Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wasze brzuszki sa malutkie ladne
Moj zaraz bedzie mi do kolan siegal i przy waszych wydaje mi sie ogromny :d 37t 4d https://zapodaj.net/plik-D9H7369uVy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2023, 14:53
Maura, Mamitka, adukow, Megi93 lubią tę wiadomość
-
Farfalla wrote:U mnie planowane cc ma się odbyć w 37+0 tc, zatem w dniu, w którym ciążę uważa się za donoszoną.
Welonka wydaje mi się czy tak niziutko masz już brzuch? Ja mam wciąż taką piłkę do przodu, ale nadal daje radę buty ubrać 🙃
Dziewczyny które miały CC, czy polecacie zabrać ze sobą do szpitala jakiś okład czy cokolwiek co może pomóc na bliznę po cc. Ewentualnie co polecacie do późniejszego stosowania żeby ładnie się zabliźniło?
Magdalenkaa-ja właśnie chyba odeślę zamówienie ze sklepu Lansinoh. Mieli promocje, że jak zrobisz zakupy za 120zł to dodają gratis, a jak za 200 to dodają kolejny (smoczek). Zrobiłam zakupy za ponad 200zł, gratisu nie ma. Piszę do nich jaka jest przyczyna a oni mi odopisują że produkty przecenione nie wchodziły w tą promocje do 120zł (gdzie było info tylko że promocje nie łączą się). Natomiast smoczka nie wysłali bo nie podałam rozmiaru... Nie lubię takiego naciągania, dziwne już było to, że te gratisy nie pokazują się w koszyku tylko jeśli spełnisz warunki to osoba pakująca dopakuje Ci ten gratis 😅 Więcej z ich strony na pewno już nic nie kupię i nie polecam.
-
Usia tak brzuch mam dosc nisko ,smeje sie ze jak siedze mam go prawie na kolanach .ja np sandałów ktore maja zapiecie na boku nie założę:d
Dziewczyny potrzebuje pomocy co mozna kupic dziewczynce na 8 urodziny ? Cos do 100 zlUsiasia lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Usia tak brzuch mam dosc nisko ,smeje sie ze jak siedze mam go prawie na kolanach .ja np sandałów ktore maja zapiecie na boku nie założę:d
Dziewczyny potrzebuje pomocy co mozna kupic dziewczynce na 8 urodziny ? Cos do 100 zl -
welonka wrote:Usia tak brzuch mam dosc nisko ,smeje sie ze jak siedze mam go prawie na kolanach .ja np sandałów ktore maja zapiecie na boku nie założę:d
Dziewczyny potrzebuje pomocy co mozna kupic dziewczynce na 8 urodziny ? Cos do 100 zl
Ja ostatnio robiłam prezent dla 9 latki, kupiłam w Smyku zestaw do robienia biżuterii i okazał się hitem.
-
Dzieki dziewczyny wlasnie tak mysle ze cos z takich zestawow kreatywnych poszukamy ale jakby ktos mial cos do polecenia konkretnego to czekam na propozycje:)
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi sklepami u mnie nie ma smyka anic action jest jeden sklep zabawkowy Wyspa skarbow ale tam sa ceny z kosmosu ;d w gre wchodzi tylko alegro:) -
Przypadkiem weszłam dziś do sinsay a tam wyprzedaże. No i nie mogłam się powstrzymać, dwie sukienki na przyszłe lato i trzy bluzy na tegoroczna jesień, za 8 zł sztuka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2023, 09:59
-
Vilka wrote:Przypadkiem weszłam dziś do Pepco, a tam wyprzedaże. No i nie mogłam się powstrzymać, dwie sukienki na przyszłe lato i trzy bluzy na tegoroczna jesień, za 8 zł sztuka
Ja wczoraj też dałam się skusić na wyprzedaże w H&M i chociaż obiecałam sobie, że nie kupię już nic w rozmiarze 56 to wróciłam z trzema rampersami, ale zakładając, że w sierpniu pogoda się nie zmieni to takie letnie ciuszki napewno nam się przydadzą.
-
A ja powiedzialam ze mlodemu nic nie kupuje juz tylko na bieżąco co bedzie trzeba i trzymam sie tego o dziwo:) za to na wyprzedażach starszej ttoche kupilam z mysla na przyszly rok szkolny .
Odebralam wyniki krwi i moczu , bez lekow ladnie hemoglobiny skoczyła do 12 hemoryt 36,ale mocz na pograniczu wyszedl. -
Czy was też boli miednica jak lezycie? Ciężko mi się czasem śpi, ani lewy ani prawy bok, leżenie na wznak przynosi chwilowa ulgę ale nie mogę tak spać, bo zaczynam się dusić w tej pozycji.
-
Adukow na podłodze w całym domu mamy deskę z Barlinka i jestem super zadowolona, wiadomo wychodzi więcej niż za panele, ale tak miło chodzić bosa stopą po naturalnym tworzywie.
Vilka mnie to już wszystko boli tam na dole jak leże to tez miednica, ale na boku tez boli, brzuch boli jak na okres w sumie już bez przerwy od 3 dni, w szyjce kłucia, lędzwię napierniczają...mam nadzieję że jeszcze 2 tyg wytrzymam, staram się oszczędzać z chodzeniem, z psiakiem nie pójdę już na długi spaceradukow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka, jestem po ostatniej wizycie prywatnej u mojej lekarki. Mała bardzo ładnie przybiera już ma 2510g, wyniki wszystkie dobre więc nie widzi powodu aby się jeszcze spotykać przed porodem.
Także pozostają wizyty na NFZ z KTG cotygodniowym
Spytałam jej czy faktycznie funkcjonuję coś takiego że druga cesarka jeśli osobiście cię tnie prowadzący to nie wymaga skierowania tylko się wstawia do szpitala w danym dniu wyznaczonym, i potwierdziła że niektórzy tak mają i stosują takie układy.
Więc jutro mam wizytę u lekarza NFZ i muszę się z nim dogadać tym razem, bo ostatnio coś nie wyszło, mam nadzieję że nie jest pamiętliwy
Jak wszystko pójdzie dobrze to mała się urodzi 13/08
Arga lubi tę wiadomość
-
Ja działam z wywoływaniem - już 2 x seksy wjechały, odkurzanie i mycie podłóg w całym domu, zakupy ogrodowe w Leroyu, w weekend gotowanie dla 6 osób, za chwile galeria i Ikea😆
Troooochę mnie zaczęło podbrzusze pobolewać, ale nadal nie nazwałabym tego skurczami. Mam naprawdę żelazną szyjkę 🤪
Plus taki, że seks na końcówce, przynajmniej u mnie, jest turbo przyjemny i że tak powiem efektywny, mąż się wcale nie musi starać 😄 Tylko ten wielki brzuchol przeszkadza 🙈