Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:A pokaż łóżeczko bo chyba mamy podobne
Bynajmniej kolorystyka widzę ta sama
Ania to zdjecie poglądowe z netu. Mój kosz narazie nie zlozony jeszcze, cześć sie wietrzy na szafie w pokoju dziewczyn. Szkoda ale nie mam czwartego pokoju żeby taki fajny dzidzi urządzić przynajmniej narazie
I właśnie do tego szukam materacyka bo w zestawie byl taki beznadziejny z gabki. -
Eilleen wrote:Oby się coś poprawiło.
Czyli te NB i tak mogą być za duże? Bo zastanawiałam się nad zakupem.
To zależy jakie dziecko urodzisz, na 4kg będą za małe a na takie 2,5 mogą być za duże6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
My samochód mamy wystawiony nasz na sprzedaż bo szukamy minivana żeby zmieścić z tyłu na spokojnie 2 foteliki i żebym ja tam mogła siedzieć i żeby był bagażnik duży. Szkoda nam naszego no ale trudno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 18:22
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:My samochód mamy wystawiony nasz na sprzedaż bo szukamy minivana żeby zmieścić z tyłu na spokojnie 2 foteliki i żebym ja tam mogła siedzieć i żeby był bagażnik duży. Szkoda nam naszego no ale trudno...
To już przy 2 dzieci trzeba minivana? -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:To już przy 2 dzieci trzeba minivana?
-
nick nieaktualnyTo trochę mi ulzyło.
Niestety nie mogę być kierowcą i siedzieć z tyłu. A prywatnego szofera nie mam.
Więc chyba moje kombi będzie w razie 2 dzieci wystarczające.
bo jakoś ciężko widzę siebie w minivanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 18:51
-
nick nieaktualny
-
No teraz trochę inaczej wyglądają te minivany. My szukamy forda s max nowego Galaxy zmieniamy z BMW F10.
Przeważnie jak gdzieś dalej jedziemy to mąż kieruje no to wiadomo że z dziećmi z tyłu ja będę. Na bliskie trasy do sklepu itp to jeżdżę sama mała jak mąż w pracy.
Wygodniej nam będzie w większym aucie.
-
No szkoda nam tego auta ale cóż począć musimy mieć większe auto. Minivan poprostu strasznie brzmi
Też się zarzekalam z jednym dzieckiem że nigdy auta typu minivan ale życie pokazuje co innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 19:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo przy 2 dzieci to jednsk mąż niech sobie kupi minivana.
Ogólnie nie podobają mi się takie auta.A w moim kombi 2 dzieci wejdzie do tyłu.
BMW f10 - śliczne.oj bym nie zamieniła tego auta nawet jakby mi dopłacili na forda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 19:29
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Fajne to bmw f10
Możesz przecież siedzieć z przodu.
-
No to BMW to było marzenie męża. Mi też go żal ale o dziwo chyba bardziej mi go żal niż jemu. Ja kombinowałam jak go zostawić ;p
Postanowił to już klamka zapadła. Ale dzieci podrosną to znowu jakieś BMW kupimywygodne auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 19:57
-
Ania241188 wrote:My samochód mamy wystawiony nasz na sprzedaż bo szukamy minivana żeby zmieścić z tyłu na spokojnie 2 foteliki i żebym ja tam mogła siedzieć i żeby był bagażnik duży. Szkoda nam naszego no ale trudno...
-
Ania241188 wrote:No to BMW to było marzenie męża. Mi też go żal ale o dziwo chyba bardziej mi go żal niż jemu. Ja kombinowałam jak go zostawić ;p
Postanowił to już klamka zapadła. Ale dzieci podrosną to znowu jakieś BMW kupimywygodne auto
-
nick nieaktualny