Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny byłam na wizycie , pani doktor wspaniała cudowna delikatna zabawna , no super ! Więc zostaje z nią , mój bąbelek wielki na 14t4dz a mam 13t2dz , rośnie jak na drożdżach 😁 wszystko u niego w porządku , skacze jak małpka 🥰
Emzet92, Betkaa, Bettti03, Cerva, Mamma-mia, Asiasia1, Kitana, Małgosiagosia, Ewappp, justinas, Agata91 lubią tę wiadomość
-
Bettti03 wrote:Ale zbieg okoliczności ❤️
Bettti03, Asiasia1, Ewappp lubią tę wiadomość
Trudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g
-
Mamma-mia wrote:Odnośnie ciuszkow - na razie nic nie kupiłam. Będę kupował od rozmiaru 50 i 56. Moje dzieciaki takie rozmiary nosiły i to długo
do 62 doszliśmy po 3 miesiacu dopiero
-
Emzet92 wrote:Ej ja z Żerania. To w sumie rzut beretem 😁😁 Dziewczyny, jestem po wizycie. Płeć cały czas ta sama, rosnie chłopak. Wszystko wygląda okej, też jest większy niż termin z om🤣 mam już wizytę na polowkowe - kiedy to się stało??? Lekarz mówił, że jakbym nie wytrzyma 5tyg to mogę wpaść na podglad 😁 dobrze, że wydebilam skierowanie w Enel med, skoczę sobie kontrolnie za 2tyg 🤣🤣🤣
Emzet92 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Dziewczyny byłam na wizycie , pani doktor wspaniała cudowna delikatna zabawna , no super ! Więc zostaje z nią , mój bąbelek wielki na 14t4dz a mam 13t2dz , rośnie jak na drożdżach 😁 wszystko u niego w porządku , skacze jak małpka 🥰
-
Betkaa wrote:Też będę kupować takie malutkie. Ostatnio miałam ich za mało i musiałam szybko dokupić na już. Wszyscy doradzali, że bez sensu takie małe, nawet ich nie założę a jednak były potrzebne 🙈
Betkaa lubi tę wiadomość
-
Emzet92 wrote:Ej ja z Żerania. To w sumie rzut beretem 😁😁 Dziewczyny, jestem po wizycie. Płeć cały czas ta sama, rosnie chłopak. Wszystko wygląda okej, też jest większy niż termin z om🤣 mam już wizytę na polowkowe - kiedy to się stało??? Lekarz mówił, że jakbym nie wytrzyma 5tyg to mogę wpaść na podglad 😁 dobrze, że wydebilam skierowanie w Enel med, skoczę sobie kontrolnie za 2tyg 🤣🤣🤣
Ja też mam - 20 marca 😉 W sumie to naprawdę już niedługo 😱 -
Dziewczyny świętowanie czas zacząć! Mam nadzieję, że mdłości przeszkadzać nie będą i każda będzie musiała rozpiąć guzik w spodniach od przejedzenia. A gdyby była duża kolejka w sklepie to pamiętajcie wypnijcie brzuchy i zagrajcie kartą ciąży. Kiedy jak nie teraz ;p 😂
A jak się dziś nie wyrobicie to wiecie 🤭🤭🤭
Miłego dnia! ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2024, 07:57
Bettti03, Ewappp, Emzet92, Betkaa, Kitana, Anetka1610, justinas, Kinia197, Nietypowa30, Lannati_ lubią tę wiadomość
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Asiasia1 ale mi poprawiłaś humor 😆 Ja niestety na razie nie jestem w stanie przełknąć pączka bo od wczorajszego wieczora wymiotowałam z 10 razy 😥 Masakra... Nie wiem czy to ciążowe nudności czy jednak jakiś wirus bo nigdy aż tak nie miałam... A właśnie nasz wykończeniowiec co nam robi łazienkę 2 dni temu zadzwonił że ma biegunkę i jego dzieci też wiec może faktycznie się zaraziłam 😕 Musiałam spać na siedząco bo inaczej wszystko mi się cofało i w dodatku strasznie mnie teraz boli kręgosłup 😥
-
Kitana wrote:Ja też mam - 20 marca 😉 W sumie to naprawdę już niedługo 😱Trudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g
-
Asiasia1 wrote:Dziewczyny świętowanie czas zacząć! Mam nadzieję, że mdłości przeszkadzać nie będą i każda będzie musiała rozpiąć guzik w spodniach od przejedzenia. A gdyby była duża kolejka w sklepie to pamiętajcie wypnijcie brzuchy i zagrajcie kartą ciąży. Kiedy jak nie teraz ;p 😂
Cholerna cukrzyca ciążowa! 🥹
Jednym zgrzeszyłam, ale na więcej się już nie porwę, chlip...🥹 -
Ewappp wrote:Asiasia1 ale mi poprawiłaś humor 😆 Ja niestety na razie nie jestem w stanie przełknąć pączka bo od wczorajszego wieczora wymiotowałam z 10 razy 😥 Masakra... Nie wiem czy to ciążowe nudności czy jednak jakiś wirus bo nigdy aż tak nie miałam... A właśnie nasz wykończeniowiec co nam robi łazienkę 2 dni temu zadzwonił że ma biegunkę i jego dzieci też wiec może faktycznie się zaraziłam 😕 Musiałam spać na siedząco bo inaczej wszystko mi się cofało i w dodatku strasznie mnie teraz boli kręgosłup 😥
O matko, mam nadzieję, że to jakiś expressowy wirus i zaraz odpuści 🥺
Moja młoda z kolei kaszleć coś zaczyna 🤦♀️ Oby przeszło bokiem.
A mnie od kilku dni męczą przedwiosenne migreny 🥴
Wiosno, przybywaj! 🥲 -
Dobra wiadomość jest taka że od dzisiaj zmniejszam stopniowo dawkę progesteronu i za 3 tyg odstawiam to może te mdłości trochę złagodnieją. Podejrzewam że te końskie dawki przyczyniają się do mdłości... no i portfel trochę odetchnie jak nie będę musiała już tego kupować 😅
-
Oj też już czekam na odstawienie proga, ale na razie końca nie widać. Zaliczyłam 1 pączka i 🤮 aż mi się smutno zrobiło tak czekałam na ten dzień 😂 ale jednak słodycze, zwłaszcza tak tłuste mi ewidentnie nie służą 🥲 ogolnie mi trochę lepiej, jedynie po 22 codziennie wymiotuję bo się budzę by wziąć leki i jakoś mi jest słabo i potem nie mogę spać
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Asiasia1 wrote:Oj też już czekam na odstawienie proga, ale na razie końca nie widać. Zaliczyłam 1 pączka i 🤮 aż mi się smutno zrobiło tak czekałam na ten dzień 😂 ale jednak słodycze, zwłaszcza tak tłuste mi ewidentnie nie służą 🥲 ogolnie mi trochę lepiej, jedynie po 22 codziennie wymiotuję bo się budzę by wziąć leki i jakoś mi jest słabo i potem nie mogę spać
Drugi trymestrze zabieraj te przykre objawy już... Ja mam wrażenie że zamiast lepiej to jest tylko gorzej, z dnia na dzień coraz większe mdłości i coraz częściej 🤮 Ale badałam progesteron to kurde był ponad 60 więc mój doktorek uznał że możemy zmniejszać już dawkę więc czekam z utęsknieniem na lepsze samopoczucie 😁
Też się odważyłam i zjadłam 1 pączka i na razie jeszcze nie poszedł w kanał więc mam nadzieję że to nie będzie stracone 8 zł 😅
-
Asiasia1 wrote:Oj też już czekam na odstawienie proga, ale na razie końca nie widać. Zaliczyłam 1 pączka i 🤮 aż mi się smutno zrobiło tak czekałam na ten dzień 😂 ale jednak słodycze, zwłaszcza tak tłuste mi ewidentnie nie służą 🥲 ogolnie mi trochę lepiej, jedynie po 22 codziennie wymiotuję bo się budzę by wziąć leki i jakoś mi jest słabo i potem nie mogę spać
Zjadłam 3/4 paczką jednego i koszmarnie się czuje już 3h. -
Hej melduję się po wizycie u mojego gin 😊
Dzisiaj też usłyszałam, że dziewczynka 👧,ale jednak do końca się nie chciała obrócić i długo walczyłyśmy 😂
Smacznego tłustego czwartku życzę 😍🍩🍩
Ja z racji podejrzenia cukrzycy i trudnego trzymanie diety cukrzycowej wciąż walczę żeby go dzisiaj nie zjeść 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2024, 16:48
Bettti03, justinas, Ewappp lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷 -
Dziewczyny ile apapów możemy brać dziennie? Tak mnie boli głowa od tygodnia, bo jestem przeziębiona, ale nic nie mija. Piję ten syrop Prenalen i biorę apap jedynie. Niby nie mam gorączki, ale tego bólu głowy nie mogę już znieść… dzisiaj wzięłam 2 tabletki i myślę o trzeciej.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C