Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybaileys wrote:Limerikowo, w Poznaniu na Malcie byliscie? To domyslam sie, ze mega sajgon. Ja dzis wieczorem chce małza wyciagnac do Tarnowa Podgornego, tam jest mniej ludzi i jakos bardziej mi odpowiada🙂
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mnie też meczy zatkany nos i co jakiś czas krwawienie. Woda morska mi nie pomagała i stwierdziłam, że trudno, nie mogę się dusić co noc, zaczęłam psikać Otrivin dla dzieci. Staram się tylko na noc ale czasem musze tez w ciągu dnia bo mam wrażenie ze się duszę 🙁 Mam tylko nadzieje ze nie zrobił mi się jakiś polipKrzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Ja jak się kładę to mi się nos zatyka kompletnie, pomaga mi olejek eukaliptusowy, sztachnę się parę razy i zaraz się lepiej oddycha 🙂
U nas na szczęście nie jest tak gorąco, bo bym nie wytrzymała w tym parku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 05:28
Ania95, Marcelina85, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, baileys, Limerikowo, Bobby29, OlaWi, Applejoy, werni, trzydziecha, Mary Magdalena, E_linka2, emi2016, kayama, MDW, Misi@, Pierniczkowa, Vampire lubią tę wiadomość
-
Chimera, super fotka! Zresztą juź kolejna 😊 macie talent z mężem 😄
Domi, właśnie wyczytałam, że do 42+0 nie ma ciąży przenoszonej, także mamy czas 😂
Ja się boję, że Miki będzie za duży i się nie przeciśnie 🙈 jeśli będzie ważył te 3500 g jak gin twierdzi to spoko, ale skoro tydzień temu ważył 3400 g to tak malutko przybierze do porodu? Przecież on może jeszcze trochę posiedzieć w tym brzuchu... -
baileys wrote:Limerikowo, w Poznaniu na Malcie byliscie? To domyslam sie, ze mega sajgon. Ja dzis wieczorem chce małza wyciagnac do Tarnowa Podgornego, tam jest mniej ludzi i jakos bardziej mi odpowiada🙂
pol miasta trzeba przejechac ale warto
bylo pare ciezarowek lecz w polowie tego zaawansowania co jaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 17:12
-
AnaKwiat wrote:Mnie też meczy zatkany nos i co jakiś czas krwawienie. Woda morska mi nie pomagała i stwierdziłam, że trudno, nie mogę się dusić co noc, zaczęłam psikać Otrivin dla dzieci. Staram się tylko na noc ale czasem musze tez w ciągu dnia bo mam wrażenie ze się duszę 🙁 Mam tylko nadzieje ze nie zrobił mi się jakiś polip
Mam to samo najgorzej jest w nocy i też dość często muszę choć jedną stronę odetkac otrivinem dla dzieci, nic innego nie pomaga.
Dziś zagłębilam się znowu w tabelkę z usg i kość udowa jest znacznie mniejsza niż reszta, 2 tyg i 1 dzien "do tyłu", obok informacja 17%. Czy pytała może któraś z Was o dlugosc kosci udowej lekarza? I ile standardowo mniejszy od główki jest brzuszek? U mojej małej jest 1-1,5cm wiekszy niz główka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 17:06
-
nick nieaktualnyPrzyszly mi przescieradelka do gondoli z Pink No More, wspaniala jakosc, bardzo polecam. Taka sliska satynowa bawełna i piekne wzory. Wzielam tez klipsy do wozka i gryzak Mombella, ponoc te gryzaki to jakis hit, a skoro juz placilam za wysylke to dorzucilam.
Jak zwykle weszlam tez do Kappahla i dodatkowe -25% na wyprzedaz mnie skusilo... Poszlam w tonacje fioletowe i rozmiar 68, zeby bylo "na zaś"😉 Bardzo do mnie trafia ich stylistyka, zeby tylko ceny byly zawsze takie jak na wyprzedazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 17:15
Kalija, emi2016, kayama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie panikujcie z ta waga. To nie jest przesadzone, ze dziecko utrzyma dziki przyrost do końca ciąży. Mój Julek 4 tyg przed porodem ważył 3470, w dniu porodu 3800 a urodził się 5 dni po terminie z waga 3790. Maluchy, często te większe właśnie, zwalniają pod koniec ciąży. Bądźcie dobrej myśli! Wy i Wasze waginy 😁
baileys, Domi_tur, werni, Bee_girl, Ania95, emi2016, Misi@, Vampire lubią tę wiadomość
[/url] -
o też mam gondolowe z Pink no More! Kupiłam u nich też otulacz muślinowo-bambusowy i jeden bambusowy. Podobają mi się ich wzory ale wzory przyznaje podobają mi się u co drugiej firmy 😄 Pewnie dlatego mam tyle otulaczy, kocyków, muślinów itp.Krzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Ja tez mam problemy z zatkanym nosem. Wystarczy, ze się na trochę położę i już nie mogę oddychać. Ja muszę po prostu spać trochę wyżej i wtedy jest lepiej.
Mam wyniki moczu i morfologii - wszystko super. Nie wiem skąd te ćmienia w nerkach. Może to kolejna dolegliwość końcówki ciąży 🙄.werni, Misi@ lubią tę wiadomość
[/url] -
My od 11 leżymy po podaniu żelu, na początku strasznie bolało i chciało się płakać. Teraz co jakiś czas skurcze, bardziej jak podczas @ ale jak ma być gorzej to tego nie widzę...
Wieczorem zakładamy balonik i już się boję co to będzie... następnie oxy, więc jutro już pójdziemy na porodówkę chyba że dzisiaj akcja się rozkręci niesamowicie. Obstawiam, że poznamy się dopiero koło soboty.Bobby29, Niebieska Gwiazda, Ania95, emi2016, Misi@, Limerikowo, Marcelina85, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Kalija, współczuje przygód z meblami i dziurawa ściana. Mój wczoraj zaszpachlowal nasze dziury w ścianie, ale wylazły takie bąble, ze dziś musi to poprawiać 🤷🏻♂️.
Kayama, cieszę się, ze choć minimalny efekt daje rehabilitacja. Oby te dwa tygodnie szybko Ci minęły!kayama lubi tę wiadomość
[/url] -
Sylvka wrote:My od 11 leżymy po podaniu żelu, na początku strasznie bolało i chciało się płakać. Teraz co jakiś czas skurcze, bardziej jak podczas @ ale jak ma być gorzej to tego nie widzę...
Wieczorem zakładamy balonik i już się boję co to będzie... następnie oxy, więc jutro już pójdziemy na porodówkę chyba że dzisiaj akcja się rozkręci niesamowicie. Obstawiam, że poznamy się dopiero koło soboty.
Sylvka, dużo siły dla Ciebie na najbliższe dni! Oby szybko poszło! ✊🏻Sylvka lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja się boję, że Miki będzie za duży i się nie przeciśnie 🙈 jeśli będzie ważył te 3500 g jak gin twierdzi to spoko, ale skoro tydzień temu ważył 3400 g to tak malutko przybierze do porodu? Przecież on może jeszcze trochę posiedzieć w tym brzuchu...
Ania, jestem 2 tygodnie wczesniej i mam dziewczynke, a juz mamy 3500 g... Tak ze tego, wiedz ze moze byc gorzej 😛 Mnie sie gin kazal niestety nastawic na CC przy takim przyroscie bobasa
-
nick nieaktualnyAnaKwiat wrote:o też mam gondolowe z Pink no More! Kupiłam u nich też otulacz muślinowo-bambusowy i jeden bambusowy. Podobają mi się ich wzory ale wzory przyznaje podobają mi się u co drugiej firmy 😄 Pewnie dlatego mam tyle otulaczy, kocyków, muślinów itp.
A jeszcze jakies mozesz polecic do gondoli? Bo chcialabym miec chociaz 4, zeby w kolko nie prac i nie wiem jakiej firmy jeszcze dokupic. Qbana Mama mi sie podobaja, ale sa juz niestety dosyc drogie -
Sylvka mam nadzieję, że akcja się rozwinie szybko i nie będą Cię męczyć długo.
Wczoraj lekarz wymierzył obwód główki na 33cm. W domu postanowiłam sobie to zobrazować...najgłupszy pomysł ever, to tyle co moja łydka, dzięki 😉 Jakoś człowiek o tym nie myśli póki sobie nie zrobi takiej wizualizacji.Sylvka, wiki2, DrzewkoPomarańczowe, OlaWi lubią tę wiadomość