Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChimera wrote:Dużo nie potrzeba żeby zrobić kilka fajnych zdjęć, a pamiątka jest super. Poszliśmy do parku, zdjęcia mąż robił telefonem, zrobiliśmy też kilka aparatem z samowyzwalaczem żeby były też wspólne Fotografowi zapłaciłabym pewnie ze 3stówy, a męża wystarczyło zaprosić na obiad do knajpy i pozwolić wypić do niego piwo 😂😂😂
U mnie problem zaczyna się na 'zabrać męża do parku' ale mam nadzieję, że go zmotywuje, bo chyba nie mamy żadnego wspólnego zdjęcia z brzuszkiem. W ostateczności cyknę coś w domu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga super ze juz w domku i ogólnie jest ok. Wysłałam Ci zaproszenie na fb. Mamy grupę tam.
Sylvka kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 20:35
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Aga super, że się odezwałaś!
Dołącz do naszej facebookowej grupy!❤️
Newsów brak, Sylvka zaraz urodzi, reszta ma zamiar nosić do września 😂
Ej jak to jest, na raz się posypało tyle porodów a teraz cisza. Może Sylvka odkorkujesz trochę temat 😁Sylvka, wiki2, Agagusia lubią tę wiadomość
-
MartaMartaMarta wrote:Ja dziś już po wizycie, waga małej teraz mniej przerosła. 2,5 tygodnia temu było 2400 a dziś 2730. Jak było u Was z wagą maluchów w ostatnich tygodniach? Znacie może jakiś kalkulator który szacuje wagę na dzień porodu na podstawie aktualnej wagi?
U mnie tez po dzisiejszej wizycie „malutka” 2700 :oOlaWi, Misi@, emi2016, E_linka2, werni, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Vampire lubią tę wiadomość
[/url] -
baileys wrote:A jeszcze jakies mozesz polecic do gondoli? Bo chcialabym miec chociaz 4, zeby w kolko nie prac i nie wiem jakiej firmy jeszcze dokupic. Qbana Mama mi sie podobaja, ale sa juz niestety dosyc drogie
Kupiłam też Miko - https://miko.shop.pl/kategoria-produktu/akcesoria/akcesoria-do-wozka/przescieradlo-do-gondoli/
i też Sleepee są fajne: https://sleepee.pl/kategoria/przescieradla-do-gondoli
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
E_linka2 wrote:Skup się tylko na celu - niedługo zobaczysz swojego skarba
Dokladnie. Sylvka powodzenia!
Do mnie jeszcze bardzo przemawia ten argument ze skurcze to nie wróg tylko sprzymierzeniec, bo to dzięki skurczom maluch się urodzi! Jak się na tym skupi że to jest po coś, to jakoś łatwiej według mnie przez to przejść. Tyle teoriaDrzewkoPomarańczowe, Ania95, Misi@, Sylvka, Agagusia lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ci do prześcieradel do gondoli to ja mam z gubi world I mnie nie za bardzo przypadku do gustu. Będę zamawiać nowe (dzięki dziewczyny za linki) ale to po sobocie jak odbierzemy wózek.
Aga fajnie od ciebie słyszećAgagusia lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Domi_tur wrote:Aga super, że się odezwałaś!
Dołącz do naszej facebookowej grupy!❤️
Newsów brak, Sylvka zaraz urodzi, reszta ma zamiar nosić do września 😂
Ej jak to jest, na raz się posypało tyle porodów a teraz cisza. Może Sylvka odkorkujesz trochę temat 😁
Domi to dopiero pierwszy dzień ciszy! Wczoraj Magnolia urodziła, dziś może jeszcze Sylvka zdąży, już byś nas wszystkie rozpakowałaSylvka lubi tę wiadomość
AnaKwiat wrote:Kupiłam też Miko - https://miko.shop.pl/kategoria-produktu/akcesoria/akcesoria-do-wozka/przescieradlo-do-gondoli/
i też Sleepee są fajne: https://sleepee.pl/kategoria/przescieradla-do-gondoli
Ja właśnie zamówiłam te miko. Czyli zadowolona z nich jesteś? Bo się wahalam, a tak to mi ulzy 😆 -
Mary Magdalena wrote:Ja właśnie zamówiłam te miko. Czyli zadowolona z nich jesteś? Bo się wahalam, a tak to mi ulzy 😆
Są bardzo ładne, wzięłam wzór Bali, w dotyku przyjemne ale przyznam, że nie przymierzałam jeszcze do wózka.Mary Magdalena lubi tę wiadomość
Zaliczyłam dziś długi spacer z chłopakami ale nie zrobiło to na mnie większego wrażenia 😁.
Nasza grupa na fb liczy już prawie 20 członków. Pamiętajcie, ze żeby dołączyć musicie mi tu na ovu napisać prywatna wiadomość z Waszymi namiarami na fb. Samo zaproszenie do friendow nic nam nie da. Jeśli któras Was mi napisała namiary, a nie otrzymała zaproszenia do grupy to piszcie proszę bo mogłam coś przegapić, sprawdzajcie tez wiadomości na ovu bo mogłam mieć problem z odszukaniem Was .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 23:12
[/url] -
Domi_tur wrote:Oj ale cesarki to inne emocje niż "jadę do szpitala, odeszły mi wody" 😋
Jestem ciekawa czy będę miała głowę do tego by napisać na forum jak już się zacznie. Mam nadzieję, że tak!
Udało mi się w końcu spakować torbę do szpitala choć nie jestem do końca zadowolona i pewnie będę jeszcze przepakowywać. Wiecie może gdzie poza Ikeą można kupić większe torebki strunowe?Krzyś jest z nami od 15.08.2019