Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ktore sa w okolicy terminu a maja rodzic naturalnie czy cos sie u was dzieje .?
Mellow ja w tej ciazy stwierdzilam ze duzo lekarzy rodzinnych nie wie jak lwczyx kobiety w ciazy co moga przepisac .
Kurde wstalam dzisiaj z takimi okropnymi zawrotami glowy a jestem ze starsza sama do poludnia.adukow, bebag lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:Dziewczyny ktore sa w okolicy terminu a maja rodzic naturalnie czy cos sie u was dzieje .?
Mellow ja w tej ciazy stwierdzilam ze duzo lekarzy rodzinnych nie wie jak lwczyx kobiety w ciazy co moga przepisac .
Kurde wstalam dzisiaj z takimi okropnymi zawrotami glowy a jestem ze starsza sama do poludnia.
U mnie dziś 39+0. Brzuch lekko opadł, schudłam, ale to dlatego, że przestałam puchnąć, no i ruchy bobo takie wyraźniejsze. Ale tak to nic czop na swoim miejscu.
-
adukow wrote:U mnie dziś 39+0. Brzuch lekko opadł, schudłam, ale to dlatego, że przestałam puchnąć, no i ruchy bobo takie wyraźniejsze. Ale tak to nic czop na swoim miejscu.
-
welonka wrote:A mnie co troche czeste i dosc bolesne twardnieja brzucha ale nic sie dalej nie chve rozkrecic, pewnie we wtorek bede musiala dzwonić do lekarza i umowic sie na wizyte i po badaniu zadecyduje co dalej robimy bo u mnie jest juz dosx stare lozysko a on idzie na urlop i musimy ustalic jak postepujemy dalej .
Rozumiem, pewnie! Ja we wtorek tylko KTG, bo też się drek urlopuje. Ale już tak siedzę jak na tykającej bombie i czy odpowiednio rozpoznam, że już czas 😄 -
nick nieaktualnyUf, mi też się udało donosić bombelka. Od 3 już nie mogłam spać, dobrze że moja mama przyjechała na noc zająć się młodą bo ja już nie mam energii. Wieczorem złapały mnie skurcze ale przeszły. Chyba też się jeszcze raz wybiorę do lekarza w tygodniu zobaczyć jak młody stoi z wagą, bo wolę mieć pewność że nikt mi klocka nie będzie kazał pchać sn.
Dziewczyny w szpitalach - trzymam kciuki za rozwiązania albo wypuszczenia do domu na ostatnie dni! ✊Evellka93 lubi tę wiadomość
-
Ada.d, Chantell powodzenia!!✊🏻
welonka wrote:Dziewczyny ktore sa w okolicy terminu a maja rodzic naturalnie czy cos sie u was dzieje .?
04/22 26tc 👼
07/23 38tc 🌈 -
nick nieaktualnyeweljina wrote:U mnie nic a nic się nie dzieje, brzuch wysoko, skurcze marniutkie i rzadkie.
Zastanawia mnie jednak wciąż, że nie było dotąd mowy o ktg, to normalka jak wszystko jest ok? Czy sama powinnam się gdzieś zgłosić, jak tak, to kiedy?
Jak wszystko jest ok to się nie robieweljina, Arga lubią tę wiadomość
-
eweljina wrote:U mnie nic a nic się nie dzieje, brzuch wysoko, skurcze marniutkie i rzadkie.
Zastanawia mnie jednak wciąż, że nie było dotąd mowy o ktg, to normalka jak wszystko jest ok? Czy sama powinnam się gdzieś zgłosić, jak tak, to kiedy? -
Ja ktg zawsze miałam tylko w szpitalu przed cięciem. Też się cieszę, że mój gin nie każe mi co dwa tygodnie przychodzić bo bym chyba nie dała rady 😅
Mam prawie wszystko do torby ale boję się ją spakować 🙈 dzisiaj mam nie moc. Wczoraj wpadli znajomi i poszłam późno spać a od rana mi dzieci po głowie skaczą 🤣 muszę z nimi wyjść ale mi się nie chce strasznie. Poczekam chyba aby przestało być tak duszno i wyjdę ale serio już bym tylko leżała i spała -
Nikodem juz z Nami❤️ 3220g❤️ zdrowy,ja też się czuje poki co dobrze,odpoczywamy sobie.
Aliya, Sesyjka, eweljina, Arga, welonka, Farfalla, Evellka93, Mania30, adukow, Mellow, Mimi__, Maura, Edyta1, Arjada, Vilka, zasada, Megi93, Usiasia lubią tę wiadomość
10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔