Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
emi2016 wrote:Bobby - współczuję sytuacji.. mam nadzieję że wszystko będzie dobrze !
Iga doskonale Ciebie rozumiem.. zaraz zobaczę Łucję po prawie miesiącu rozłąki 😔Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie z usg, Mała waży 3500g, wymiary idealnie na 38 tydzień, tylko zmartwilo mnie, że ma poszerzone moczowody 🙁 mają 6 mm i stanowi to wskazanie do usg pęcherza moczowego w miesiąc po urodzeniu i regularnych badań moczu co 3 miesiące w pierwszych latach życia. Podobno grożą jej zapalenia pęcherza, które u takich maluszków przebiegają bezobjawowo, więc muszę to kontrolować, bo po nieleczonych zapaleniach czasem się nagle okazuje, że kilkuletnie dziecko ma niewydolność nerek. Trochę mnie to przybiło, ale z drugiej strony jestem spokojna, że moja dr potrafi wyłapać takie drobne nieprawidłowości na tym etapie.
A w szpitalu dowiedzialam się, że po cc dostanę wypis już po 48h. Myślałam, że 3 dni tam posiedzę, a tak to nawet nie zdążą zdiagnozować ewentualnej zoltaczki...i to też mnie martwi...Limerikowo lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
zielonooka7 wrote:AnaKwiat na pewno jeszcze Applejoy dotrzyma nam towarzystwa I Baileys ma tez jakos pozniej termin o ile jeszcze w aucie badz kinie nie urodzila
Nacha powodzenia! czekamy na wiesci
Coś czuje ze tez w terminie urodze lub po. To czekam razem z Wami.AnaKwiat, zielonooka7 lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa dziękuję! Żałuję, że tej książki w ciąży nie przeczytałam, bo teraz będzie ciężko, ale będę próbować!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ania gratulacje! Tak czułam że to się dziś może stać
Ale tu się dzieje dziś kurcze sama się teraz boję tych skurczów jak to tak ma wyglądać... Ja mam jutro KTG i wizytę i ciekawe co mi też tam wyjdzieAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Drzewko, ale super! 💗 przynajmniej już jutro będziesz po 💪
My wracamy do domu, do moich spakowanych walizek i kosmetyczek 😔
Mam nadzieję, że to "pobolewanie" da mi dzisiaj usnąć. Na dodatek czuję się jak po jakiejś biegunce. Byłam dzisiaj 5 razy w toalecie 😱2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Spokojnie dziewczyny jeszcze ja się będę bujac pewnie aż większość z was urodzi...
Byłam właśnie z mężem na drugim dzisiaj 1,5h spacerze i zaraz powtórka z wczoraj - gorąca kąpiel i seks. Jak to nie pomoże to już chyba czekam bezczynnie do przyszłego tygodnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 21:31
Bobby29 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ania gratulacje!!! Co za expres!
Za resztę dziewczyn ze skurczami lub oczekującymi na akcję mocne kciuki.
U mnie delikatne krzyżowe i zdycham ze zmęczenia, małż łaskawie się zgodził, żeby synek do jutra do 20 się wyrobił... bo potem jest mecz... dobrze że wiem że żartował bo bym go chyba zagryzławerni, Ania95 lubią tę wiadomość
-
zielonooka7 wrote:AnaKwiat na pewno jeszcze Applejoy dotrzyma nam towarzystwa I Baileys ma tez jakos pozniej termin o ile jeszcze w aucie badz kinie nie urodzila
Nacha powodzenia! czekamy na wiesci
Ja tutaj czekam aż będę sama 😎 będę pisała sama do siebie jak jakaś wariatka 🤪Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url] -
DrzewkoPomarańczowe wrote:No ja dziś na bank nie urodzę. Wszystko ucichło. Kazali mi się przestać wygłupiać ze schodami i się wyspać. Jutro po 7 na porodówkę, oxy i do boju 💪🏻.
Drzewko zbieraj siły! Jutro witamy kolejne sierpniowe dzieciątko ❤️❤️❤️
09.08 to piękna data ❤️❤️❤️Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url] -
Nacha - a jak u Ciebie? Chyba juz tulisz maluszka😊
Drzewko - kciuki za extra siły dla Was z samego rana! A moze nocy cos sie samo zacznie...
Bobby - o ktorej jutro masz byc? W poradni czy na IP?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ania - gratuluję ❤️
Iga-bylo ciężko... Jest dziwnie, Lusia ma do mnie lekki dystans 😔 kilka razy potrzebowałam mieszanki sedatywne żeby się uspokoić 🙁 Najgorzej było po porodzie jak doszedł do tego baby blues, ale kwestia kilku dni i będzie okAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, gratulacje!
W Tesco każda kasa jest kasa pierwszeństwa - można po prostu podejść. Takiej informacji mi udzielono w moim sklepie.
Niebieska, fajnie, że napisałaś o tej doradczyni z salve. Nie nastawiłam się, że jest tam ktoś sensowny - ale jak widać może będę pozytywnie zaskoczona.
Smerfelinka, jeśli chcesz to mogę cię zaprosić do grupy na fb. Podeślij mi tylko na priv nazwę twojego konta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 22:29
Smerfelinka, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Ania chyba zgłaszał się ktoś jeszcze do kolejki ale już nie pamiętam kto. A jak się nikt nie zgłosi to przyjmę z powrotem
Aga mam być na 9 w poradni, no i się okaże co dalej. Liczę na to że nas rozpakuja i nie będą czekać, a jak będzie to zobaczymy. Mój już jest i od razu jest lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 23:02
E_linka2, werni, Misi@, Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
DrzewkoPomarańczowe wrote:No ja dziś na bank nie urodzę. Wszystko ucichło. Kazali mi się przestać wygłupiać ze schodami i się wyspać. Jutro po 7 na porodówkę, oxy i do boju 💪🏻.
Drzewko dajesz dajesz! Ech fajnie by było jakbyś leżała na żelaznej, byśmy się jutro powspieraly na korytarzu :p
A z tego balonika wkoncu zrezygnowali u ciebie, tak? Tylko masaż szyjki był ze wsponagaczy i jutro oxy?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki