Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuuziia wrote:Meble z klupsia też są ładne i solidne
Mamy łóżeczko marsell, komoda z przewijakiem z Ikei i jako że wcześniej mieliśmy dużą szafę pax z Ikei to do zestawu dokupiliśmy sobie małą 50 dla Juniora w zabudowie. Fajnie to razem wygląda a młody ma swoją małą garderobę
Gdybym miała warunki na osobny pokój dla Juniora to kupiłabym całą kolekcję z tego klupsia.
Właśnie to łóżeczko tez bardzo mi się podobało, chciałam kupić razem z komodą z tej serii, ale jak poczytałam opinie, to się zrazilam. Już mam wode z mózgu, nie wiem kto te opinie pisze.
Może po prostu seria Cutie & Classy z Bellamy to porażka, nie wiem.
A czy w łóżeczkach z Ikei da się wyjąć dwa szczebelki i czy jest to niezbędne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 17:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie.
Szyjka twarda, zamknięta. Skrocila się Ale nadal dluga.
Dziś bez usg bylo, było ktg.
Pięknie serducho bije !
Mam się w 37tc zgłosić do szpitala na kwalifikacje do cesarki.ingelita, Marta..a, edytkaa93, d'nusia, kozalia, misia-kasia, katka/85, chabasse, Dooti, pumka1990, Kasiaja, jej odbicie lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Jestem po wizycie.
Szyjka twarda, zamknięta. Skrocila się Ale nadal dluga.
Dziś bez usg bylo, było ktg.
Pięknie serducho bije !
Mam się w 37tc zgłosić do szpitala na kwalifikacje do cesarki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyingelita wrote:Lubię za szyjkę i serducho, nie za brak usg i cesarkę. Córka nadal głową do góry?
Ale cukrzycą nie chce współpracować.nie mogę mi podać oksytocyny na wywołanie..
Bóle spojenia się nasilają..
Nie chce się już kłócić z lekarzem.. uważa że cesarka będzie najlepsza. -
PLPaulina wrote:Moja to już od dawna główką w dół..
Ale cukrzycą nie chce współpracować.nie mogę mi podać oksytocyny na wywołanie..
Bóle spojenia się nasilają..
Nie chce się już kłócić z lekarzem.. uważa że cesarka będzie najlepsza. -
agania wrote:Kurcze, chciałabym się pozbyć ubranek po Oliwce i nie wiem czy mi się uda, nie ma zainteresowania, ja dużo też nie wołam, a pozbyć bym się pozbyła, bo mi zagracają. Nawet za dużą paczkę pampersów
ale strasznie jest dużo tych ubranek teraz, ludzie mają wybór.
-
kozalia wrote:Właśnie to łóżeczko tez bardzo mi się podobało, chciałam kupić razem z komodą z tej serii, ale jak poczytałam opinie, to się zrazilam. Już mam wode z mózgu, nie wiem kto te opinie pisze.
Może po prostu seria Cutie & Classy z Bellamy to porażka, nie wiem.
A czy w łóżeczkach z Ikei da się wyjąć dwa szczebelki i czy jest to niezbędne?
No ta seria co podałaś ma tylko jedną opinię na ceneo i właśnie 1/5..🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
kozalia wrote:A czy w łóżeczkach z Ikei da się wyjąć dwa szczebelki i czy jest to niezbędne?
Nie wiem czy tak jest we wszystkich modelach z Ikei, ale u nas nie da się wyjąć szczebelków. Można zdemontować natomiast cały front i założyć taką niską barierkę.
-
Dzisiaj byłam na szkole rodzenia i pani mówiła nam że jakieś najnowsze badania wykazały dlaczego rodzą się martwe dzieci, i że duży wpływ na to miało leżenie na plecach matek w czasie ciąży. Dziecko było niedotlenione przez ucisk macicy na jakieś tam żyły. I teraz jak mi tak duszno to znów sobie wkręcam... Czasem im mniej człowiek wie tym lepiej śpi.
Apropo szkoły rodzenia mieliśmy takie ciekawe rzeczy jak np jak prawidłowo po porodzie( i w sumie przez całe życie) wstawać czy kłaść się na łóżku, jaka powinna być prawidłowa postawa ciała, czy choćby jak prawidłowo siedzieć na sedesie by uniknąć hemoroidów. Było bardzo ciekawie. Następne spotkanie mam w czwartek, będzie to ostatnie, a w lipcu będe mieć ćwiczenia dla kobiet w ciąży i prawidłowe oddychanie.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
edytkaa93 wrote:Dzisiaj byłam na szkole rodzenia i pani mówiła nam że jakieś najnowsze badania wykazały dlaczego rodzą się martwe dzieci, i że duży wpływ na to miało leżenie na plecach matek w czasie ciąży. Dziecko było niedotlenione przez ucisk macicy na jakieś tam żyły. I teraz jak mi tak duszno to znów sobie wkręcam... Czasem im mniej człowiek wie tym lepiej śpi.
Apropo szkoły rodzenia mieliśmy takie ciekawe rzeczy jak np jak prawidłowo po porodzie( i w sumie przez całe życie) wstawać czy kłaść się na łóżku, jaka powinna być prawidłowa postawa ciała, czy choćby jak prawidłowo siedzieć na sedesie by uniknąć hemoroidów. Było bardzo ciekawie. Następne spotkanie mam w czwartek, będzie to ostatnie, a w lipcu będe mieć ćwiczenia dla kobiet w ciąży i prawidłowe oddychanie.
Zgaga mnie męczy...
-
Dziewczyny, a czy którejś z was lekarz kazał leżeć na lewym boku? Czy to wiedza jedynie z internetu?
Mamaginekokog ostatnio zaprzeczyła tej teorii o lewym boku. Ciekawe co to za badania, na jakiej próbie i jaką metodologią.
Ja też nie śpię na plecach, ale trudno powiedzieć, że na boku... weszłam w etap spania na prawie siedząco, inaczej się duszęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 22:34