Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zestresowalam się w sklepie. Przywalilam sobie wózkiem w brzuch
prawie się poplakalam przy kasie. Siedzę w samochodzie i próbuje się uspokoić bo niezdara jestem. Ale Olek wyczuł że się stresuje bo zaczął kopać. Od razu mi lżej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 16:51
-
2 torby to tez dobry pomysł, bo moja sportowa jest za mała żeby wszystko zapakować a tak ewentualnie dokupie druga mniejszą chociażby w Decathlonie.
Nie wiem czy był poruszany temat komody, takiej dla dziecka bez przewijaka co można obok łóżeczka postawić. Polecacie coś?
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Mała jest akrobatka bo sobie zalozyla nogi i ręce na głowę
Ale tak to wszystko w porządku, 738 gram waży. Nogi dlugie a brzuszek chudy nadalPotwierdzenia płci nie mam bo nie widać ale raczej dziewczynka, nóżki sciska wstydnisia
I nagle łożysko na przedniej ścianie.Ania241188, kozalia, PLPaulina, d'nusia, Eilleen, e_mii, justyna14, ingelita, jej odbicie, justa8902, Kasiaja, Anuleczek, chabasse, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dziś wybraliśmy się pierwszy raz oglądać wózki. I jak po opiniach w necie byłam zdecydowana na husky-iego, tak na żywo mnie rozczarował
dużo bardziej podobały mi się bebetto + są ponoć produkowane w PL, a nie w Chinach jak Husky i poza tym ze ładniejsze, to jakieś porządniejsze się wydawały. Tylko teraz nie wiem który model, bo już w sklepie miałam mętlik w głowie. Wiem ze kilka z Was wybrało tą markę, napiszecie jakie modele?
Zależy mi na składanej gondoli, bo inaczej mi się do auta nie zmieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 17:52
-
Eilleen wrote:A mogę poprosić o link bo tak szukam właśnie cienkiego szlafroka. Nie chce grubego bo w sierpniu to gorąco będzie.
-
Ja po glukozie. Sam napój jest do wypicia, poziom słodkości może trochę większy jak wygazowana cola. Spodziewałam się czegoś dużo gorszego. Wyniki ok
Najgorzej było mi po ok 45 min od wypicia, ale nie tak żeby zwymiotować.
pumka1990 lubi tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Fajne.tylko co siedzi w głowie producenta który dla doroslej kobiety wybiera misie, żyrafy itp. Nie rozumiem tego.
-
A ja mam jedna pizame z tego materialu i mega jej nie lubie... jest tak nieprzewiewna ze az nieprzyjemna... spie w niej przez przypadek tylko jak nie mam innej opcji
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Ja już po wizycie. Mała jest akrobatka bo sobie zalozyla nogi i ręce na głowę
Ale tak to wszystko w porządku, 738 gram waży. Nogi dlugie a brzuszek chudy nadalPotwierdzenia płci nie mam bo nie widać ale raczej dziewczynka, nóżki sciska wstydnisia
I nagle łożysko na przedniej ścianie.Olek tak do 8 MSC się czaił i w końcu się pokazał
Lavendova lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
kozalia wrote:A my dziś wybraliśmy się pierwszy raz oglądać wózki. I jak po opiniach w necie byłam zdecydowana na husky-iego, tak na żywo mnie rozczarował
dużo bardziej podobały mi się bebetto + są ponoć produkowane w PL, a nie w Chinach jak Husky i poza tym ze ładniejsze, to jakieś porządniejsze się wydawały. Tylko teraz nie wiem który model, bo już w sklepie miałam mętlik w głowie. Wiem ze kilka z Was wybrało tą markę, napiszecie jakie modele?
Zależy mi na składanej gondoli, bo inaczej mi się do auta nie zmieści.
Ja wybrałam bebetto titokozalia lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ten szlafrok wyglada nienajgorzej. Ja u tego sprzedawcy kupię jednolite koszule na zakładkę, bo te na guziki mi się wiecznie rozpinał. A nas szlafrokiem się zastanowię. Poprzednio nie korzystałam, ale miałam za gruby.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7133363082 -
Szczerze to mam to w d... Z czym jest piżama koszula nocna. Nie idę na rewie mody, więc ma być wygodne i spełnić wymagania. Ja do tego materiału nic nie mam. Miałam takie piżamy i nie narzekalam. Tania piżama która zakładam gdy mam okres. A teraz tania koszula i szlafrok do szpitala. W domu w niej raczej chodzić nie będę.
squirrel, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:A ja mam jedna pizame z tego materialu i mega jej nie lubie... jest tak nieprzewiewna ze az nieprzyjemna... spie w niej przez przypadek tylko jak nie mam innej opcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 20:30
justyna14 lubi tę wiadomość