Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszy raz po przejściach z różnymi firmami przy wykończeniu mieszkania teraz zdecydowałam się na ikee komody malam półki i takie szafki otwarte na zabawki co się dokupuje po kwadracie i ustawia jak się chce
jestem zadowolona bo wszystko do siebie pasuje.
kozalia lubi tę wiadomość
-
Skończyłam przytulankę. Zostało tylko wypranie i odpowiednie rozciągnięcie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc39b456422.jpg
PLPaulina, d'nusia, agania, Kasiaja, Lavendova, Zuuziia, ingelita, chabasse, Ithildin, misia-kasia, edytkaa93, Dooti, Ania241188, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z mebli to nie umiem doradzić. Będziemy mieć z Ikei o ile komode jednak kupimy
bo jak się przeprowadzimy to prawdopodobnie dla dziecka wykorzystamy komode którą mamy bo będziemy mieć dwa wielkie komandory czyli to co jest pochowane w tych szafach będzie w komandorach.

-
nick nieaktualny
-
Meble z klupsia też są ładne i solidne

Mamy łóżeczko marsell, komoda z przewijakiem z Ikei i jako że wcześniej mieliśmy dużą szafę pax z Ikei to do zestawu dokupiliśmy sobie małą 50 dla Juniora w zabudowie. Fajnie to razem wygląda a młody ma swoją małą garderobę
Gdybym miała warunki na osobny pokój dla Juniora to kupiłabym całą kolekcję z tego klupsia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:34

25.07.2018 🦊
-
Spojenie boli z przodu w okolicy wzgorka łonowego. Teraz to mnie wszystko boli więc nie wiem jak boli po 30 tyg bo mnie cała miednica boli. Pachwiny, cały dół jakbym miała jakaś kość gdzieś pod wargami w środku. Także nie powiem Ci dokladnieLavendova wrote:Dziewczyny jak boli i gdzie rozchodzenie sie spojenia? Mam jakies dziwne bóle kosci w kroku doslownie

-
kozalia wrote:Dooti, ja przy pobycie tygodniowym miałam dola, jak mi co chwile koleżanki z pokoju wypisywali, a ja musiałam lezec dalej, na prawdę źle to wspominam, wiec mega podziw dla Ciebie ze tak dzielnie to znosisz!
Zmieniając temat, dziś odebrałam zamowienie mebelków, totalny dramat
nie dość, ze 3 tyg opóźnienia z wysyłką, to jeszcze przysłali tylko komodę, bez łóżka i bez przewijaka. A komoda taki badziew ze szkoda gadac! I na dodatek jej pakowanie było zupełnie nieprzemyślane i śrubki, latające luzem po kartonie porysowały boki komody (od frontu). TyOdradzam Bellamy, po zobaczeniu samej jakości komody już nawet nie chce czekać na łóżko
meble nie są tanie, a takie gówno wciskają 
Możecie polecić jakaś firmę mebelkową, sprawdzoną z ladymi mebelkami? Zależało mi na jakości, ale nie wiem ile mam zaplacic, zeby nie dostać badziewia:/
Chyba skończymy na ikei, po nich przynajmniej wiem, czego się spodziewać.
My kupiliśmy cały zestaw z Bellamy Lotta bo mamy duży pokoik i ja jestem zadowolona z jakości mebli. Pakowanie tak jak w ikea. Typu 1 z 2 , 2 z 2. Instrukcja + części osobno zapakowane. Nie było możliwości żeby się coś porysowało. Wyglądają porządnie
Nie widzieliśmy na żywo przed zakupem, ale sugerowałam skę opiniami z internetu i wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Co do samego zamówienia problem był jedynie w tym, że zapomnieli nam dosłać regału, ale po mojej interwencji wysłali kolejnego dnia. Myślę, że nie ma co generalizować i wszędzie zdarzają się wpadki. W Ikei też kieduś kupiliśmy jedną część mebla uszkodzoną.
Fakt mebelki nie były tanie, ale dla mnie jakość i wygląd bez porównania z tym co dla najmłodszych oferuje ikea. Jak dla mnie to strasznie ubogo dla maluchów z asortymentem mebli w Ikea. Ale ogólnie to ikea uwielbiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:45
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Kurcze, chciałabym się pozbyć ubranek po Oliwce i nie wiem czy mi się uda, nie ma zainteresowania, ja dużo też nie wołam, a pozbyć bym się pozbyła, bo mi zagracają. Nawet za dużą paczkę pampersów
ale strasznie jest dużo tych ubranek teraz, ludzie mają wybór.
-
Piękna ta kolekcja. Nie jestem fanka białych mebli, ale te są z jajemsquirrel wrote:My kupiliśmy cały zestaw z Bellamy Lotta bo mamy duży pokoik i ja jestem zadowolona z jakości mebli. Pakowanie tak jak w ikea. Typu 1 z 2 , 2 z 2. Instrukcja + części osobno zapakowane. Nie było możliwości żeby się coś porysowało. Wyglądają porządnie
Nie widzieliśmy na żywo przed zakupem, ale sugerowałam skę opiniami z internetu i wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Co do samego zamówienia problem był jedynie w tym, że zapomnieli nam dosłać regału, ale po mojej interwencji wysłali kolejnego dnia. Myślę, że nie ma co generalizować i wszędzie zdarzają się wpadki. W Ikei też kieduś kupiliśmy jedną część mebla uszkodzoną.
Fakt mebelki nie były tanie, ale dla mnie jakość i wygląd bez porównania z tym co dla najmłodszych oferuje ikea. Jak dla mnie to strasznie ubogo dla maluchów z asortymentem mebli w Ikea. Ale ogólnie to ikea uwielbiam
squirrel lubi tę wiadomość
-
Ja jakieś zabawki dostałam, na początku maluszkowi nie są potrzebne, jedynie ładnie wyglądają
a że lubię robić maskotki na szydełku to zrobiłam
chciałam jeszcze karuzele zrobić... Ale nie wiem czy to nie za duzo takich ręcznie robionych dla jednego dziecka. Są one co prawda robione z materiałów dla dzieci, ale nie chce żeby w pokoju było tego naciapane wszedzie
-
Karuzela na samym początku tez nie bardzo zdaje egzamin. A później polecam powiesić nad przewijakiem, nie łóżeczkiem:) Ja zrobiłam z drewna (balsy) i ptaków z origami w kolorze czerwonym, czarnym i białym, żeby było kontrastowo, i był szałjusta1509 wrote:Ja jakieś zabawki dostałam, na początku maluszkowi nie są potrzebne, jedynie ładnie wyglądają
a że lubię robić maskotki na szydełku to zrobiłam
chciałam jeszcze karuzele zrobić... Ale nie wiem czy to nie za duzo takich ręcznie robionych dla jednego dziecka. Są one co prawda robione z materiałów dla dzieci, ale nie chce żeby w pokoju było tego naciapane wszedzie