Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszy raz po przejściach z różnymi firmami przy wykończeniu mieszkania teraz zdecydowałam się na ikee komody malam półki i takie szafki otwarte na zabawki co się dokupuje po kwadracie i ustawia jak się chce
jestem zadowolona bo wszystko do siebie pasuje.
kozalia lubi tę wiadomość
-
Skończyłam przytulankę. Zostało tylko wypranie i odpowiednie rozciągnięcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc39b456422.jpgPLPaulina, d'nusia, agania, Kasiaja, Lavendova, Zuuziia, ingelita, chabasse, Ithildin, misia-kasia, edytkaa93, Dooti, Ania241188, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z mebli to nie umiem doradzić. Będziemy mieć z Ikei o ile komode jednak kupimy
bo jak się przeprowadzimy to prawdopodobnie dla dziecka wykorzystamy komode którą mamy bo będziemy mieć dwa wielkie komandory czyli to co jest pochowane w tych szafach będzie w komandorach.
-
nick nieaktualny
-
Meble z klupsia też są ładne i solidne
Mamy łóżeczko marsell, komoda z przewijakiem z Ikei i jako że wcześniej mieliśmy dużą szafę pax z Ikei to do zestawu dokupiliśmy sobie małą 50 dla Juniora w zabudowie. Fajnie to razem wygląda a młody ma swoją małą garderobę
Gdybym miała warunki na osobny pokój dla Juniora to kupiłabym całą kolekcję z tego klupsia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:34
25.07.2018 🦊
-
Lavendova wrote:Dziewczyny jak boli i gdzie rozchodzenie sie spojenia? Mam jakies dziwne bóle kosci w kroku doslownie
-
kozalia wrote:Dooti, ja przy pobycie tygodniowym miałam dola, jak mi co chwile koleżanki z pokoju wypisywali, a ja musiałam lezec dalej, na prawdę źle to wspominam, wiec mega podziw dla Ciebie ze tak dzielnie to znosisz!
Zmieniając temat, dziś odebrałam zamowienie mebelków, totalny dramatnie dość, ze 3 tyg opóźnienia z wysyłką, to jeszcze przysłali tylko komodę, bez łóżka i bez przewijaka. A komoda taki badziew ze szkoda gadac! I na dodatek jej pakowanie było zupełnie nieprzemyślane i śrubki, latające luzem po kartonie porysowały boki komody (od frontu). TyOdradzam Bellamy, po zobaczeniu samej jakości komody już nawet nie chce czekać na łóżko
meble nie są tanie, a takie gówno wciskają
Możecie polecić jakaś firmę mebelkową, sprawdzoną z ladymi mebelkami? Zależało mi na jakości, ale nie wiem ile mam zaplacic, zeby nie dostać badziewia:/
Chyba skończymy na ikei, po nich przynajmniej wiem, czego się spodziewać.
My kupiliśmy cały zestaw z Bellamy Lotta bo mamy duży pokoik i ja jestem zadowolona z jakości mebli. Pakowanie tak jak w ikea. Typu 1 z 2 , 2 z 2. Instrukcja + części osobno zapakowane. Nie było możliwości żeby się coś porysowało. Wyglądają porządnieNie widzieliśmy na żywo przed zakupem, ale sugerowałam skę opiniami z internetu i wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Co do samego zamówienia problem był jedynie w tym, że zapomnieli nam dosłać regału, ale po mojej interwencji wysłali kolejnego dnia. Myślę, że nie ma co generalizować i wszędzie zdarzają się wpadki. W Ikei też kieduś kupiliśmy jedną część mebla uszkodzoną.
Fakt mebelki nie były tanie, ale dla mnie jakość i wygląd bez porównania z tym co dla najmłodszych oferuje ikea. Jak dla mnie to strasznie ubogo dla maluchów z asortymentem mebli w Ikea. Ale ogólnie to ikea uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:45
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Kurcze, chciałabym się pozbyć ubranek po Oliwce i nie wiem czy mi się uda, nie ma zainteresowania, ja dużo też nie wołam, a pozbyć bym się pozbyła, bo mi zagracają. Nawet za dużą paczkę pampersów
ale strasznie jest dużo tych ubranek teraz, ludzie mają wybór.
-
squirrel wrote:My kupiliśmy cały zestaw z Bellamy Lotta bo mamy duży pokoik i ja jestem zadowolona z jakości mebli. Pakowanie tak jak w ikea. Typu 1 z 2 , 2 z 2. Instrukcja + części osobno zapakowane. Nie było możliwości żeby się coś porysowało. Wyglądają porządnie
Nie widzieliśmy na żywo przed zakupem, ale sugerowałam skę opiniami z internetu i wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Co do samego zamówienia problem był jedynie w tym, że zapomnieli nam dosłać regału, ale po mojej interwencji wysłali kolejnego dnia. Myślę, że nie ma co generalizować i wszędzie zdarzają się wpadki. W Ikei też kieduś kupiliśmy jedną część mebla uszkodzoną.
Fakt mebelki nie były tanie, ale dla mnie jakość i wygląd bez porównania z tym co dla najmłodszych oferuje ikea. Jak dla mnie to strasznie ubogo dla maluchów z asortymentem mebli w Ikea. Ale ogólnie to ikea uwielbiamsquirrel lubi tę wiadomość
-
Ja jakieś zabawki dostałam, na początku maluszkowi nie są potrzebne, jedynie ładnie wyglądają
a że lubię robić maskotki na szydełku to zrobiłam
chciałam jeszcze karuzele zrobić... Ale nie wiem czy to nie za duzo takich ręcznie robionych dla jednego dziecka. Są one co prawda robione z materiałów dla dzieci, ale nie chce żeby w pokoju było tego naciapane wszedzie
-
justa1509 wrote:Ja jakieś zabawki dostałam, na początku maluszkowi nie są potrzebne, jedynie ładnie wyglądają
a że lubię robić maskotki na szydełku to zrobiłam
chciałam jeszcze karuzele zrobić... Ale nie wiem czy to nie za duzo takich ręcznie robionych dla jednego dziecka. Są one co prawda robione z materiałów dla dzieci, ale nie chce żeby w pokoju było tego naciapane wszedzie