Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mii wrote:Mnie dzisiaj w nocy obudził straszny ból bioder, a jak chciałam się obrócić, to złapały mnie skurcze w łydkach. Nie wiedziałam którą nogę mam masować. Bólu miesiączkowego nie mam, jedynie jak macica twardnieje, to takie nieprzyjemne uczucie.
d'nusia, nesssssa lubią tę wiadomość
-
kozalia wrote:Marta, właśnie dostalam polprazol, mam nadzieje ze pomoże...
Tylko potem zapominałam go łykać, i się nacierpiałam znów. A teraz jakoś samo odpuściło i zdarza się sporadycznie.
kozalia lubi tę wiadomość
-
ingelita wrote:Witam się w nowym tygodniu. Za dwa tygodnie biorę się za mycie podłóg i okien
Ja muszę czekać co najmniej do 6 sierpnia
ingelita lubi tę wiadomość
-
Ja jak leżę na lewym to mam aż drętwienia w udach i pośladku. Jakiś ucisk na kręgosłup chyba.
I tak jak Paulina, cycki jakoś bardziej boląnie idzie dotknąć. Wcześniej nie miałam z tym żadnych problemów.
Mleko tylko 2 razy mi pociekło do tej pory i tylko z jednego.
-
Mnie cycki przestały boleć jak codziennie smaruje je maltanem. Koleżanka poleciła mi żebym już zaczęła bo to dobrze j przygotowuje do karmienia. Więc nic mi nie zaszkodzi jeśli może pomóc. Siara ani razu mi nie poleciala, a cycki urosły max rozmiar choć dla mnie to z pół.
Ból po boku mam gdy leze i ci jakaś godzinę muszę zmienić bok. Pocieszam sie że już niedlugo. Ale z każdym dniem mam większy stres przed porodem. -
Eilleen wrote:A którejś dziecko nie ma czkawki? Bo wydaje mi się że ja nic takiego nie czuje. I nie wiem czy to coś niepokojącego.
Ja czuję, ale bardzo delikatnie. Można przegapić. Przynajmniej u mnie. MoZe Ty też po prostu tego nie wyczuwaszEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Hm... Pod pachą, a dokładnie pod skórą zrobiła mi się jakaś gulka... Może to być powiększony węzeł chłonny? Czy raczej coś poważniejszego i powinnam iść szybciej do lekarza. W środę mam wizytę u ginekologa...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
pumka1990 wrote:Hm... Pod pachą, a dokładnie pod skórą zrobiła mi się jakaś gulka... Może to być powiększony węzeł chłonny? Czy raczej coś poważniejszego i powinnam iść szybciej do lekarza. W środę mam wizytę u ginekologa...
pumka1990 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
pumka1990 wrote:Hm... Pod pachą, a dokładnie pod skórą zrobiła mi się jakaś gulka... Może to być powiększony węzeł chłonny? Czy raczej coś poważniejszego i powinnam iść szybciej do lekarza. W środę mam wizytę u ginekologa...
Jeśli jest to spora gulka, która cię będzie stresowała do wizyty to lepiej pójść do lekarza rodzinnego, bo i tak będziesz o tym myślała cały czas.pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Zestresowałam się jeszcze bardziej. Na skórze tam gdzie jest gulka(tylko ona tak jak pisałam jest pod skórą) zrobił mi się czerwony śladEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]