Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję szczęśliwy powrót do domku
Nie wiem jak ja pojadę na to polowkowe bo ledwo wysiedzialam w aucie.
Do tej pory mialam 3 wizyty. Następne mam koniec marca, chyba ze wcześniej pójdę i sobie zapłacę 35 e za usg a zapewne tak zrobię za miesiąc.Kasiaja, d'nusia lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko OK
Muszę się przyzwyczaić do bólu blizny, niektórym ponoć towarzyszy do samego końca. Zaczynam żałować tego cięcia jak nigdy dotąd. 157 serce, ponad 8 cm i kolejne typy na dziewczynę (i z tego wyrostka też tak wygląda). Jak coś, to mam doraźnie wziąć Nospę.
Chabasse, badania w końcu nie zrobiłam. Przeprowadzamy się w wakacje do nowego domu, a niemal 3k wydać na info o płci, to nam jednak szkodaZa tę kasę urządzę pokój dzieciakom
Ja mam wizyty co 4-5 tygodni u prowadzącego, ale na USG chodzę sobie kiedy chcę prywatnieJak na razie to wypada mi co 2 tygodnie USG
d'nusia, Kasiaja, PLPaulina, katka/85, Dooti, Eilleen, Lady In Red, justyna14, chabasse, Zozza lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Po kształcie głowy bo po wyrostku to bez wątpienia chłopiec
na następnej wizycie mamy potwierdzić jeszcze ale w książeczce już wpisał mlec męska
ale zaskoczenie
byłam pewna ze będzie dziewczynka :p mąż strasznie się cieszy
będziemy próbować z trzecim, musimy już wtedy ustrzelić dziewczynkę :p
Kasiaja, katka/85, LondyńskieSerduszko, Zozza lubią tę wiadomość
-
Mili-lu wrote:Czy korzystacie z aplikacji ciążowych ? Polecacie coś ?
Ja korzystam z dwóch: Moja ciąża bo ma obszerne tygodniowe opisy i kontrole wagi oraz Hi Mommy gdzie również można wpisywać wagę ale najlepsze są codzienne teksty co sie dzieje z dzieckiem w takim charakterze jakby je wypowiadał nasz maluchnp „Jestem wielkości dużej śliwki. Moje serduszko wykonuje ok 160 uderzeń na minutę”
Mili-lu lubi tę wiadomość
-
Ogarnijcie sobie gazetkę Lidla od 19.02 mnóstwo ubranek dla dzieci, ciążowych, biustonosze do karmienia itp
Dokładnie to będzie obowiązywać od 22.02.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 23:45
Dooti, pumka1990, d'nusia, Kasiaja, LondyńskieSerduszko, Zozza, Gypsy lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Leticia wrote:Poleciałam rzygać, nie zamknęłam drzwi do łazienki, a moja córka przyszła i głaskała mnie zmartwiona po głowie
Niedługo będzie mi włosy trzymać
Chyba się panicznie bała...
-
Z wczorajszych zdjęć nadal wychodzi mi druga dziewucha
Z teorii z tętnem, że u dziewczynek jest wyższe, też pasuje - wczoraj serce biło 166
Mąż mnie sprowadza na ziemię, że jakby to było takie proste, to wszyscy lekarze podawaliby płeć w pierwszych tygodniach, a pomyłek prawie by nie było. W sumie racja, ale ja się już zaczynam nastawiać
-
misia-kasia wrote:Hej tez macie problemy ze spaniem? Ja wieczorem jestem mega zmęczona wiec kładę sie spać ok 22 ale potem ok 4 wstaje siku a pózniej od ok 5:30-6:00 nie mogę juz spac
-
Ja na samym początku miałam wizyty co tydzień, teraz co trzy tygodnie. Do lekarza chodzę na NFZ.
Z aplikacji to ja mam Preglife na telefonie i wydaje mi się całkiem ok, Happy Baby mam na tablecie, też jest fajna
Super z tym Lidlem, mieszkam obok to z rana się wybiorę, wtedy już powinnam być na zwolnieniujak pójdę popołudniu to nigdy nic już nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 10:40
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyO biedna
to dziś już jest nowy dzień, na pewno będzie lepszy
A wiecie że jak się dołączy do klubu Rosnę z Rossmana i zaznaczy tam, ze jest się w ciąży, to dają ich oliwkę na rozstępy za 1 gr ? Wczoraj odebrałam, uwielbiam jej zapachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 10:18
Dooti, DobrejMysli lubią tę wiadomość
-
kozalia wrote:O biedna
A wiecie że jak się dołączy do klubu Rosnę z Rossmana i zaznaczy tam, ze jest się w ciąży, to dają ich oliwkę na rozstępy za 1 gr ? Wczoraj odebrałam, uwielbiam jej zapach
-
no to ja mam chyba najdłuższe odstępy miedzy wizytami bo mam co 6 tygodni :o półtora miesiąca
dłuży się jak cholera.... ale mega ukojeniem jest DETEKTOR
Ja polecam aplikację HAPPY BABY
ZUUZIIA dzięki za info o gazetce z Lidla
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
kozalia wrote:O biedna
A wiecie że jak się dołączy do klubu Rosnę z Rossmana i zaznaczy tam, ze jest się w ciąży, to dają ich oliwkę na rozstępy za 1 gr ? Wczoraj odebrałam, uwielbiam jej zapach
Właśnie wczoraj dostałam wiadomość od nich i dziś się wybieram po tę oliwkę; )
Myszeczka kciuki za wizytę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 10:41
myszeczka89 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37