❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na dole z pomoca meza, on trzyma lusterko ja sie gole, ale tez czuje sie po tych wygibasach jak po jakiejs silowni 🤣 paznokcie do tej pory obcinalam sama, ale jak napisalyscie, ze juz nie dajecie rady to tak sobie mysle, hmm o co kaman, sprawdzilam i dupa, chyba nastepne obcinanie paznokci bedzie przez meza 😂
Dzisiaj byla taka piekna pogoda, bylismy na spacerze w lesie, a teraz wlasnie wyjelam chalke z piekarnika i wcinamy na kolacje 🧡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 22:24
Kagu3, Iskierka87, pati_zuzia83, Mirabelka02, Bela, Kindoll, MomOfBoys, m@rzenie, Madzko, Kropka4, MartitaS, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:Pati ja się właśnie zastanawiam nad tym szczotkowaniem. Jak to wygląda i co za szczotka do tego? Pomaga coś? 🤔
Ja zamowilam szczotke jakos rok temu, ale jakos mi sie jej nie uzylo😂😂 zaczelam naprawde niedawno bo z tydzien temu, a na efekt chyba trzeba poczekac co najmniej miesiac🤔 ja szczotkuje sie zawsze wieczorem przed prysznicem i czasem rano. To nic skomplikowanego ja obejrzalam kilka filmikow na YouTube.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogarnęłam ostatni egzamin na 90 proc, czyli w sumie zakończyłam studia, pozostała tylko obrona(jeśli się nie obronię teraz, to mam jeszcze wrzesień, zero stresu) 👍
Byłyśmy z małą w basenie, ale pogoda po południu nie rozpieszczała. Mama dodatkowo ogarnęła mi pielenie ogródka ❤️❤️ i wreszcie mam przejrzyste grządki, bo ja nie byłam w stanie tego już zrobić. Rzodkiewkę już jemy na kanapki, sałata już zaraz będzie, czyli warzywa kanapkowe na tapecie 🙃
Kto jutro wizytuje, kciuki ✊
Ja już pojutrze 💛 oby szyjka się nie skróciła i mała miała większy brzuszek 🙏AgaAgnieszka1989, Evli, pati_zuzia83, Bela, Kindoll, Madzko, Kropka4, megson91, Nadzieja777, mommy, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Co do golenia to na czuja się gole i to przed wizytą tylko raz na miesiąc bo nie mam sił i nerw.
Słuchajcie mam problem czuje pieczenie i rwanje pod prawa piersią. Czy to możliwe że mały się aż tak wysoko wierci? Bo coraz bardziej mnie boli a mam tak od trzech dniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 22:33
-
Iskierka87 wrote:Ja dziś po spokojnym spacerze byłam wyczerpana na maksa i wyjątkowo dziś jestem śpiąca ale też ciężko i z trudem się coś robi. Dobrze że o kupiłam się wcześniej bo teraz bym ba to siły nie miała. Zostały mi nadal do zrobienia apteczne zakupy i chciałam pakować walizkę żeby już była ale weny brak 🙃 ile masz w obwodzie brzuszka? Dużo już na plusie kg?
Pomalowałam sobie paznokcie u nóg i myślałam że padnę. Ostatnie malowanie to było i do porodu muszą wytrzymać 😄
Tak dokładnie dobrze, że już większa cześć z wyprawki jest jakbym miała teraz chodzić po sklepach i to kompletować to masakra. Dobrze że ten internet nam ułatwia sprawęOjej aż mi trochę wstyd się przyznawać ale ja już mam. 17kg na plusie😅 i 127cm. W obwodzie ( okolice pępka) 🤷♀️ Jestem z tych wyższych ale i tak kuleczka😂🐷🐽
Szacun że sama sobie pedi ogarnęłaś👑
I przy moim brzuszku to już paznokcie u stóp nie wchodzą w grę. Po za tym boję się że dziecko przygniatam.
Ja tam na wyczucie jadę w małpkowych pozycjach:)
M@rzenie może to kwestia maszynki ja tak mam że po niektórych maszynkach mam później kropki, krostki swędzące po goleniu.
Polecam Wilkinsona sword Quattro:)
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
nick nieaktualnypati_zuzia83 wrote:Ja zamowilam szczotke jakos rok temu, ale jakos mi sie jej nie uzylo😂😂 zaczelam naprawde niedawno bo z tydzien temu, a na efekt chyba trzeba poczekac co najmniej miesiac🤔 ja szczotkuje sie zawsze wieczorem przed prysznicem i czasem rano. To nic skomplikowanego ja obejrzalam kilka filmikow na YouTube.
A ta szczotka to jakaś specjalna? Droga jest? Może też spróbuję bo aż się boję co to będzie po porodzie jak już teraz jestem tak pomarszczona 🙈 -
Hmm.. ja z goleniem lecę na czuja ☺️ lusterko mi nie pomaga bo gole się pod prysznicem a ze noszę okulary to wkurzam się bo i lusterko i okulary mi parują i nic nie widzę 😉 fakt że jest coraz trudniej i schodzi coraz dłużej.. jakoś jednak nie potrafię przestać się golic, nie chce zarosnąć 😂😂
Madzko lubi tę wiadomość
-
Jakbym wyczuła wasz temat- u nas dzisiaj pierwsze golenie zaliczone przez męża
a tak to tez na czuje jade ale mam wizyte w srode to wole zeby bylo dokładniej
Paznokcie daje rade obciac i pomalowac ale poszlam na wygodę i zrobilam hybrydę
Ja to sie nie moge doczekac normalnego seksuteraz mamy tylko dwie pozycje i to w ogole jakos nie sprawia mi przyjemności 🙈
darkestfear lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyBela to było ostatnie moje malowanie paznokci u nóg bo się nawyginałam że hoho i też czuje jak mała się rusza jak się tak wyginam i boję się że ją gniotę. Teraz póki ma być ciepło chciałam żeby do sandałków ładnie stopy wyglądały jeszcze 😉
Też używam tej maszynki do golenia i balsam bez alko po goleniu przeważnie bo też skóra delikatna. Nogi też ciężko ogolić masakra.
U mnie poki co waga stoi 10kg na plusie a obwód 98cm ale jestem z tych niskich więc bańka wstańka i tak jestem 😅Bela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo, ja tez nie moge sie doczekac...juz nie chodzi o pozycje itd. Ja np zaczynam panikowac jak juz mam orgazm, bo brzucho mi sie spina, mam wrazenie, ze gdzies wybuchnie i nie moge czerpac z tego przyjemnosci, mam wrazenie, ze jej zaszkodze takimi przezyciami 🤣😂
-
Iskierka87 wrote:A ta szczotka to jakaś specjalna? Droga jest? Może też spróbuję bo aż się boję co to będzie po porodzie jak już teraz jestem tak pomarszczona 🙈
Wiesz co, ja poczytalam na necie co to ma byc za szczotka i kupilam na ebay, nie byla jakos strasznie droga, w przeliczeniu na zlotowki ok 40 zl chyba. Najlepsze sa z naturalnego wlosia. Ja jakos sie nie zaglebialam bardziej😊 poczytaj najlepiej na necie, bo ja dopiero zaczelam i nie mam jakiejs wielkiej wiedzy na ten temat🙂Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Ja to sie nie moge doczekac normalnego seksu
teraz mamy tylko dwie pozycje i to w ogole jakos nie sprawia mi przyjemności 🙈
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:U nas seks raz na miesiąc ot szaleństwo 😄 i tak samo boję się trochę więc wolę lodziarnie dla męża otworzyć częściej 🙃 hehe a po porodzie jak już będzie można się pykać to planujecie brać jakieś antyki czy plastry używać?
Ja zawsze bralam krazki nuvaring i bylam bardzo zadowolona, wiec raczej wroce do nichIskierka87 lubi tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:U nas seks raz na miesiąc ot szaleństwo 😄 i tak samo boję się trochę więc wolę lodziarnie dla męża otworzyć częściej 🙃 hehe a po porodzie jak już będzie można się pykać to planujecie brać jakieś antyki czy plastry używać?
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
Ja tez w nogach robię hybrydę - bardzo to wygodne w ciąży.
Depilacja ostatnia była na czuja - musze kupić lusterko... Mąż odpada bo jakos tak mi dziwnie 🙈
Po ciąży polecam Wam na wszystkie dolegliwości związane z depilacja Laser Lumea - używam od 2 lat i tak naprawdę na nogach nie mam włosów a na bikini słabe i tak 40%. Nawet w ciąży mi słabo odrastają a juz 7 miesiąc bez niej 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 22:52
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
nick nieaktualnyJa właśnie się zastanawiam jaka metoda antykoncepcji będzie najlepsza. Kiedyś brałam tabsy ale być może od nich miała problemy nie wiadomo jednam mój mąż nie chce o tym słyszeć dlatego gdyby coś innego było to co wybrać 🤷♀️
Darkestfear krążki? Muszę poczytać o tym bo kompletnie nie wiem co to jest
Myślałam jeszcze o spirali ale nie wiem.
My też chcemy drugie dziecko ale nie tak od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 22:56
-
nick nieaktualnyMy z mężem stosowaliśmy metodę najmniej skuteczną, ale która u nas działała w 100 proc, czyli obserwację+ przerywany. Powiem szczerze, że muszę mocno zastanowić się nad antykoncepcją, bo gumki absolutnie nie wchodzą w grę, to wtedy nie to :p a chcemy jeszcze jedno ale hmmm nie teraz . Będę rozmawiać z moim ginem, co mi poleci.
Ja się golę pod prysznicem, na czuja. Albo jeszcze jedna metoda- siadam na wannie na tym boku i wtedy mam lepszy dostęp i nogi mi się nie męczą 😅