Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe No ja wczoraj już się nagimnastykowałam przy goleniu i to już był mój ostatni raz jak sama się do tego zabieram
w sumie dobrze, że wczoraj się za to wzięłam bo dzisiaj wizyta, a wchodzę właśnie pod prysznic a tam zonk - brak cieplej wody
Ciule nawet nie raczyli kartki informacyjnej wywiesić
Podmyje się u doktorka przed badaniem ale najgorzej bo głowa nieumyta, jakoś będę musiała to zamaskować ale nawet suchego szamponu nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 14:48
[/url]
-
Kasiaja wrote:Hehe No ja wczoraj już się nagimnastykowałam przy goleniu i to już był mój ostatni raz jak sama się do tego zabieram
w sumie dobrze, że wczoraj się za to wzięłam bo dzisiaj wizyta, a wchodzę właśnie pod prysznic a tam zonk - brak cieplej wody
Ciule nawet nie raczyli kartki informacyjnej wywiesić
Podmyje się u doktorka przed badaniem ale najgorzej bo głowa nieumyta, jakoś będę musiała to zamaskować ale nawet suchego szamponu nie mam
-
Ja nie mam pępka już od 19 tygodnia ciąży, ale u mnie szybko było widać brzuszek ciążowy, bo zawsze miałam płaski. Linię negra też mam już kawałek czasu. Pojawiła się dość wcześnie, a teraz robi mi się kreska jeszcze na górze brzucha. Skórę wokół pępka mam przebarwioną na brązowo, taka obwódka mi się zrobiła i pod pachami też mam ciemniejszą, do tego stopnia że myślałam że mi czarna bluzka zafarbowała skórę. Szorowałam pod prysznicemi nic więc to chyba sprawka hormonów. Golę się jeszcze sama mimo że nic już nie widzę, ale zawsze robiłam to pod prysznicem i po tylu latach robię to na czuja. Jeszcze się nie zacięłam🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
justa1509 wrote:Kasiaja, rok temu w lipcu na naszym byłym juz osiedlu stwierdzili, że będą robić ciepłą wodę. To ją w środku lata zakręcili na 2 tygodnie! A to było akurat 2 tygodnie przed naszym ślubem. Jeszcze żebyśmy mieli wanne to jakoś dalibyśmy radę, a mieliśmy tylko malutki prysznic. To była droga przez mękę. Jeździłam do rodziców poleżeć w wannie i się porządnie ogolić
kilka lat temu, też w lipcu, robili generalny remont instalacji na osiedlu ale wtedy do pracy chodziłam i przez miesiąc tam się kąpałam
ale dzisiaj to mnie zagotowało za brak info, mam nadzieje tylko, że długo to nie potrwa. Rodzice mnie nie poratują bo na tym samym osiedlu mieszkają, teściowie 400 km od nas, ewentualnie do siostry pójdę
ale teraz już nie zdążę bo wizyta na 16:20. Po drodze mam Rossmana to kupię ten suchy szampon
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któras z Was się orientuje czy jak zmieniam szkołe rodzenia, którą mam bezpłatną, bo na NFZ i juz podpisałam tam deklaracje uczestnictwa (szkołą zaczyna sie za 2 tyg) a teraz chciałabym zmienic na inną, to musze to jakos komus zgłaszac?
-
No to ja z rurami miałam przejścia 3 lata temu. Dokładnie 2 dni oo porodzie wymieniali u nas cale piony. Roboty trwały 3 dni i iczywisxie z łazienki i kibelka przez 3/4 dnia nie można bylo korzystać. Masakra. Ja w szpitalu.. Za dwa dni wyjście z noworodkiem a w domu totalna rozpierducha. Poprosilam doktorkę w szpitalu żeby mnie jeszcze dwa dni otrzymała. Na szczęście mama w domu z bratem i częściowo z mężem ogarnęła ten Sajgon I mogłam z dzidziusiem spokojniw wrócić do domku. Ale nerwy były..jak to wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 15:54
-
No ja właśnie dziś ogoliłam podwozie, trochę widziałam trochę na wyczucie. Tak sie na tym skupiłam ze zapomniałam pach ogolić
Pewnie to był mój ostatni raz samej, juz wcześniej zapowiedziałam ze będzie mi pomagał mąż - oczywiście zgodził sie z miłą chęcią
-
gosia.kak wrote:Dziewczyny, czy któras z Was się orientuje czy jak zmieniam szkołe rodzenia, którą mam bezpłatną, bo na NFZ i juz podpisałam tam deklaracje uczestnictwa (szkołą zaczyna sie za 2 tyg) a teraz chciałabym zmienic na inną, to musze to jakos komus zgłaszac?
gosia.kak lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Dziewczyny, które przyjmują magnez z potasem. Powiedzcie mi jakie preparaty łykacie? Ja mam zalecony aspargin i mówiąc szczerze za każdym razem, gdy mam go połknąć to mam kłopot. Bo to są okrągłe tabletki i niepowlekane... i ja ogólnie mam trudności z połykaniem takich tablet... później mi w gardle siedzi wszystko.
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Dziewczyny co myślicie o moim wyniku CRP 5,35 przy normie do 5? Wiem że w ciąży są inne normy ale zawsze się mieściłam
Normy są większe w ciąży..
Ale jak Ci to lekarz zlecił to będzie wiedział jaki ten wynik ma dla niego sens.
Ja miałam 18.. Ale nigdzie przyczyny nie znaleźli i odpuscili..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 16:53
edytkaa93 lubi tę wiadomość
-
Ania241188 wrote:Super że tak dzieciaczki rosną
Ja dziś weszłam na wagę i nawet nic nie przybrałam przez 2 tyg a nawet trochę spadło
Narazie przybyło 11 kg. Odstawilam słodkie i niedojadam po małej.7w3d 💔 -
Moje żelazo 83 zl 2 opakowania. No wbilo mnie. "Szelazo sr " do tego 2 po. Luteina 108zl może zmęczenie mi minie jak anemia się cofnie. Dziś poszłam na dluzszy spacer z i wróciłam z bólem brzucha. Po leczeniu w pół godz przeszło.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r