Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Syska.. Świetne wieści. Gratki.
Ja właśnie dostałam wyniki ogtt i chyba też jest ok. Na czczo 78, po 1h 126, po 2h 57. Dziwnie niska ta trzecia wartość ale przynajmniej dobrze, ze nie ma cukrzycy. W poprzedniej ciąży się z nią bujalam i nie chciałabym tego powtórzyc.Anuleczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas też jest isofix, bardzo wygodne rozwiązanie. Ostatnio oglądałam foteliki i zastanawiam się nad kiddy evo luna, ma płaską pozycję. Wcześniej mieliśmy maxi cosi cabriofix i jak mała wracała ze szpitala, to była w strasznej pozycji, tak głęboko tam wpadała.
-
nick nieaktualnyCzytam. I może to będzie pomocne.
Isofix od 2006 roku stanowi obowiązkowe wyposażenie nowego modelu samochodu, dopuszczonego do sprzedaży w UE.
Od 2011 dotyczy wszystkich aut będących w sprzedaży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 09:45
-
Jak macie możliwość, to koniecznie zainwestujcie w bazę na isofix. Wtedy fotelik wkłada się „na kliknięcie”, nie trzeba się siłować i walczyć z pasami. A przede wszystkim macie pewność, że fotelik trzyma się dobrze samochodu i w razie wypadku nie wyfrunie przez okno.
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy. Swędzi mnie.
W środę skończyłam antybiotyk. W czwartek u gina było ok A dziś coś zaczyna siedzieć.
Brałam enterol 2x1 i Trivagin 2x1 do lykania zapobiegawczo. Myślałam że dzięki luteinie oszczędzi mnie.
Nieraz zaczyna i po dniu przestaje.
Co mogę dobrego kupić w aptece???
Nie chce pytać farmaceutki przy ludziach co na pipke siedząca po antybiotyku w ciąży;)10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Mamy które mają małe dzieciaczki jak ja i siedzą w fotelikach i teraz będzie drugie maleństwo. Zastanawiam się jak to rozwiązać 2 maluchy z tyłu? Długo siedziałam z małą z tyłu jak mąż prowadzi bo wiadomo a to coś podać jej. Smoczek wyrzuci a to zabawka spadnie. Dwójka maluchów sama nie może siedzieć tak mi się wydaje. Bo niemowlaka i trzeba podczas jazdy też zabawiac. Zastanawiamy się nad zmianą auta na większe. A jak Wy to rozwiążecie?
lu.iza lubi tę wiadomość
-
Nasze z 2003 ma, a z 2005 nie ma, bo był rejestrowany w Danii jako ciężarowy... Ale możemy zmienić jeden fotel na taki z isofix. Brat ma takie foteliki i są super. Dziecko jest bezpiecznie wymontowanie i szybko. Ale dla starszych dzieci niby lepiej takie zwykłe