Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Mili, w sumie nie widziałam porównania, natomiast mój ginekolog mówił mi, że ten najwyższy profil Panoramy (taki rozszerzony) jest bardziej dokładny od Nifty. Raczej by nie kłamał?
Dzięki Kochana za podpowiedzi odnośnie Panoramy. Trochę o tym myślałam i przyznam że chyba nie wiedziałabym co zrobić z taką rozszerzoną ilością danych.. nie wiem czy to nie była by już zbyt szczegółowa wiedza nt dzieciątka która w razie watpliwych wyników nieźle by mi namieszala.. wiem że to dziwnie brzmi ale czuje że info z Nifty mi wystarczy. -
nenusia wrote:Jakbyś się starała kilka lat o dziecko to byś wiedziała co te dziewczyny przechodzą!!!!! Z każdym cyklem maja nadzieję,robią badania, testy bo naprawdę pragną mieć dziecko i robią wszystko żeby zrealizować marzenia, aby być matka. Gówno wiesz o tych dziewczynach i do pięt im nie dorastasz !!!!
TROCHĘ ZROZUMIENIA I SZACUNKU DLA NICH!!
Sorry musiałam wyrazić swoje zdanie
No to wyraziłaś, pełna kultura...
-
justyna14 wrote:U nas jutro pogrzeb
meza dziadek zmarl wczoraj
jakos mnie calkiem rozbilo. Niby spodziewalismy sie, ale nie tak szybko. A tu stan nagle sie bardzo pogorszyl i zaraz go nie bylo. Dzieci nie zabieramy, zostana z niania. Oszczedze im tego.
Takze rano usg poludnie pogrzeb. Az mnie brzuch boli.
Podzielam Twój ból. My jutro również chowamy dziadka mojego męża..
25.07.2018 🦊
-
14:30 pierwsze w życiu prenatalne!
trzymajcie kciuki :*
Lavendova, justyna14, d'nusia, Zuuziia, polkosia, Leticia, PLPaulina, Existenz, niedograna, myszeczka89, Carolline lubią tę wiadomość
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
LondyńskieSerduszko wrote:14:30 pierwsze w życiu prenatalne!
trzymajcie kciuki :*
Teraz tak mi się przypomniało was zapytaćJak to jest u was z włosami? Nawet niekoniecznie na głowie. Chodzi mi o to, że na nogach i pod pachami rosną jak wściekłe... w sumie to mogę co drugi dzień, a nawet codziennie golić bo tak szybko rosną
Paznokcie zawsze szybko mi rosły, ale też chyba teraz przyspieszyły. Oby na głowie mi nie przybyło, bo nie dam rady z nimi
-
justa1509 wrote:Powodzenia
Teraz tak mi się przypomniało was zapytaćJak to jest u was z włosami? Nawet niekoniecznie na głowie. Chodzi mi o to, że na nogach i pod pachami rosną jak wściekłe... w sumie to mogę co drugi dzień, a nawet codziennie golić bo tak szybko rosną
Paznokcie zawsze szybko mi rosły, ale też chyba teraz przyspieszyły. Oby na głowie mi nie przybyło, bo nie dam rady z nimi
U mnie struktura włosów (na głowie ;p ) się bardzo zmieniła. Zrobiły się sztywne, nie muszę używać pianki i same się fajnie układają.
-
chabasse wrote:No to u mnie odwrotnie. Jakieś takie liche, szorstkie. Na nogach bez zmian.. Czyli rosną bardzo szybko. Ja i tak latem gole je co 2 dni.
Ale teraz, na drugi dzień już mam takie bardzo mocno drapiące i widoczne...
-
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:Powodzenia
u mnie podobnie, włosy na nogach rosną jak szalone, po drugim dniu juz są ostre i kujące -
Ja zawsze mialam nieduze owlosienie i do tego blond , teraz nie zauwazyl zeby cos wiecej bylo czy szybciej roslo. Za to wlosy na glowie caly czas mi wypadaja
jak sie zaczelo po ciazy z corka tak nie moge tego zatrzymac. Niby mam nadal geste ale to nie ti samo co kiedys i musialam sciac na krotsze bo wiadomo jak dlugie wypadaja to juz w ogole masakra.
7w3d 💔