❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A głupia nic nie brałam. Kilka razy dziennie przynosili mi przeciwbólowe a ja twierdziłam że skoro nie boli jak się nie ruszam to nie potrzebuje 🙄🙄🙄 W końcu zrobiła mi się górka leków na stoliku i przestali przynosić 🙆♀️2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:A głupia nic nie brałam. Kilka razy dziennie przynosili mi przeciwbólowe a ja twierdziłam że skoro nie boli jak się nie ruszam to nie potrzebuje 🙄🙄🙄 W końcu zrobiła mi się górka leków na stoliku i przestali przynosić 🙆♀️
Ja gdybym nie wiedziała tez bym się bała brać 😳
Evli , Jutro masz ciąże donoszona ❤️❤️❤️❤️Ale cudownie !Evli lubi tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
zazu wrote:Na wieczór trochę gorzej się poczułam. Miałam iść pod prysznic ale czekam najpierw na przeciwbólowe bo ciężko się robi. Dziewczyny Które miały cięcia, z każdym dniem powinno być coraz lepiej? Po jakim czasie wrocilyscie do normalnego funkcjonowania bez bólu?
Ja miałam cięcie w piątek rano, a dzisiaj już funkcjonuje normalnie. Nawet cały dzień bez leków przeciwbolowych -
zazu wrote:Na wieczór trochę gorzej się poczułam. Miałam iść pod prysznic ale czekam najpierw na przeciwbólowe bo ciężko się robi. Dziewczyny Które miały cięcia, z każdym dniem powinno być coraz lepiej? Po jakim czasie wrocilyscie do normalnego funkcjonowania bez bólu?
Zazu, ja jestem takim przypadkiem, który w ogóle nie brał nic przeciwbólowego, bo zwyczajnie nic mnie nie bolało. Ciągnęło tylko cięcie, ale na drugi dzień już normalnie śmigałam.
-
U nas jutro ważny dzień. Mały dzisiaj z respiratorka w którym się ogrzewal trafił do łóżeczka. Jutro ma zaplanowane usg główki, brzuszka i najważniejsze echo serduszka. Dają nadzieję że jak wszystko będzie dobrze to będziemy mogli razem wyjść ze szpitala 😍
Dzisiaj też pozwolili mi pierwszy raz dostawić go do piersi i załapał! Ssal całe 2 minuty ale mnie to i tak strasznie cieszy i mam nadzieję że kp nam wyjdzie jak pocwiczymy w domu
Także mam ogromne nadzieję przed jutrzejszym dniem i mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeMomOfBoys, madu, Kindoll, Evli, Kagu3, YoYo85, Nadzieja777, OranżadA, Asasa, Iskierka87, tym_janek, aniołkowa_mama, Mirabelka02, m@rzenie, Kropka4, pati_zuzia83, megson91, Bela, Zozo, AgaAgnieszka1989, AsIuLa2020, MartitaS, kasia_pra, Mamuśka☺️, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Mała_Gwiazdka wrote:U nas jutro ważny dzień. Mały dzisiaj z respiratorka w którym się ogrzewal trafił do łóżeczka. Jutro ma zaplanowane usg główki, brzuszka i najważniejsze echo serduszka. Dają nadzieję że jak wszystko będzie dobrze to będziemy mogli razem wyjść ze szpitala 😍
Dzisiaj też pozwolili mi pierwszy raz dostawić go do piersi i załapał! Ssal całe 2 minuty ale mnie to i tak strasznie cieszy i mam nadzieję że kp nam wyjdzie jak pocwiczymy w domu
Także mam ogromne nadzieję przed jutrzejszym dniem i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualnyMała_Gwiazdka wrote:U nas jutro ważny dzień. Mały dzisiaj z respiratorka w którym się ogrzewal trafił do łóżeczka. Jutro ma zaplanowane usg główki, brzuszka i najważniejsze echo serduszka. Dają nadzieję że jak wszystko będzie dobrze to będziemy mogli razem wyjść ze szpitala 😍
Także mam ogromne nadzieję przed jutrzejszym dniem i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Zazu, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej. 💛Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 21:42
-
Ja mialam kryzys jak przestali mi dawac przeciwbolowe w kroplowce, tj. Na drugi dzien po cc. A drugi kryzys mialam jakies 5 dni po cc jak juz wrocilam do domu i za duzo zaczelam od siebie wymagac chyba. Ale po tygodniu juz nie bolalo i nie bralam nic przeciwbolowego wiecej, tylko musialam uwazac schodzac ze schkdow no i jak kichalam to bolalo. A po wyjeciu szwow juz bylu zupelnie calkiem ok i moglam wszystko bez bolu ogarniac👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualnyMała_Gwiazdka kciukacze za jutrzejsze wyjście ✊
Ja mam nadzieję że jak przyjdzie czas na mnie to bd się równie dobrze czuła jak po operacji wcześniejszej bo całkiem dobrze ją przeszłam i szybko doszłam do siebie a teraz gdy będzie malutka to tym bardziej chce się szybko działać 🙂 -
Ale tak jak dziewczyny pisza, przy cc lepiej brac przeciwbolowe niz nie brac. Jakby mialo nie bolec to lyka sie bez sensu leki, ale z drugiej strony jakby mialo bolec i sie rozkreci to jest na prawde bardzo bardzo ciezko to potem ogarnac.
Ja jutro mam wizyte, tak sie stresuje, ze chyba znow mi nocka wypadnie, tylko tym razem od poziomu adrenaliny a nie okoliczności dookola...👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Na 10, wiec juz za niecale 12 h...
Znajac zycie jutro maly bedzie najspokojniejszym dzieckiem swiata i ulokuje sie pod zebrami a nie jak teraz nisko, macica przestanie sie napinac, wszystkie dolegliwosci zoladkowo-jelitowe mi przejda.
Tez tak macie, ze cokolwiek sie nie dzieje to w dniu wizyty cisza, a juz dzien po zaczyna sie od nowa? Nigdy wtedy nie wiem na ile ta wizyta daje wiarygodny poglad na sytuacje 🤷🏼♀️👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualnyTymjanek powodzenia na wizycie ✊
Marta35, Madzko- to już jutro ❤️ trzymam kciuki 💛
Ja jutro mam ostatnie badania krwi, później ktg. We wtorek znowu ktg+wizyta.
Trochę się boję, czy doktor nie każe mi być codziennie na ktg, bo była umowa, że dzięki codziennej kontroli nie poloży mnie od jutra do szpitala, tylko za tydzień i prosto na wywoływanie. A nie mam z kim zostawić małej w czwartek i piątek..
My od jutra korzystamy z ostatnich dni w trójkę- skoczymy chociaż na najbliższe jeziora, do skansenu i coś jeszcze wymyślimy ciekawego dla małej ✊
Cieszę się, że moja córeczka jest świadoma, że pójdę do szpitala urodzić Lili i wrócę jak najszybciej. Mam nadzieję, że nie zdąży się stęsknić -
nick nieaktualny
-
Zazu cudownie, że od razu dostałaś małą 🥰 teraz już możesz być spokojna 🙂 życzę szybkiego powrotu do formy 🙂
Tym_janek kciuki za jutrzejszą wizytę 🙂
Mała gwiazdka mam nadzieję, że wszystkie badania potwierdzą tylko to, że synek jest zdrowy i żebyście razem wyszli do domku 😘tym_janek lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)