Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Od którego tygodnia bierzecie wiesiołka. Mam jedno opakowanie które miałam kiedyś użyć ale wkoncu tego nie zrobiłam bo zaszłam w ciążę
-
Od jutra zaczynamy preindukcje..
Mam nadzieję, że jakoś to będzie i w miarę gładko, ale ogólnie to jestem przerażona 🙈
Do tej pory towarzyszył mi spokój...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 14:20
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyredken wrote:Ja biorę od skończonego 36 tyg. Tak mówiła położna na szkole rodzenia. Więc możesz zaczynać
O widzisz, a u mnie mowili, ze od skonczonego 37 tc. I mam te wszystkie liscie malin, wiesiolki, daktyle, lanoliny do męczenia sutków, a nadal czekam 😀 Choc ja z tych, co by najchetniej do 40 tc sie nie rozpakowywaly. Boje sie, ze jak odstawie naraz magnez i luteine to sie cos zacznie
-
Magnolia gratulacje.
Ciekawe czy wrześniówki też niedługo zaczną się rozpakowywać.
Dzisiaj miałam cudowna noc, mała budzi się co 3h, poprostu otwiera oczka i dzioba. Zatkam cycem zmienię pampka, i znowu 3h snu. Na mm pobudki były co chwilę, do tego bieganie , podgrzewanie i wyparzanie tych butelek doprowadzało mnie do szału. A teraz mam do 3 opakowania mleka chyba wystawie na FB.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 15:15
Misi@, Domi_tur, kayama, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, OlaWi, werni, emi2016, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
-
Magnolia gratulacje ❤️
Sylvka najważniejsze, że jesteś pod kontrolą ❤️
Pierniczkowa jejku jak fajnie czytać takie słowa, jest nadzieja, że nie dla wszystkich kp to trauma
Mamuśki piszcie tu koniecznie jak się czujecie, jak dzieciaczki i powroty do domu. Anhydro, jak tam Olek? ❤️
-
baileys wrote:O widzisz, a u mnie mowili, ze od skonczonego 37 tc. I mam te wszystkie liscie malin, wiesiolki, daktyle, lanoliny do męczenia sutków, a nadal czekam 😀 Choc ja z tych, co by najchetniej do 40 tc sie nie rozpakowywaly. Boje sie, ze jak odstawie naraz magnez i luteine to sie cos zacznie
W każdym razie u mnie efektów jeszcze brak -
kayama wrote:Magnolia gratuluję ! To dobrze że z tego co czytam wiele z was karmi bez większych problemów, obym też tak miała Liczę się z tym że pokarm może pojawić się później po cc.
Dziewczyny jak tam wasza waga po ciąży? Ja nie mogę jeść po CC, strasznie mnie bolą jelita. Jakbym żyletki połknęła. W tydzień już 13 kg w dół.Kalija, Bobby29, OlaWi, werni, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
-
Vampire wrote:Kalija, nie jesteś sama! 😁 Teściowa powinna zrozumieć, że w ciąży potrzebujesz spokoju. Tym bardziej teraz kiedy jak się człowiek w nocy nie wyśpi, to może w dzień drzemkę uciąć itd. 😊
Ja czasem nie odbieram telefonów, mam taką opcję że widzę nieodebrane, ale dla osoby dzwoniacej mam zajęty. Oddzwaniam jak nabiorę ochoty na gadanie. 😁😁
Jak nie odbieram to dzwoni do mojego męża, bo tak się martwi , że coś się stało🤦♀️ i w miedzy czasie fo mnie jeszcze kilka razy...echh...ten typ tak ma😉
Magnolia gratulacje ♥️
Pierniczkowa , 13kg w dół? Wow Wow Wow 😄😄😄👍👍👍 polubiłam za spadek nie za to , że nie możesz jeść 😉😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 16:31
-
Pierniczkowa już -13 kg? Wow. A ile ubyło ci zaraz po porodzie?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Pierniczkowa już -13 kg? Wow. A ile ubyło ci zaraz po porodzie?
Bobby29 lubi tę wiadomość