Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozalia wrote:Dzięki dziewczyny, mąż kupił, ale nie powiem żeby Oli podeszła ta cała inhalacja może z czasem się bardziej przekona...
Ogolnie to jak do soli fizjologicznej to żadnego znaczeniania nie ma jaki to inhalator.
Przy sterydach już ma duże. 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 21:05
-
squirrel wrote:Pewnie, że mają czas a mnie statystyki też zawsze śmieszą bo dla przykładu jeśli moja sąsiadka ma 3 dzieci a ja jedno to średnio mamy po 2 dzieci, tyle że fakt jest taki, że to nie prawda 🙂
edytkaa93, pumka1990, squirrel, 1ania1 lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:
Dziękuję, gdzie kupiłaś? Jaka cena?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Fajne te buty. Mam w planie w najbliższym czasie zakupić zimowe buty. Kupiłam jedne trochę wyższe w promocji w smyku rozmiar większe bo nie jestem w stanie ich jemu teraz założyć. Albo źle wtedy przymierzylam albo ma jeszcze wyższe podbicie bo nie mogę mu stopy przecisnac.
-
Mój ładuje się na sofke sam jak widzi że idę z maską od inhalatora no i też na Youtube puszczam mu coś, teraz na tapecie babyshark, kto skacze tak i idziemy do zoo, czasami wleci jeszcze żabka mala. Akurat mija te niecałe 10min i kończymy ;p6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
U nas inhalacje tylko z bajkami, innej opcji nie ma i najlepiej mu pasuje jakaś zwykła muzyka, nie musi to być koniecznie bajka.
Matko od kilku dni nie mogę się zalogować na konto tutaj, samo mnie wylogowało i jak próbuje się zalogować to ciągle, że nieprawidłowe dane a zmieniłam hasło na nowe, na laptopie normalnie poszło.
Jak tam chorowitki? My wczoraj byliśmy na wizycie bo ciągle kaszel daje o sobie znać i katar jakby od nowa. Osłuchowo czysto, tylko katar cały czas spływa i dlatego kaszle. Mamy inhalacje z soli Marimer dwa razy dziennie i kropelki ImupretAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Hahaha... u nas baby shark tez lubi, ale najbardziej idziemy do zoo, baja zumba i boogie woogie...
Ostatnio zeby przy podcinaniu wloskow trzymala glowe w przod pochylona, to trzymalam jej telefon z boogie woogie nizej😂
Ale tez ma swoje hity ze zwyklej nie dzieciecej muzyki i tanczy jak szalona...
U nas na tapecie zlobko-przedszkole... bylismt w tym tyg 3 placowki ogladac, bo do konca tygodnia musimy zlozyc dokumenty na przyszly rok...
Mia byla zachwycona, bawila sie w jednej z sal, gdzie sama ode mnie uciekla, a ja spokojnie ogladalam i porozmawialam z dyrektorka...
Dzis bylo ogladane ostatnie przedszkole i juz mamy wybrane to, do ktorego chcielibysmy, zeby sie dostala...
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!
Paulina, Natalia, patrze na wasze suwaczki i szok! Dopiero sie chwalilyscie ciaza, a tu juz tak daleko! Natalia juz polowa, Paulina zaraz drugi trymestr😱
My dzis szczepienie na meningo c mialysmy... mala nawet nie zakwilila😅
Ale sie spoznilysmy, bo mialysmy na 8:45 i musialam Mie wybudzac o 8:25 bo spala w najlepsze🙈
Ostatnio doskonali tez samodzielne ubieranie skarpet, rajstop, spodni, czapki, szalika🙈 takze wszystko rozwalone po domu, niech tylko znajdzie jakas skarpete, to juz sciaga te co ma i ubiera nowe🤦♀️ na przewijaku, ja ja rozbieram do zmiany pamperka, a ona zanim zdaze sobie wszystko przygotowac, juz ma gacie naciagniete na jedna noge spowrotem🙈 gacie narazie jej wychodza tylko na lewa noge, na prawa zeby jednoczesnie naciagnac ma problem, bo nie lapie, ze jak ubierze na jedna az po sama gore, to na druga ciezko...
Buta tez juz potrafi czasem sama ubrac... ale poki co tez jej wychodzi lepiej lewy jal prawy...
Mamy tez uwaga trzeciego zeba😂 i czwarty juz prawie przebity, wiec do przodu, bo juz myslalam, ze do osiemnastki beda dwa😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700