❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
na też nie zrozumiem palenia w ciąży
jak przy drugim poronieniu szłam do szpitala na wywołanie też mijałam w wejściu grupkę kobiet w ciąży z papierosem... dobrze że mąż był wtedy ze mną bo niewiele brakowało, a na prawdę bym którejś przyłożyła...
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualnyDziewczyny ważne że nasze dzieci są bezpieczne z nami pod naszymi serduszkami i mają kochające mamy 🙂 A na reszte niestety nie mamy wpływu.
Siedzę i objadam się truskawkami 😋 kurcze nigdy nie miałam na nie takiego smaka jak teraz.aniołkowa_mama, Mirabelka02, megson91, tym_janek, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Iskierka, mój mąż też się śmieje że urodzę małą truskawkę
przyszedł dziś wózek 😍Iskierka87, Kindoll, Mildred, MartitaS lubią tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualny
-
Kobitki proszę o nie cytowanie, bo jutro usune jak już zainteresowane pooglądają 😁 jakoś ciagle z tylu głowy mam historie tej oszustki na forum i wykorzystania cudzego wizerunku 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 09:09
Iskierka87, Evli, AgaAgnieszka1989, Kindoll, Kagu3, Bela, Kropka4, Kropka4, pati_zuzia83, Asasa, m@rzenie, aniołkowa_mama, Zozo, megson91, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Ja tez polecam plecak do wózka, jest mega wygodnie, macie wolne ręce i nic nie spada z ramienia. Wcześniej miałam torbę Skip Hop, jest pojemna, ale jak trzeba było wejść do lekarza czy poprostu wziąć torbę i małego rozdarciucha na ręce to była masakra ... teraz mam plecak z LaMillou i polecam każdemu!!
My już już nareszcie mamy wózek 🥰 córka przetestowała już gondolę, jeżdżąc po domu i zażyczyła sobie spacer w Dzidzi nowym wózku 😂 tak Jej się spodobał, ze nawet w domu nie chciała wychodzić z niego 😂Kindoll, pati_zuzia83, MartitaS lubią tę wiadomość
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
nick nieaktualnyMadzko pięknotka z Ciebie 🤩 no no na prawdę sexi Mamuśka 😁
Ja mam czarne kudły i myślę co by zmienić. Chciałam jakieś refleksy dodać ale nie wiem czy będzie to korzystne hmmm... Zależy mi na zmianie ale sama nie wiem co do mnie pasuje.
Ja teraz czaje się na zakup organizera do auta bo z małą będziemy siedziały razem z tyłu i dobrze będzie mieć przy sobie ważniejsze rzeczy ale to już mąż obiecał mi kupić więc to zostawiam już jemu 🙂
Madzko lubi tę wiadomość
-
Madzko, super efekt 😊 Ja też chciałam się wybrać do fryzjera przed urodzinami i porodem, ale koleżanka mnie nastraszyła, że mama jej koleżanki z pracy jest teraz w kwarantannie,bo była u fryzjera, gdzie jedna z klientek, okazało się, miała koronawirusa. I teraz wszyscy siedzą w domach. I jestem w kropce co robić, poszłabym, bo mój fryzjer w normalnych warunkach zachowuje wszelkie standardy bezpieczeństwa i higieny i czuje sie tam bardzo bezpiecznie, ale siedzi mi to jakoś w głowie
Ja też pożarem truskawki. I arbuzy, na potęgę. A wczoraj fasolkę szparagową. O matko, jak ja kocham lato za te wszystkie pyszności. A niedługo będą nasze czereśnie, oby w tym roku nie były robaczywe. -
nick nieaktualny
-
Ja też nie rozumiem jak można palić albo pić w ciąży... Ani nie rozumiem lekarza który palącej pacjentce mówi żeby nie rzucała palenia tylko ograniczyła, bo jak gwałtownie rzuci to zaszkodzi dziecku 😱 a taki tekst usłyszała moja koleżankaMalutka_94
-
nick nieaktualnyJa pozeram truskawki, bo mają niski indeks glikemiczny 👌 kocham je całym sercem, z córką miałam fazę na arbuzy (a była zima, więc pół wypłaty na nie szło 😅)
Aaaaa dziś znalazłam zielone małe czereśnie na kilku drzewkach 💛
Madzko, pięknie. ❤️ Ja idę 16 do fryzjera i chce mieć taki ,matowy, blond 🙃 -
Kagu3 wrote:Ja pozeram truskawki, bo mają niski indeks glikemiczny 👌 kocham je całym sercem, z córką miałam fazę na arbuzy (a była zima, więc pół wypłaty na nie szło 😅)
Aaaaa dziś znalazłam zielone małe czereśnie na kilku drzewkach 💛
Madzko, pięknie. ❤️ Ja idę 16 do fryzjera i chce mieć taki ,matowy, blond 🙃
Kagu3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka_94 wrote:Ja też nie rozumiem jak można palić albo pić w ciąży... Ani nie rozumiem lekarza który palącej pacjentce mówi żeby nie rzucała palenia tylko ograniczyła, bo jak gwałtownie rzuci to zaszkodzi dziecku 😱 a taki tekst usłyszała moja koleżanka
Albo siostra męża proponowała mi wino w ciąży 😱 dorosła baba, z dwójką dzieci, zdrowych, która nie piła w ciąży, jest normalna i mądrą, powiedziała, że mi lampka nie zaszkodzi ale pomoże na krew.
Mąż i ja ją zjebaliśmy. A takie rady odnosnie zachowań ,prozdrowotnych , niech sobie wsadzi. Mam wrażenie, że takie rzeczy mówiła mi chyba na złość -
Madzko super 😍 Ja wczoraj byłam na pedi a wizytę u fryzjera mam za tydzień już się nie mogę doczekać planuje podciąć rozjaśnić zrobić refleksy i farbę bo już siwki mam😖 słaby pigment włosa tak słyszałam. Ciekawe czy wyjdzie ładny kolor. Ale napewno końcówki będą ładniejsze.
Nie wyobrażam sobie palić w ciąży mega nieodpowiedzialne. Wziąć za kudły i wytarmosić. Ja popalałam przed ciąża okazjonalnie ale nie mogłabym zapalić wiedząc że w niej jestem a w zaawansowanej to już powinno być karalne. Wrrr😤
Truskawki pyszne są w tym roku🍓🍓 trzeba szamać bo pewnie jeszcze troszkę i się skończą. Arbuzy jadłam pare razy ale to jeszcze nie to bliżej lipca będą lepsze.
Mała gwiazdka - gdzie ten sklep w Łodzi jest 8 gwiazdek tak ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2020, 23:27
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
nick nieaktualny
-
Na pewno nie jak położysz na swoje farbę musiałbyś całe włosy rozjaśnić i na nie położyć farbę ale to jest taki kolor, który farba w drogerii czy nie każdy fryzjer potrafiłby osiągnąć.
Tak mi się wydaje z moich doświadczeń też kiedyś miałam czarne.
A swoje masz naturalne czarne czy farbowane ??
Mamy ekspertkę na grupie to może Ci doradzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2020, 21:34
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖