Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiulka a to nie jest tak, że beta szybko rośnie do jakiegoś momentu a później jej przyrost spowalnia? Co innego gdyby Twój wynik zmalał a on cały czas rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:21
KlaudiaSG, PLPaulina, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulka92 wrote:kasiulka a to nie jest tak, że beta szybko rośnie do jakiegoś momentu a później jej przyrost spowalnia? Co innego gdyby Twój wynik zmalał a on cały czas rośnie
Też mi się tak wydaje. Że ten książkowy przyrost to jest do pewnego momentu.
Tym bardziej różnie to bywa. Nie oznacza to chyba od razu najgorszego.. -
KlaudiaSG wrote:Hej dziewczyny
Ja już po wizycie póki co jest wszystko jak nalezy. Nie ma serduszka jeszcze, ale lekarz i tak byl zadowolony, że tyle widać. Niestety mała infekcja się wdała, ale dostałam maść więc powinno szybko przejść. Dostałam receptę na progesteron. Lekarz zalecił brać od piątku (pełny 6 tydzień) ale zastanawiam się czy nie zacząć dzisiaj już...
kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Ja też mam ochotę na słodkie, ale mój mąż wszystko mi schował Dzisiaj obudziłam się o 5 i od razu okropne mdłości. Nie wiedziałam czy się ruszyć bo miałam wrażenie że zwymiotuje Ale cieszę się z tego
A tu zdjęcie :
KlaudiaSG lubi tę wiadomość
-
kasiulka123 wrote:Witajcie, gratuluję wszystkim objawów i zdjęć i w ogóle. Ja niestety nie mam dobrych wieści - zrobiłam dzić hcg - jest 3707,7 a 04.12 było 2611,2 więc nędzny przyrost 42 % przez dwa dni I tak jakby objawy mi dziś też ustąpiły (piersi prawie zmiękły), tak mi smutno to już czwarty raz Mąż powiedział że jak znów nie wyjdzie to daje spokój Ja nie chcę Wolę poddać się losowi - jak będzie to będzie ale nie chcę też działać przeciw niemu Tak bardzo bym chciała mieć jeszcze dzieciaczka Uciekam od Was żeby wam nie psuć nastroju moim narzekaniem Życzę wam wszystkiego najlepszego i spokojnych ciąż i zdrowych dzidziusiów
-
justyna14 wrote:jesli wiesz że masz marny prog to pędź dziś i nie czekaj! suplementujesz już proga? może warto zwiększyć dawkę.kasiulka123
-
PLPaulina wrote:Też mi się tak wydaje. Że ten książkowy przyrost to jest do pewnego momentu.
Tym bardziej różnie to bywa. Nie oznacza to chyba od razu najgorszego..kasiulka123 -
kasiulka123 wrote:Też tak słyszałam ale obawiam się że to trochę w późniejszych tygodniach - mi się dziś zaczął 6 tydz.
Pamiętaj co by nie było nie poddawaj się i mecz lekarza niech się przyłoży skoro już 3 razy poronilas...może dupka już od owulacji musisz brać moze hormony szaleją.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Hej dziewczyny,
chciałam się przywitać. Na dzisiejszym usg, w macicy widoczny był prawie 8mm pęcherzyk dziś jest 4t5d.
Mam stwierdzoną trombofilię i dodatnie przeciwciała przeciwjądrowe ANA, dlatego ciąża prowadzona jest heparynie i Metypredzie. Do tego oczywiście duphaston.PLPaulina, niedograna, Existenz, polkosia, d'nusia lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnykasiulka123 wrote:Też tak słyszałam ale obawiam się że to trochę w późniejszych tygodniach - mi się dziś zaczął 6 tydz.
Coś potem się dzieje nie Tak, że ciaza nie chce się utrzymać.polkosia lubi tę wiadomość
-
Dooti wrote:Hej dziewczyny,
chciałam się przywitać. Na dzisiejszym usg, w macicy widoczny był prawie 8mm pęcherzyk dziś jest 4t5d.
Mam stwierdzoną trombofilię i dodatnie przeciwciała przeciwjądrowe ANA, dlatego ciąża prowadzona jest heparynie i Metypredzie. Do tego oczywiście duphaston.Dooti lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Musisz się zgłosić do lekarza. Betę miałaś na prawdę śliczna..
Coś potem się dzieje nie Tak, że ciaza nie chce się utrzymać.PLPaulina lubi tę wiadomość
kasiulka123 -
nick nieaktualnyOgólnie czuje w sobie duży strach. I taka bezradność że nic więcej nie mogę zrobić by się dzidzia dobrze rozwijała.
Sprawdzam czasami czy aby piersi nie opadły. I czuje że mam mokro. I też patrzę czy to aby nie plamienie.
Jutro mam wizytę. Trochę wcześnie. Ale moja gin idzie na urlop więc może uda się chociaż kropeczkę zobaczyć. -
Dziewczyny ja tez jestem niezle wystraszona . U mnie w rodzinie nigdy nikt nie miał problemów z ciąża czy jej utrzymaniem. Ja w sierpniu miałam biochemiczna. Dziś zaczynam 6 tydzień do lekarza Ide 13.06 . Kilka razy ciągnęło mnie w brzuchu coś , dosyć mocno . Ciagle ziewam i biegam do łazienki mam masę białego śluzu i ciagle się boje czy to nie jakieś plamienie . A pracuje w salonie kosmetycznym i nie mogę wyjść kiedy chce . Tak bardzo się boje. Bety nie robiłam .angelika22