Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie o pepuszek, u nas jeszcze nie odpadl,niby jest zeschniety ale jest jakaś krwawa ciemna wydzielina, brudzi ubranko, psikam od początku Octeniseptem, i osuszam patyczkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 09:53
-
baileys wrote:Ja jednak przestane wchodzic na to forum, bo zupelnie tu nie pasuje i coraz bardziej czuje sie jak alien🙈 Porod za porodem, skurcze, szpitale, laktacja, a my... wlasnie wrocilismy z kina z nowego Quentina😄 Jak szlam ostatnio na Krola Lwa to ubolewałam, ze to juz na pewno najostatniejszy wypad do kina, a tymczasem moje dziecko chce ewidentnie obejrzec rowniez jesienny repertuar😄
Gratuluje kolejnym rozpakowanym, usciski dla bobaskow, a jesli ktos jeszcze pozostal poza mna w dwupaku to powodzenia!😀
Baileys wiem co czujesz
My dziś idziemy do kina - a myślałam że nie doczekam premiery tego filmu... już nawet nie zakładam że to ostatnie "ciążowe" wieczorne wyjście z mężem 😂trzydziecha lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - 02.2018
Iga jest z nami 22.08.2019 ❤❤❤ -
Jadę na porodówkę, mam 7 cm, podjęli decyzję o oxy. Mam zjeść dobre śniadanie z lewatywa i później na trakt. Trzymajcie kciuki
Domi_tur, kayama, Marcelina85, natty85, menka2, Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda, zielonooka7, Limerikowo, emi2016, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia, Matyldaaa, werni, Bobby29, Ania95, Szczęśliwa Mamusia, Chimera, wiki2, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
-
Kayama, ja czyściłam gazikami spirytusowymi i w 7 dniu odpadł spróbuj nimi czyścić dookoła.
Chimera, nieważne jak, ważne żeby zdrowy Robuś pojawił się na świecie ❤️
Iga, powodzenia! 🙈
Frida, Kochana, myśląc o Tobie ciągle mam w głowie że mogłam to być ja w tym szpitalu, tak dobrze Cię rozumiem że najchętniej pomogłabym Ci jakoś z tym porodem ❤️kayama, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Najadłam się za dwóch czekam na położna z lewatywa, później prysznic i jedziemy na górę. Ale mam stres. Mam nadzieję, że pójdzie szybko jak z Anielka. Identyczna sytuacja, 7 cm a skurcze za słabe na poród. Ledwie może z 5 skurczy lekko zabolało. Podłącza oksy to się zacznie.
Limerikowo, Szczęśliwa Mamusia, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja gratuluje wszystkim mówi rozpakowanym.
Frida , Iga powodzenia 👊👊👊
Mam też odpadł kikut w 7 dniu, ale pisałam octaniseptem i wycieralam mocno patyczkiem. Bo niestety już smierdzialy;( nie wiem komu na slucho odpadł. Mam się strasznie nabrało. Do dziś pojawia się troszkę krwi ale czyszcze to.
Mały jest do mnie " podloczoby" 24h/dobę...dzięki Bogu za chusty.
Dziś nie śpimy od 4 rana ... więc wymyśliłam sobie na obiad gołąbki i sernik na deser dobrze jest czasem nie spać 😉 -
Misia, spałam dzisiaj może godzinę 😂🙈 nie wiem co się stało Małemu ale całą noc oczy jak 5zlotych,spał tylko przy cycku, w ostateczności ze smoczkiem na rękach... Jak mi mąż rano powiedział, że się nie wyspał to go mało śmiechem nie zabiłam...
Misi@, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Dziewczyny mam pytanie o pepuszek, u nas jeszcze nie odpadl,niby jest zeschniety ale jest jakaś krwawa ciemna wydzielina, brudzi ubranko, psikam od początku Octeniseptem, i osuszam patyczkiem.
dobrze robisz nada oczyszczac i psikac az patyczek bedzie czysty i yak pate x dziennie
jesli bedzie zolta ropa o zlym zapachu wtedy pediatra
mozna wycinac w pamperach pol kolo w miejscu pepuszka lub podwijac by nie haczyl
zakladac kaftaniki i polspiochy zamiast body czy pajacow
wietrzyc troche miejsce pepkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 11:16
-
Dużo porodów w ostatnich dniach trzymam kciuki za dzisiejsze porody
U mnie wciąż nic się nie dzieje, nawet skurczu malutkiego, ale ja wciąż myślę, że będzie jak poprzednim razem, że po prostu się zacznie bez żadnych przepowiadaczy przynajmniej tak bym chciała. Za tydzień przyjeżdża tesciowa, więc jednak wolałabym urodzić wcześniej co by jej pobyt się nie wydłużył za bardzo 🙄
MDW, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baileys wrote:Ja jednak przestane wchodzic na to forum, bo zupelnie tu nie pasuje i coraz bardziej czuje sie jak alien🙈 Porod za porodem, skurcze, szpitale, laktacja, a my... wlasnie wrocilismy z kina z nowego Quentina😄 Jak szlam ostatnio na Krola Lwa to ubolewałam, ze to juz na pewno najostatniejszy wypad do kina, a tymczasem moje dziecko chce ewidentnie obejrzec rowniez jesienny repertuar😄
Gratuluje kolejnym rozpakowanym, usciski dla bobaskow, a jesli ktos jeszcze pozostal poza mna w dwupaku to powodzenia!😀
oj ta Alien 🤣
u nas bloga cisza
zero skurczow, twardnien, boli
mg i nospa juz 2tyg temu odstawione
spokojnie czekamy do 2 wrzes a ja bym jeszcze nast tydz mogla tez jak nic mi nie dokucza na szczescie
z kinem to swietny pomysl tylko moje ostatnio Mama i mama na usypianie wolaja chyba juz Braciszka czuja 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 11:22
-
Jestem na porodówce, dostałam zastrzyk na rozwarcie nie pamiętam jaki, chodzę po oddziale, pod ciepły prysznic. Na razie są lekkie skurcze, czekają z oksytocyna bo może samo ruszy
Frida91, Bee_girl, werni, Matyldaaa, Limerikowo, Niebieska Gwiazda, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia, Szczęśliwa Mamusia, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:I ja gratuluje wszystkim mówi rozpakowanym.
Frida , Iga powodzenia 👊👊👊
Mam też odpadł kikut w 7 dniu, ale pisałam octaniseptem i wycieralam mocno patyczkiem. Bo niestety już smierdzialy;( nie wiem komu na slucho odpadł. Mam się strasznie nabrało. Do dziś pojawia się troszkę krwi ale czyszcze to.
Mały jest do mnie " podloczoby" 24h/dobę...dzięki Bogu za chusty.
Dziś nie śpimy od 4 rana ... więc wymyśliłam sobie na obiad gołąbki i sernik na deser dobrze jest czasem nie spać 😉
-
Dziewczyny kciuki! 🤞🤞🤞♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki