Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętacie jak niedawno przeżywałam, że młoda nie ma żadnego ząbka na gorze? To już ma dwa 😳 było kilka nocy słabych i dziś patrzę, a tam dwa górne kasowniki 😅 i teraz chyba odsypia bo od 9:50 śpi. Ja wyszorowałam kuchnie bo mnie jakoś wzięło na porządki mocno. Chyba ten powrót do pracy tak mnie motywuje, żeby porobić jak najwiecej bo później już długo nie będzie gruntownych porządków 🙈[/url]
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za słowa wsparcia. 😊 Staram się wyluzowac. Ale jest ciężko. Same wiecie jak to jest, heh. 🤦🏻♀️
A co do tego że dziecko zajmuje się same sobą? Oj ciężko u Nas z tym. Lubi jak uczestniczę w każdej jej zabawie. Nawet gdy nie pozwala mi nic dotknąć to mam być blisko. 😊
Jak przygotowuje obiad to z Hanią, pranie, sprzątanie.. Oj zamiatanie, lubi. 😊
Tylko na gimnastyce potrafi o mnie zapomnieć i szaleć na całego. A ja tylko się łapie za głowę co ona wyprawia. To jest prawdziwy lobuz! 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:58
Kasiaja, Natalia05, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
A my właśnie wróciliśmy że żłobka, jest tak super że pani chce zacząć go odsmoczkowywac oby ta tendencja się utrzymała. Rano jest ryk jak go oddaje. Jedynie śpi marne 30min.. A w domu i 3h potrafi.
Mody dostał maślana bule a ja mam chwilę żeby odetchnąć. Sam się sporo bawi o ile jesteśmy obok, jak ja gdzieś idę to leci za mną.. chciałam zabrać go na spacer bo kaszel i katar już prawie zniknął a Tu pada dzisiaj no jak na złość normalnie
Paulina, masz swój jeden skarb, drugi w brzuchu sobie rośnie, nie martw się na zapas. Teraz wiesz że byłaś w ciązy i masz Hanie więc nie masz co się martwić bo już to przechodziłas i tyle niepptrzebnego stresu już masz za sobą6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja poszłam w tej ciąży w 6 tygodniu i był tylko pęcherzyk żółtkowy, a według gin powinno być już serduszko. Miałam zastrzyk na pęknięcie i wiadomo kiedy był ten stosunek, stąd była pewna co do dnia i kazała mi się szykować na najgorsze. Przepłakałam cały tydzień, w pracy byłam cieniem człowieka, a potem było już serduszko i wszystko tylko moja Helenka ciągle była mała, odstawała wymiarami od wieku ciąży i nadal tak ma że jest drobna. Trzymam kciuki.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
PlPaulina myśl pozytywnie. Wiem, że łatwo się mówi nie będąc w takiej sytuacji, ale pozytywne myślenie kreuje przyszłość 😉 Myśl, że będzie dobrze, a z pewnością tak się stanie 😊
No i jak sama napisałaś, że trudno było coś zobaczyć. Do tego sprzęt być może nie najnowocześniejszy. Wszystko będzie dobrze 😊[/url]
-
nick nieaktualny
-
Też bym poszła do innego lekarza. Przecież usg robi się nawet bez ciąży, nie może być tak że nic nie widać... W pierwszej ciąży na pierwszym USG byłam w 4t6d i mam zdjęcie samego pęcherzyka. I sprawdziłabym poziom beta HCG, można sprawdzić przy jakich wartościach powinno być już widać...
Ale ja to w gorącej wodzie kąpana, nie wytrzymałabym w niewiedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 18:34
-
nick nieaktualnySprzęt lekarz napewno ma dobry. 😊
Coś tam było widać, ale wypadało na 6 tc.
U mnie dopochwowo i w pierwszej ciąży było mniej widać niż przez brzuch. 🤦🏻♀️
A też nie mam też tyle czasu by chodzić do kilku lekarzy. Heh, mąż urywa się z firmy by z córką zostać. 😊 -
nick nieaktualnyMój mąż ma urodziny pod koniec miesiąca. I ja planuje fajny weekend dla naszej 3. 😍Ale u Nas łączy się : rocznica ślubu, moje urodziny i męża urodziny. 😊
My już jesteśmy ze sobą tyle lat więc wszystkie pomysły na prezenty wyczerpalismy. A lapaczy kurzu w domu nie lubimy. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 06:22
-
nick nieaktualnye_mii wrote:Mój mąż na 30stke dostał ps4, żeby mógł z kolegami grać... Czasami jednak się zastanawiam czy to był dobry pomysł 😅 Na moje urodziny już zaplanowaliśmy weekend we dwoje- pozazdrościłam tutaj komuś Do dzieci przyjedzie babcia.