczęście nie jestem już tak przywiązana do laktatora, bo ściągam jak mi pasuje godzina. Jak akurat głodny a nie zdążyłam ściągnąć to mm.
Ale taki hardcore jest z tymi czwórkami. Chodzi i marudzi ciągle. Na dworze jedynie ok.
-
nick nieaktualnyTo moja juz następny level wybrzydzania bo juz gardzi powoli mlekiem. Czyli nie zostaje nic 😂 U niej postęp jest w gryzieniu wraz z nowymi ząbkami ale czekamy nadal na te górne, moze bedzie lepiej. W nocy juz mleka dawno nie pije ale co gorsze nie chce juz do snu na noc nawet
-
U nas też Filip zaczyna wybrzydzać, zupy koperkowej i kalafiorowej się nie tknie, a wcześniej jadł. Nie smakowały mu żadne zupy w formie kremu, a teraz wcina.
Jestem bardzo ciekawa ile Filip waży, ale dowiemy się dopiero we wrześniu jak pójdziemy na szczepienie. -
Mój je za wasze zje wszystko dosłownie pod warunkiem że ja to zjem nie licząc papieru.. bo paragon z rosmana mi zjadł a ja wcale go nie jadłam.. byłam pewna że ma wafelka takiego zbozowo-ryzowego a menda mała paragon wcinala
Jutro roczek, jedziemy na wesele.. oby dal mi się pobawić dłużej niż do 20. Wesele kolegi męża więc ja pójdę z małym spać a maz sobie odreaguje i popije
Jeszcze sie pochwalę że dzisiaj dał nura do basenu wreszcie stojąc mamy tak materac w połowie na płytkach a w połowie na wodzie i dzieci ida po nim i hop do rodziców do wody z nurkiem, no i zawsze raczkowal a dzisiaj pomogłam mu za rączki wstać i trzymając się moich rak prosto do mnie wpadł oczywiście z nurkiem bo to nurek wyborowy, pięknie nurkujekozalia, Eilleen, 1ania1, pumka1990, misia-kasia lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Też się nie spinam już z tym laktatorem. Staram się jeszcze ściągać z 6-7 razy. W nocy rzadko wstaje. Po prostu mi się nie chce a że Olek w większości noce przesypia no to ja nie wstaje.
U nas różnie z jedzeniem. Jednego dnia dużo zje aż się dziwię a następnego dnia na obiad dostanie to samo i rozrzuci wszystko naokoło że pies nie nadąża sprzątać
-
My mamy znowu problem z zasypianiem w ciągu dnia na drzemke. Zaśnie w wózku. W łóżeczku to rzuca się jak poparzony, płacze, krzyczy.
Co do jedzenia i żłobka bo martwilam się jak to będzie to powiedzieli ze pomagają jeść. I że często jest tak ze niejadki w domu a w zlobku ładnie jedzą i szybko opanowują jedzenie sztuccami.
-
Eilleen wrote:Chciałabym pójść na basen z Olkiem ale wstydzę się.tego jak wyglądam
Niepotrzebnie na prawdę na basenie gdzie ja chodzę nikt nie zwraca uwagę na wygląd, możesz wybrać jakiś mały zawsze ja jadę za miasto na taki mniejszy i w szatni jest maks 1 osoba nawet przy zajęciach się to rozkłada bo niektórzy wchodzą na styl i zostają po w brodzikach,a inni przychodzą wcześniej.. My zawsze pierwsi i z 10-15min mały szaleje przy fontannavh w brodziku.
Cud na roczek. Bobas budził się w weekend o 5:30, a tu małe dziecko, 7:30 A on słodko chrapie A mi się nudzi, leży w łóżku więc muszę go pilnować żeby nie spadł6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:Niepotrzebnie na prawdę na basenie gdzie ja chodzę nikt nie zwraca uwagę na wygląd, możesz wybrać jakiś mały zawsze ja jadę za miasto na taki mniejszy i w szatni jest maks 1 osoba nawet przy zajęciach się to rozkłada bo niektórzy wchodzą na styl i zostają po w brodzikach,a inni przychodzą wcześniej.. My zawsze pierwsi i z 10-15min mały szaleje przy fontannavh w brodziku.
Cud na roczek. Bobas budził się w weekend o 5:30, a tu małe dziecko, 7:30 A on słodko chrapie A mi się nudzi, leży w łóżku więc muszę go pilnować żeby nie spadł
Marta mały zrobił Ci prezent na roczek 😉
Wszystkiego najlepszego, samych uśmiechów 🎂🎂🎂Marta..a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie się szykuje na panieński 😃 jedziemy o 14 do Wrocławia, tam mamy apartament, a później tańce w x-demon 🙈 Wracam dopiero jutro koło południa ale się wyszaleje 😅 Ciekawe jak tatko da radę z maluchami 🤔 Jak Antek miał 10m to byłam w SPA na weekend ale to wtedy miał tylko jedno dziecko na głowie, a z dwójką to już ciężej 😁
Zuuziia lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny