❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Zamówiłam właśnie na alli małe buteleczki po 30 ml z pompką do szamponu, odżywki, balsamu, żelu, płynu do higieny intymnej - oszczędzam miejsce w torbie:) I zamówiłam nową kosmetyczkę- też, taką w typie worka żeby nie była sztywna a ładnie się układała:)
Domówiłam 2 koszule, mam jeszcze gdzieś takie z pierwszego porodu no i siostra chce mi dać swoją porodową od mamy ginekolog bo jej nie zdążyła użyć, a mówi że na później nie zdaje egzaminu bo sama się odpina, za to powinna być idealna do porodu i kangurowania zaraz po:)
Wczoraj przyjechał materacyk i paczka z Gemini i od jednego sprzedawcy z allegro, zamówiłam od niego m.in. okrycie kąpielowe z sensillo - o ile jakość samego ręcznika wydaje mi się ok to ta bawełniana nakładka jakoś mnie nie przekonuje. Muszę pomyśleć czy ze mną zostanie:) Za to pomimo, że mam przewijak wolnostojący z regałem Hensvik z IKEA to i tak kupiłam przewijak usztywniany bo mi się wzór spodobałOstatnio koleżanka szyła mi z minky piękny ale oddałam go siostrze:)
-
nick nieaktualnyDzieczyny cukrzycowe.
Nie wiem czy jecie chleb Probody. Ma niski indeks.
Ale warto sprawdzić w niektórych sklepach gdzie go dowożą. U mnie jest mimo że jestem z mniejszego miasta. Na ich stronie można sprawdzić czy jest u Was i w którym sklepie. Jest pyszny
https://www.pieczywoprobody.pl/ -
Namyria wrote:Dziś dostałam paczkę z HubiWord. Ale ten dwupak otulaczy odsyłam. Jednak wolę bambus lub flanele a nie mulslinę.
Ja mam zamiar zamówić właśnie taki dwupak otulaczy. Dlaczego odsyłasz? Nieprzyjemne w dotyku sa muślinowe? Za cienkie albo za grube? Z muślinowymi nie miałam do tej pory do czynienia...Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Mamuśka☺️ wrote:Dzieczyny cukrzycowe.
Ale warto sprawdzić w niektórych sklepach gdzie go dowożą. U mnie jest mimo że jestem z mniejszego miasta. Na ich stronie można sprawdzić czy jest u Was i w którym sklepie. Jest pyszny
https://www.pieczywoprobody.pl/
Ja kupuje w Putce chleb Probody. Jest smaczny, ale drogi (za malutki kawałek, prawie 7 zł 😯). To chyba właśnie taki jak na tej stronie. Ja chyba nieubłaganie zmierzam do insuliny. Dzisiaj rano znowu ponad normę 😭😭😭Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Mousie89 wrote:Ja kupuje w Putce chleb Probody. Jest smaczny, ale drogi (za malutki kawałek, prawie 7 zł 😯). To chyba właśnie taki jak na tej stronie. Ja chyba nieubłaganie zmierzam do insuliny. Dzisiaj rano znowu ponad normę 😭😭😭
Tak Probody jest od Putki, u mnie niestety nie ma nigdzie a czytałam same dobre opinie o tym chlebie.
-
nick nieaktualnyMousie89 wrote:Ja kupuje w Putce chleb Probody. Jest smaczny, ale drogi (za malutki kawałek, prawie 7 zł 😯). To chyba właśnie taki jak na tej stronie. Ja chyba nieubłaganie zmierzam do insuliny. Dzisiaj rano znowu ponad normę 😭😭😭
Ja o dziwo mam na czczo super te cukry. Dziś byłam w szpitalu rano na czczo zeszło mi tam 3h i cukier po tym czasie cały czas taki jak o 5 rano. A ponoć rośnie jak się długo nie je☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 09:11
-
nick nieaktualnyJa nie chcę podzielić grupy w ten sposób, ale szczerze powiedziawszy po porodzie łatwiej się pisze na FB jak się z dzieckiem przy cycu siedzi 😅 możemy założyć na próbę 👍 ja i tak będę też tu jak mówiłam póki co
Wiecie co jestem wściekła na moją uczelnię. Miała być obrona w czerwcu, nie wyrobili się, wymyslili dodatkowe zaliczenia i egzaminy. Teraz ponoć nawet nie umieją podać daty obrony 👿 nosz ku***
Miał być początek lipca, to chyba wypada już sierpień wrrr.
Powodzenia na wizytach ✊✊✊
32 tydzień ❤️ tydzień do wizyty ❤️
Niby 8 miesiąc ? Ale ja liczę od 11 każdy kolejny 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 09:18
Mamuśka☺️, pati_zuzia83, megson91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Ja nie chcę podzielić grupy w ten sposób, ale szczerze powiedziawszy po porodzie łatwiej się pisze na FB jak się z dzieckiem przy cycu siedzi 😅 możemy założyć na próbę 👍 ja i tak będę też tu jak mówiłam póki co
Wiecie co jestem wściekła na moją uczelnię. Miała być obrona w czerwcu, nie wyrobili się, wymyslili dodatkowe zaliczenia i egzaminy. Teraz ponoć nawet nie umieją podać daty obrony 👿 nosz ku***
Miał być początek lipca, to chyba wypada już sierpień wrrr.
Powodzenia na wizytach ✊✊✊
32 tydzień ❤️ tydzień do wizyty ❤️
Niby 8 miesiąc ? Ale ja liczę od 11 każdy kolejny 🤔nie mogę się doczekać aż mi minie 30 😉
-
Dziewczyny, wczoraj lekarz musiał zle zmierzyć kość udową. Dzisiaj 3 pomiary, wszystkie w normie idealnie. Noc nieprzespana przez konowała!!!
madziab, MartitaS, Kagu3, Mała_Gwiazdka, Mała_Gwiazdka, Mildred, Mousie89, AgaAgnieszka1989, pati_zuzia83, ticia9, AgaG88, Asasa, Iskierka87, Kropka4, Madzko, Evli, i_ka, Mirabelka02, aniołkowa_mama, darkestfear, to_tylko_ja, Nadzieja777, MomOfBoys, Bela, kasia_pra, AsIuLa2020, megson91, m@rzenie, mommy, tym_janek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Kindoll wrote:Dziewczyny, wczoraj lekarz musiał zle zmierzyć kość udową. Dzisiaj 3 pomiary, wszystkie w normie idealnie. Noc nieprzespana przez konowała!!!
Kindoll lubi tę wiadomość
25.03 - 320 g
29.04 - 700 g
27.05 - 1153 g
24.06 - 1880 g
15.07 - 2480 g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKindoll wrote:Dziewczyny, wczoraj lekarz musiał zle zmierzyć kość udową. Dzisiaj 3 pomiary, wszystkie w normie idealnie. Noc nieprzespana przez konowała!!!
Mamuśka, jeszcze chwila i będzieKindoll lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka☺️ wrote:A jaki macie cukier 1h po spożyciu tego chleba Probody? Bo ja 87 po 3 kromkach. Się zastanawiam czy nie za nisko. Ale miałam dużo warzyw do niego. To może dlatego?
Mamuśka☺️ lubi tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Mamuśka☺️ wrote:Dzieczyny cukrzycowe.
https://www.pieczywoprobody.pl/
dziękuję Ci bardzookazuje się, że u nas w mieście też jest, a właśnie do Putki mam pół Łodzi do przejechania. Dzisiaj jeszcze kończę mój chleb z biedronki żytni, ale jutro przejadę się po ten
-
Mousie89 wrote:Ja kupuje w Putce chleb Probody. Jest smaczny, ale drogi (za malutki kawałek, prawie 7 zł 😯). To chyba właśnie taki jak na tej stronie. Ja chyba nieubłaganie zmierzam do insuliny. Dzisiaj rano znowu ponad normę 😭😭😭
u mnie też ponad normę kolejny dzień. Wczoraj spróbowałam na noc bez chleba, sałatka z grilowanym kurczakiem i przed samym snem pół szklanki maślanki, ale wynik znowu taki sam. Nie ważne co zjem wynik co rano ten sam.
Ale znowu zmierzyłam 2 razy, pierwszy raz zaraz po siusiu wynik 95 i drugi raz po 15 minutach 91. Więc chyba jutro poleżę 15 minut w łóżku i dopiero zmierzęmniej się będę stresować
Kindoll lubi tę wiadomość
-
Matko moj maly to takie akrobacje robi od wczoraj ze az mi sie nie dobrze robi momentami
Ja właśnie dzisiaj dokupilam pare mini kosmetyków i mini buteleczki w pepco zeby sobie przelewać i nie zabierac tylu butelek do szpitala bo teraz każda przestrzeń w walizce na wage zlota
Ja tez na fb jestem anonimowo bez zdjec i żadnych info tylko imię i nazwisko woec dla mnie moze byc
Kindoll super ze wszystkie okazalo sie dobrze 😘
Kagu3, Bela, agniecha2101 lubią tę wiadomość