Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś dobry dzień.
Mąż od rana na obrotach. Sprząta, pierze, przemeblowanie nawet uskutecznił czym znacznie zoptymalizował przestrzeń. Zrobił również zakupy a teraz zabrał Julka na przejażdżkę rowerowa. No gospocha idealna 😁.
A ja tymczasem korzystając z 3h (!) drzemki Kazika zrobiłam sobie paznokcie 😀. Przeszło mi przez chwile żeby zrobić coś bardziej pożytecznego, ale stwierdziłam ze zamiast tego zrobię coś dla siebie. Mala rzecz a cieszy 💅🏼. W poniedziałek idę do fryzjera wiec już będę względnie odgruzowana. Zarosłam jak rower w krzakach bo salon, do którego chodzę był w remoncie od połowy lipca a ja na ostatniej wizycie byłam na koniec czerwca. Przy mojej fryzurze i szybko rosnących włosach to jest dramat. Ale przynajmniej wiem jak to będzie wyglądać gdy będę chciała wyjść z tej fryzury 😅.
Teraz leżymy sobie ze ssakiem, a ja się zabieram za czytanie hafiji. Niesamowite jak inaczej teraz odbieram jej bloga kiedy laktacja ładnie funkcjonuje. Poprzednio działał na mnie jak płachta na byka przypominając mi o porażce a teraz jest kopalnia wiedzy i wsparcia! Jeszcze chwila i się zapisze do jakiejś grupy na fb związanej z kp. Polecacie jakieś?Bobby29, Agagusia, werni, Misi@ lubią tę wiadomość
[/url] -
Właśnie czekam na wizytacje teściowej. Dopiero ululałam młoda po 2 h płaczu. Jak mi ją obudzi to każe jej wypier..... Trzymajcie kciuki za moją cierpliwość.
werni, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, Limerikowo, emi2016, MDW lubią tę wiadomość
-
U nas kryzys laktacyjny. Mała spadła już 10 % z wagi i dokarmiamy + reżim odciąganie + cyc.
Podoba mi się sposób w jakim tu dokarmiają, przy cycku podaje się taka cienka rureczkę przez której ze strzykawki puszcza się powoli mleko, co prawda wiadomo że cycka to nie imituje ale przynajmniej jest to w trakcie karmienia.werni, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:U nas kryzys laktacyjny. Mała spadła już 10 % z wagi i dokarmiamy + reżim odciąganie + cyc.
Podoba mi się sposób w jakim tu dokarmiają, przy cycku podaje się taka cienka rureczkę przez której ze strzykawki puszcza się powoli mleko, co prawda wiadomo że cycka to nie imituje ale przynajmniej jest to w trakcie karmienia.
Super! I to jest wsparcie taki sposób podania mm, a nie butla i dziękuje! Powodzenia!Marcelina85 lubi tę wiadomość
[/url] -
Łucja już jest z nami więcej napiszę w wolnej chwili
Frida91, Misi@, DrzewkoPomarańczowe, kayama, zielonooka7, werni, Ania95, Pierniczkowa, Bobby29, emi2016, natty85, Niebieska Gwiazda, MDW, AnaKwiat, trzydziecha, Mila1996, Matyldaaa, redken, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis fajny dzien. Kolezanka ma firmę szyjaca akcesoria dla dzueci z lnu wziela mojego Krzysia do paru fotek - byl modelem😁
A teraz dostalam od meza wychodne - jade z kumpela na zakupy ciuchowe🤗 Małż zostal z trójka i mlekiem z laktatora, zobaczymy jak sobie poradzi - troche sie martwię, ale pewnie bedzie super.DrzewkoPomarańczowe, kayama, werni, Misi@, Bobby29, Applejoy lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:U mnie dzis fajny dzien. Kolezanka ma firmę szyjaca akcesoria dla dzueci z lnu wziela mojego Krzysia do paru fotek - byl modelem😁
A teraz dostalam od meza wychodne - jade z kumpela na zakupy ciuchowe🤗 Małż zostal z trójka i mlekiem z laktatora, zobaczymy jak sobie poradzi - troche sie martwię, ale pewnie bedzie super.[/url] -
Pierniczkowa widać ze mąż to synuś mamusi. I pewnie ona nim steruje.
Bobby super ze są takie sposoby.
Aga tak bliżej niż dalej. Juz się nie mogę doczekać kiedy urodze. Co raz ciężej jest.
Jeszcze te pytania czy juz urodzilam.
Kayama chyba to dobrze ze nie plamisz.
Drzewko pochwal się paznokciami i fryzurąBobby29, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość