Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny nie mogłam się jakoś wbić w wątek. Wczoraj miałam pierwsza wizytę 7t4d było serduszko jestem obstawiona luteiną i duphastonem dziś trochę więcej podbarwionego śluzu ale to pewnie po wczorajszym badaniu, staram się podchodzić spokojnie do wszystkiego po wcześniejszych sytuacjach w 1 ciąży.
Powodzenia dla wizytujacych mamusiek ☺Marta..a, polkosia, AnkaK90, niedograna, Iva79, d'nusia, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wczoraj też dwie kreseczki więc się nieśmiało witam
Ja wizytuję dopiero po świętach, bo taka kolejka do gabinetu, ale będzie już 6t + więc chyba nawet lepiej
Termin mam na 17 sierpnia, więc proszę o dopisanieZuuziia, polkosia, PLPaulina, niedograna, Iva79, d'nusia, KlaudiaSG, Carolline lubią tę wiadomość
-
Moja beta z dziś rana niecałe 5800. Mam wizytę za 15 minut, dam znać czy było coś widać i jeśli tak, to co Zapisałam się na samo USG, bo mój prowadzący dopiero 18.12 ma dla mnie czas, a do tego czasu nie wytrzymam Byle chociaż pęcherzyk zobaczyć, że jest w dobrym miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:57
Marta..a, Dooti, Ewik, d'nusia, KlaudiaSG lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia trzymam kciuki!
Dziewczyny jak wizyty?polkosia, chomiczka lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
Pęcherzyk 13.5 mm
Zarodek też jest
Serduszka jeszcze nie było Ale gin uspokoiła że to za wcześnie.
Mówiła że są święta i fajnie by było zobaczyć serduszko.
Więc 19.12 kolejna wizyta.
Oczywiście pytałam o ten "różowy sluz"
Nic niepokojącego nie widzi. Może być to spowodowane nadzerka na szyjce.
Ale mam zwiększoną dawkę duphastonu 2x1.
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty. Czuje się spokojniejsza.
Co do braku objawów bo o to też pytałam. Gin powiedziała że ich brak lub duże nasilenie o niczym nie świadczą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 18:46
Dooti, Marta..a, AnkaK90, jessi001, polkosia, s1985, mateoska, vaola86, e_mii, Flowwer, mi88, niedograna, Iva79, d'nusia, justyna14, Existenz, KlaudiaSG, misskity, Carolline lubią tę wiadomość
-
Pęcherzyk 12 mm i zarodek 1,7 mm Wg USG bliżej do 5 tc niż 6 tc. Coś tam nawet pulsowało, ale nie chciała sprawdzać, żeby nie stresować małego człowieka
PLPaulina, s1985, Dooti, mateoska, Flowwer, mi88, niedograna, Iva79, cindi88, d'nusia, Existenz, misskity, Carolline lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jej odbicie wrote:U mnie wczoraj też dwie kreseczki więc się nieśmiało witam
Ja wizytuję dopiero po świętach, bo taka kolejka do gabinetu, ale będzie już 6t + więc chyba nawet lepiej
Termin mam na 17 sierpnia, więc proszę o dopisanie
Jej odbicie serdecznie Cię witamy. Mam taki sam termin jak Ty, jednak ja idę na wizytę 21 grudnia, bo chcę mężowi zrobić prezent na świętajej odbicie lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Pęcherzyk 12 mm i zarodek 1,7 mm Wg USG bliżej do 5 tc niż 6 tc. Coś tam nawet pulsowało, ale nie chciała sprawdzać, żeby nie stresować małego człowieka
polkosia lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyBeata1991 wrote:Jej odbicie serdecznie Cię witamy. Mam taki sam termin jak Ty, jednak ja idę na wizytę 21 grudnia, bo chcę mężowi zrobić prezent na święta
Mi też z OM wychodzi termin 17 sierpnia
Ja chyba pójdę po świętach, chcę juz coś zobaczyć sensownego. -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Mam do was pytanie z serii niedyskretnych, uprawiacie dalej normalnie seks...? Chyba nie ma przeciwwskazań ale trochę się martwię ze może zaszkodzić...
Dziewczyny cieszę się z Waszych udanych wizyt. Mam nadzieję, że teraz będziecie spokojniejsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny