Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż jestem ciągle głodna, głównie wtedy owoce i kanapki, ja jakoś za słodyczami nie przepadam. Nie pamiętam kiedy jadlam czekoladę
Lody zjem ale też nie koniecznie. Wczoraj zaliczylam szok, stalam w biedronce w dlugiej kolejce gdzieś z tylu, kasjerka mnie zobaczyla i woła "pani w ciąży proszę podejść" w pierwszej chwili nie zczailam ze to do mnie hahaha:D
Chyba zauważyłam korzyści z noszenia pod sercem trzeciej panienki, w ogóle nie mam włosów na udach a na łydkach pojedyczne i nie rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 16:53
-
Na mojej brodzie wyrosła kępa czarnych włosów... Jestem na działce i nie mam czym wyrwać
Włosy na głowie się mocno zagęściły i wolniej się przetłuszczają, tak jak w pierwszej ciąży. Za to na nogach jakby trochę jaśniejsze i wolniej rosły. I nie mam problemu z wąsikiem, a normalnie się lubi pojawiać
Nie kumam tych hormonów
-
Mi mniej wypadają, czasami nie muszę czyścić szczotki
ale za to więcej śpię w dzień. A tak bardzo nie ludzie takich drzemek... Dzisiaj zamknęła oczy tylko na reklamie i obudziłam się na całkiem innym programie, ale za to czuję się o niebo lepiej
Jakiś czas temu lekko mi przewialo ucho (delikatnie bolało), przeszło po kilku dniach, ale strasznie mnie teraz swędzi ucho, tak gdzieś daleko w środku... Nie wiem czy coś z tym zrobić. Bo mnie nie boli, tylko swędziWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie włosy na nogach teraz wcale nie rosną
i są bardzo jasne, w poprzedniej nie nadążałam golić. Włosy też mniej się przetłuszczają co bardzo mnie cieszy bo strasznie nie lubie ich myć i nawet jeden dzień móc to odłożyć to radość
cera już się poprawiła bo na początku to masakra jakaś. Niestety nie ze wszystkim tak kolorowo
paznokcie tragedia, nigdy tak się nie rozdwajały, ledwo odrosną i muszę skracać do płytki. Ale najgorsze są zajady już z miesiąc nie mogę się ich pozbyć po domu chodzę wysmarowana nivea i mój się śmieje, że jak klaun wyglądam, a mi do śmiechu z tym nie jest bo wstyd do ludzi wyjść bo takie wrzody w kącikach ust
Jak to mówią „jak nie urok to sraczka”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 21:00
[/url]
-
ja też w końcu nie muszę myć łba codziennie. Taki ciążowy bonus hehe. Ale fryzjerka powiedziała, że później niestety wróci stare ;p
A z ciekawości zawsze w ciąży ma się słoniowe stopy czy nie każdą to spotyka?
Bo kupiłam sobie dzisiaj ładne sandałki i byłoby miło jakby stopa dobrze w nich wyglądała, a nie jak szynka w sznurkach
-
nesssssa wrote:ja też w końcu nie muszę myć łba codziennie. Taki ciążowy bonus hehe. Ale fryzjerka powiedziała, że później niestety wróci stare ;p
Bo kupiłam sobie dzisiaj ładne sandałki i byłoby miło jakby stopa dobrze w nich wyglądała, a nie jak szynka w sznurkach
Haha szynka w sznurkachdobre porównanie i trafne.
-
Moje paznokcie rosną jak szalone, są tylko trochę bardziej łamliwe. A stopy? Ło, Pani... Już są baloniki, a co będzie, jak nadejdą upały... Kostek nie widziałam już od jakiegoś czasu. Ale poprzednio tez miałam ogromny problem z zatrzymywaniem się wody, nie tylko w stopach. Może dlatego mi tak szybko waga spadła po porodzie, bo cała woda zeszła
-
ingelita wrote:Moje paznokcie rosną jak szalone, są tylko trochę bardziej łamliwe. A stopy? Ło, Pani... Już są baloniki, a co będzie, jak nadejdą upały... Kostek nie widziałam już od jakiegoś czasu. Ale poprzednio tez miałam ogromny problem z zatrzymywaniem się wody, nie tylko w stopach. Może dlatego mi tak szybko waga spadła po porodzie, bo cała woda zeszła
Ja nie pulchne, ale za to tendencja do żylakówwięc i tak źle i tak nie dobrze. Opuchlizna zejdzie żylaki już się nie wchłoną
7w3d 💔 -
nesssssa wrote:ja też w końcu nie muszę myć łba codziennie. Taki ciążowy bonus hehe. Ale fryzjerka powiedziała, że później niestety wróci stare ;p
Bo kupiłam sobie dzisiaj ładne sandałki i byłoby miło jakby stopa dobrze w nich wyglądała, a nie jak szynka w sznurkach7w3d 💔