Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:To my mniej światowo bo w salonie na kanapie, podczas julkowej drzemki 😁. Ale Julek tez po pijaku spłodzony 🙈
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Wiki, nie jestem specjalistą ale z tego co wiem wewnętrzne szwy po cc wchłaniają się do 6 tygodni
Drzewko my też na kanapie 😂 ale my chyba mamy do niej jakiś sentyment, do sypialni za daleko 🙈
Pierniczkowa, współczuję moze jednak da się uratować laktację? ❤️DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa mam znajomą co karmiła 3 dzieci przez mm. Albo druga co się nie poddawala ze pielęgniarki podziwialy za determinację.
-
Hej dziewczyny. Mi o godzinie 00.40 odeszły wody i tak póki co siedzę w domu i one sobie odpływają a ja czekam na skurcze. Trochę mnie niepokoi że maluch się słabo rusza ale może zbiera siły na wyjście?
Bobby29, wiki2, OlaWi, Applejoy, Smerfelinka, Misi@, Niebieska Gwiazda, Chimera, Agagusia, Marcelina85, Frida91, Ania95, werni, Reniiata, Pierniczkowa lubią tę wiadomość
-
Harumi jak sytuacja? Kciuki!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Nie śpię.. kilka dni było dobrze więc przyszła znów kolej na ten bezsenny czas. Zauważyłam że u mnie są takie fale, co poradzić. Ale nie lubię tak - zasnę pewnie koło 7-8 na 2-3 h i mimo ze snu całościowo będzie znośna ilość, to ja i tak się wtedy cały dzień czuję jak na kacu♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Wyruszamy do szpitala bo niby w ciągu 5-6 godzin od odejścia wód trzeba podać antybiotyk. Skurcze co 10 minut więc jeszcze nie za często.
Dzięki za kciuki.
Dam znać.Bobby29, OlaWi, Applejoy, trzydziecha, Anhydra, Smerfelinka, Niebieska Gwiazda, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, Marcelina85, Ania95, Reniiata, Vampire lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Staram się na bieżąco nadganiać, ale różnie to wychodzi póki co.
Przede wszystkim gratulacje dla Wszystkich msjacych Maluchy po drugiej stronie brzucha 😊❤.
Pierniczkowa- laktacja to mega trudny do ogarnięcia proces...ja z kolei mam mega nawał pokarmu od kilku dni, Mały dostawiony był już w drodze z porodówki na oddział poporodowym. Ssanie załapał od razu. Na początku było ok, ale odkąd na 3 dobę rozkręcił się nawał to mam wrażenie ze zaraz mi piersi eksplodują mno i boli jak chol**a 😣. Małemu trudno chwycic odpowiedznio piers i idzie jak po grudzie. Moja Mama miała podobnie...tak wiec czy ma się pokarm od razu czy trzeba laktacje rozkręcić na początku to mam wrazenie zawsze droga przez męki niestety- dosłownie lub w przenośni.
Na pewno przy rozkrecaniu utrudnia stres , wiec sprobój podejść do
tego na spokojnie i zadaniowo- jak się uda to super, a jeżeli nie to trudno- nie ma sensu się frustrować. Dla Dziecka ważniejszy jest Twój spokój a nie fodzaj pokarmu.Bobby29, Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, werni lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dziewczyny nie śpię i z nudów buszuje na wyprzedażach. Odetnijcie mi internet!!! Napalilam się na next bo jeszcze parę rzeczy udało mi się wypatrzyć a tu zonk po pomimo że są dostępne z poziomu strony to w koszyku już są jako produkt niedostępny. Niefajnie! Za to na hm fajne rzeczy jeszcze są, patrzę głównie większe rozmiary na przyszłoroczną wiosnę.
PS. No i wreszcie kupiłam te upatrzone kalosze dla siebie na deszczowe spacery w belgolandii 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 06:32
Applejoy, OlaWi, zielonooka7, DrzewkoPomarańczowe, werni lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
He he, wchodząc dziś na forum, zastanawiałam się, która w nocy zaczęła rodzić Nie wiem czemu, ale ja ciągle stawiam na Domi
Harumi, powodzenia. Trzymam mocno kciuki
Ja to ostatnio śpię jak zabite. Nawet na siku wstaje tylko 2 razy, a nie 5 jak wcześniej. -
nick nieaktualny
-
natty85 wrote:Krew i strupy na sutkach na początku to normalka. Zagoja sie i ni3 będzie bolalo. Skad wiecie ze dzieci sie nie najadaja? Takiemu maluchowi wystarczy parę kropli mleka. Ja mam jedna zasade dostawiac dostawiac i dostawiac. Córka urodzona w 37tyg przez cc i do dzisiaj na cycu
Nie najada się bo siedzi na cycu 30 minut.Siłę ssania ma dużą.Poczym wypluwa cyca i wrzeszczy.Następnie łapczywie pije mieszankę.A potem walka by nie ulał.Anhydra lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Czy zielony linomag mogę użyć na bolące brodawki.
Najlepsza jest czysta lanolina-czyli firmy Lansinoh- niestety najdroższa ale to dlatego, że jest najlepiej oczyszczona i nie trzeba wycierać przed podaniem piersi Dziecku.Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Niebieska Gwiazda wrote:Nie najada się bo siedzi na cycu 30 minut.Siłę ssania ma dużą.Poczym wypluwa cyca i wrzeszczy.Następnie łapczywie pije mieszankę.A potem walka by nie ulał.
A czy ktoś sprawdził Małemu wędzidełko?Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK