Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kozalia wrote:O biedna
to dziś już jest nowy dzień, na pewno będzie lepszy
A wiecie że jak się dołączy do klubu Rosnę z Rossmana i zaznaczy tam, ze jest się w ciąży, to dają ich oliwkę na rozstępy za 1 gr ? Wczoraj odebrałam, uwielbiam jej zapach
Ale za to jest pregna plus. U mnie w aptekach ciężko dostac -
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie i wiemy na 100%
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d95d5126787f.jpg
Leticia, DobrejMysli, AnkaK90, nesssssa, PLPaulina, d'nusia, Anuleczek, katka/85, Ithildin, e_mii, Ania241188, edytkaa93, Lady In Red, justyna14, kozalia, Dooti, pumka1990, Eilleen, polkosia, marcela123, chabasse, misia-kasia, ingelita, Iva79, Kasiaja, LondyńskieSerduszko, Meneksze, niedograna, Patti_MG, Gypsy, siuLa lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży używałam tej oliwki z rossmana i na początku tez mi się podobał jej zapach. Ale po kilku tygodniach tak mi obrzydł, że to tej pory, a minęły już przecież 2 lata jest mi niedobrze na jej widok
A szlafroka, który nosiłam po smarowaniu, nie używam, bo nadal - mimo tylu prań - śmierdzi mi tą oliwką
-
We Wrocławiu jakość powietrza jest tak tragiczna, że nie wychodzę z domu
Od 3 dni boli mnie głowa i podejrzewam, że to też wina smogu.
Zamówiłam sobie maseczkę, będę wyglądać jak ufo, ale przynajmniej wyjdę z domu z poczuciem, że może nie uduszę siebie i mikrusa.
Musiałam się wyżalić, bo się czuję jak zakładnik mieszkania.
-
Ja chodzę do ginekologa na NFZ i wizyty mam raz w miesiącu.Co do lidla to naprawde mają tam naprawde super żeczy dla kobiet w ciąży i dla maluszków
-
Ja mam też raz na miesiąc na NfZ. I niestety ta ginekolog nie robi usg co wizytę tylko 4 razy w ciągu całej ciąży:( więc pewnie wybiorę się parę razy prywatnie. 2 razy już byłam prywatnie i 1 raz na Nfz. W poniedziałek druga wizyta na Nfz ale nie wiem czy będę miała usg i pewnie nie dowiem się kto mieszka w brzuszku
-
nesssssa wrote:We Wrocławiu jakość powietrza jest tak tragiczna, że nie wychodzę z domu
Od 3 dni boli mnie głowa i podejrzewam, że to też wina smogu.
Zamówiłam sobie maseczkę, będę wyglądać jak ufo, ale przynajmniej wyjdę z domu z poczuciem, że może nie uduszę siebie i mikrusa.
Musiałam się wyżalić, bo się czuję jak zakładnik mieszkania.
Również mieszkam we Wrociawiu i tez mam chyba przez to takie migreny. Nie wiem jak sobie z tym radzićangelika22 -
byłam w h&m ale już zero promocji, dżnsy mają słabe, wszystkie krótkie i super chude w łydkach
bluzeczki też bez rewelacji. Kupiłam dwie rzeczy w zarze takie, że brzuszek duży powienien wejść. A teraz zmówienie na zalando zrobiłam
od razu lepszy dzień mam
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
A ja robiłam dzisiaj zakupy w Rossmann i nie dostałam oliwki. Mam aplikacje na tel i ostatnio dodałam do niej rossne, Pani ostatnim razem zachęcała bo dają rabaty na produkty dla kobiet w ciąży, kupowałam dzisiaj krem na rozstepy i nic
A co do wizyt bo u mnie różnie, byłam już na 4. Zależy jak sobie umowie, ostatnio dziwnie mi się składało bo raz zwolnienie się kończyło, później po skierowanie na badania i tak wyszło że ostatnio co dwa tygodnie mi wypadają. Teraz będą prenatalne u innej gin prywatnie i na początku marca znowu po zwolnienie. Także często, ale mam w ramach pakietu więc korzystam skoro mogę, przynajmniej maluszka mozna pooglądaćczy któraś z Was robiła prenatalne prywatnie ? Jaki koszt ?
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnymarcela123 wrote:czy któraś z Was robiła prenatalne prywatnie ? Jaki koszt ?
Jak szukałam u siebie w mieście to ceny są różne od 400 zł nawet do 700 zł (Usg z pappa)
W gabinecie z którego korzystam koszt to 450 zł.
Więc najlepiej jak zorientujesz się ile kosztują w gabinecie który Cię interesuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 17:35