Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam od kilku dni a raczej nocy zatkana jedna dziurkę, ale tylko jak śpię. Denerwuje mnie to strasznie.
A co do szyjki i całej tej wczorajszej uciechy podjęliśmy z mezem decyzje że w tygodniu przeprowadzam się do rodziców i tak leżę, a w weekend z nim w domu. Żeby miał kto koło mnie skakac -
nick nieaktualny
-
Zolza_ wrote:Ja mam od kilku dni a raczej nocy zatkana jedna dziurkę, ale tylko jak śpię. Denerwuje mnie to strasznie.
A co do szyjki i całej tej wczorajszej uciechy podjęliśmy z mezem decyzje że w tygodniu przeprowadzam się do rodziców i tak leżę, a w weekend z nim w domu. Żeby miał kto koło mnie skakac -
Też nos zatkany, najbardziej po przebudzeniu, jak smarkam to z krwią. W ciągu dnia normalnie. U mnie to na 100% przez ciąże, nigdy nie miałam alergii ani innych problemów z drogami oddechowymi. Wydaje mi się że częste nawilżanie, wodą lub solą morską, może pomoc. Ja psikam ale rzadko bo ciężko mi o tym pamiętać, nie może mi to „wejść w krew”
[/url]
-
LondyńskieSerduszko wrote:Dziewczyny jaki polecacie MAGNEZ? Straszne skurcze w łydkach mnie męczą.....
Magne B6 Forte. Chyba 3x dziennie przy nasilonych skurczach.
U mnie dziś odchodzi zabawa w kopanie mamy w pęcherz...LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Leticia wrote:Ja mam 91 dni do tp... Te z początku sierpnia mają już tylko 70 dni do terminu, czyli jakieś 50 do ciąży donoszonej
Ani się obejrzymy a będziemy witać pierwsze dzieciaki po tej stronie brzucha
mi zostało 90 dni. Zaczynam się stresować
Ale nie mogę się doczekać rozwiązania. Po tygodniowej nieobecności w pracy, wczoraj powiedzieli mi, że troszkę więcej przyszło mnie
-
Ja też biore magne b6, które poleciła mi farmaceutka, przedtem brałam jakiś inny magnez, nie pamiętam już jaki, ale ten jest o wiele lepszy. W moim przypadku wystarczy jedna tabletka dziennie, a czasem zdarzy mi się zapomnieć.
Ja już nie moge doczekać się gdy dziecko będzie na świecie, im bliżej porodu tym bardziej bym już chciała:D jestem ciekawa jaka będzie ta nasza córeczka:) no i martwie się porodem ale to chyba naturalne... Staram się o tym nie myśleć i nie oglądam i nie czytam nic na ten temat.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Wy tu piszecie, ze juz nie mozecie sie doczekać porodu i że ciąża Wam się dłuży a mi wrecz przeciwnie
Od tygodnia jestem dopiero w domu na l4 i dopiero teraz zaczynam się nią tak naprawde "napawać", robić zakupy, oglądać ciuszki, itp., czy nawet robić sobie w lustrze fotkibrzucha haha, bo wczesniej jakos mi sie to nie zdarzało
Ja nie chce jeszcze sierpnia