Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mii wrote:Cześć
Można dołączyć? Dzisiaj po niewielkich problemach w końcu odebrałam wyniki bety, i tak z 02.12 (13dpo) 275 mlU/ml, 04.12 (15 dpo) 675 mlU/ml. Mam nadzieję, że przyrost jest ok, wizytę mam w piątek... Już nie mogę się doczekać
zapraszamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mogę nic jeść, nic mi nie smakuje, wszystko mi w buzi rośnie, rano nie mogę nic zjeść i ciągle mnie mdli.. przez co jestem słaba, rozdrażniona, żołądek mnie boli i nie mam siły a musze do pracy chodzić .. brzuch mam płaski jak deska, jedyny plus
dostałam dzisiaj czekoladowego mikołaja, odgryzłam mu głowę i nie mogę więcej, a zawsze czekoladę pochłaniałam w ilościach hurtowych .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:22
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Existenz wrote:Mam tak samo. Mogę w ogóle nie jeść tylko że nie mam mdlosci
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Hej dziewczyny
Ja już po wizyciepóki co jest wszystko jak nalezy. Nie ma serduszka jeszcze, ale lekarz i tak byl zadowolony, że tyle widać. Niestety mała infekcja się wdała, ale dostałam maść więc powinno szybko przejść. Dostałam receptę na progesteron. Lekarz zalecił brać od piątku (pełny 6 tydzień) ale zastanawiam się czy nie zacząć dzisiaj już...
kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Ja też mam ochotę na słodkie, ale mój mąż wszystko mi schowałDzisiaj obudziłam się o 5 i od razu okropne mdłości. Nie wiedziałam czy się ruszyć bo miałam wrażenie że zwymiotuje
Ale cieszę się z tego
A tu zdjęcie :
cindi88, dżelka, alenka89, niedograna, PLPaulina, jessi001, justyna14, Carolline, Existenz lubią tę wiadomość
21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
Dziewczyny strasznie się cieszę Waszymi ślicznymi zdjęciami z USG!
Ja mam dopiero 12 grudnia i też mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
Starania o drugie dziecko od listopada 2024
07.01.25. HSG (drożne jajowody)
11.01.25 Ovitrelle
04.02.25 🩸
❄️Luty, marzec, kwiecień - wstrzymanie stymulacji
💊Suplementacja, dieta o niskim IG, ćwiczenia, joga
🌺 Maj 2025 - powrót do stymulacji 🍀 -
Mnie cały czas bolą piersi, mdłości nie mam ale pozmieniały mi się smaki. Do tej pory szalałam za słodkich a teraz nawet próbowałam przed chwilą zjeść Jogobellę i jest dla mnie za słodka. Za to strasznie smakuje mi wszystko co słone, co się da dodatkowo muszę dosolić👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
Starania o drugie dziecko od listopada 2024
07.01.25. HSG (drożne jajowody)
11.01.25 Ovitrelle
04.02.25 🩸
❄️Luty, marzec, kwiecień - wstrzymanie stymulacji
💊Suplementacja, dieta o niskim IG, ćwiczenia, joga
🌺 Maj 2025 - powrót do stymulacji 🍀 -
Witajcie, gratuluję wszystkim objawów i zdjęć i w ogóle. Ja niestety nie mam dobrych wieści - zrobiłam dzić hcg - jest 3707,7 a 04.12 było 2611,2 więc nędzny przyrost 42 % przez dwa dni I tak jakby objawy mi dziś też ustąpiły (piersi prawie zmiękły), tak mi smutno to już czwarty raz Mąż powiedział że jak znów nie wyjdzie to daje spokój Ja nie chcę Wolę poddać się losowi - jak będzie to będzie ale nie chcę też działać przeciw niemu Tak bardzo bym chciała mieć jeszcze dzieciaczka Uciekam od Was żeby wam nie psuć nastroju moim narzekaniem Życzę wam wszystkiego najlepszego i spokojnych ciąż i zdrowych dzidziusiówkasiulka123
-
kasiulka123 wrote:Witajcie, gratuluję wszystkim objawów i zdjęć i w ogóle. Ja niestety nie mam dobrych wieści - zrobiłam dzić hcg - jest 3707,7 a 04.12 było 2611,2 więc nędzny przyrost 42 % przez dwa dni I tak jakby objawy mi dziś też ustąpiły (piersi prawie zmiękły), tak mi smutno to już czwarty raz Mąż powiedział że jak znów nie wyjdzie to daje spokój Ja nie chcę Wolę poddać się losowi - jak będzie to będzie ale nie chcę też działać przeciw niemu Tak bardzo bym chciała mieć jeszcze dzieciaczka Uciekam od Was żeby wam nie psuć nastroju moim narzekaniem Życzę wam wszystkiego najlepszego i spokojnych ciąż i zdrowych dzidziusiów
-
Ale obawiam się z tym moim mega niskim progesteronem to i tak by się nie udało Bo nie wiem czy leki były go tak wystarczająco podnieść Zadzwonię później i przeniosę wizytę z 14.12 na jutro i zapytam lekarza co dalej robić i co robić na przyszłość bo mimo wszystko nie chcę się poddać i dalej walczyć o dzidziusia nawet wbrew mężowi bo wiem że jak już w końcu się uda to on się ucieszy ale strach zawsze będzie Zapytam jakie leki jeszcze braćkasiulka123