Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
redken wrote:A była któraś z Was z maluchem na usg brzucha?
Laktator
https://allegro.pl/oferta/laktator-elektryczny-biedronka-podwojny-2-piersi-7719755387?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Do niego powerbank i można śmigać i się doić nawet na spacerzewerni lubi tę wiadomość
-
U nas stał się jakiś cud!
Szymi wczoraj zasnął na kanapie o 19:30,odlozony na chwilę żebym mogła się przebrać przed karmieniem . Spał do 1 😲 wydoił cycka i heja spał do 5. Potem drugi cyc i od razu śpi jak kamień do 8😲 o 8 cycek i śpi do tej pory 😂
A ja zamiast coś ogarniać w domu, siedzę z kawą patrzę na niego i się zachwycam 😂😍werni, Applejoy, Nacha, trzydziecha, Anhydra, joan85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tez w szpitalu mielismy te dwa USG.
Zauwazylam dzis, ze Maja juz umie trzymac glowe na wprost, a nie tylko na ktoryms boku. I to nawet calkiem dlugo, zdolniaczek moj😊 Teraz czekam, az zacznie łaczyc lapki na srodku i chwytac w koncu swiadomie zabawkijoan85 lubi tę wiadomość
-
A czy w trakcie tego usg Wasze maluchy coś piły żeby sprawdzić jak działa działa układ? Długo trwało u Was to usg?
My byliśmy w ten pon i mam jakiś niedosyt... Lekarz był średnio miły i raczej mu się spieszylo. Badanie trwało może z pół minuty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 11:13
-
Mój mały w nocy ładnie spał. W dzień grzeczny jak nigdy i sam zasnął na łóżku bez kolyszenia na rękach. I co raz częściej się usmiecha
-
Pierniczkowa daj znać jak się sprawuje laktator. To bym też go zamówiła. Przydałby mi się właśnie gdy mały będzie u tesciowej.
-
Ja noc miałam tragiczną, mały nie dał się odłożyć, w końcu mój mąż go przejął i ululał. No ale odłożył go do łóżeczka w jego pokoju, więc ja nie mogłam spać, bo się bałam że go nie usłyszę...mimo że pokoje są drzwi w drzwi 🤷🤦
Ale za to teraz już jest ok. Robuś miał z rana 1h drzemki, a teraz śpi już przeszło 2h. Sama też się troszkę drzemnęłam i już mi lepiej.werni lubi tę wiadomość
-
Dziś spróbuję żeby mały był tylko na samym cycu. Właśnie godz temu dałam cyc i spi teraz
jutro mój mąż zabierze małego na dlugi spacer a ja się wtedy kimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 12:28
Chimera, Kalija, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:Dobrze jej powiedziałaś. Na pewno ją to zabolało, ale prawda w oczy kłuje niemiłosiernie, ale to jest już jej problem
Młoda nam nie przybrała nic w tydzieńw poniedziałek szpital znowu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 15:09
-
Pierniczkowa wrote:W domu wojna. Powiedziała mojemu że ją wygonilam z domu i to ja za nią trzasnełam drzwiami. Jak tak dalej pójdzie to do reszty rozpielrzy ten związek. On stwierdził że się nie miesza ale uwaga ja mam ją przeprosić bo inaczej ona nie przyjdzie na chrzciny. Zrobiłam w domu jesień średniowiecza, i dla niej dobrze by było gdyby jednak nie przyszła.
Pierniczkowa...kurczę bardzo współczuję Ci tej sytuacji ale myślę sobie, że jednym z dodatkowych czynników wpływających na Młodą jest Twoje napięcie i stres, spotegowany tymi kłótniami w domu. Dzieci to takie emocjonalne gąbki na tym etapie...Jest jakaś szansa aby się od tych konfliktów odizolować albo chociaż zdystansować?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Pierniczkowa...kurczę bardzo współczuję Ci tej sytuacji ale myślę sobie, że jednym z dodatkowych czynników wpływających na Młodą jest Twoje napięcie i stres, spotegowany tymi kłótniami w domu. Dzieci to takie emocjonalne gąbki na tym etapie...Jest jakaś szansa aby się od tych konfliktów odizolować albo chociaż zdystansować?
-
Chyba okres dostane. Jajnika lewy czasami boli ze chyba niedługo wezmę nospe.
Pierniczkowa tez myślę że to stres wplywa na małą.joan85 lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:W domu wojna. Powiedziała mojemu że ją wygonilam z domu i to ja za nią trzasnełam drzwiami. Jak tak dalej pójdzie to do reszty rozpielrzy ten związek. On stwierdził że się nie miesza ale uwaga ja mam ją przeprosić bo inaczej ona nie przyjdzie na chrzciny. Zrobiłam w domu jesień średniowiecza, i dla niej dobrze by było gdyby jednak nie przyszła.
Qrcze,szkoda mi małej,ona zdecydowanie za mało je i dlatego nie przybiera.Mój synek zjada 800 do 900,sporadycznie 700 i wtedy nadrabia następnego dnia(rodziłyśśmy w tym samym czasie).Adaś jak nie przybierał i jadł za mało to dużo spał i według pediatry oszczędzał energie.Jak trafisz tym razem do szpitala nie daj się wypisać przed znalezieniem przyczyny.Mała musi przybierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 16:48
werni, Limerikowo, joan85 lubią tę wiadomość
-
Znowu sie troche wtrace w watek - Pierniczkowa moze podawaj do swojego pokarmu HMF (wzmacniacz) moj wczesniak zaczal na tym przybierac, teraz powoli odstawiamy. Nie jestem pewna czy trzeba miec recepte, koszt ok. 130zl za 100szt, podajemy pol saszetki na 40ml. Spytaj pediatre moze to Was uchroni przed szpitalem.
Limerikowo, IGA.G, joan85 lubią tę wiadomość