Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę coś w tym jest co pisze Baileys. Ja nakarmilam Robusia i poleciałam do fryzjera ogarnąć moja grzywkę, a potem do sklepu z bielizną w nadziei że dostanę jakiś stanik do karmienia bardziej wyjściowy niż te kappahle co mam. Pani miała 2rodzaje z Alles, ale na mój rozmiar (70F🙈🙈) tylko jeden, ale jest bardzo ladny i jestem zadowolona 🙂 W ogóle nie wygląda na stanik do karmienia, ciekawe jak będzie z wygodą użytkowania.
Dokładnie taki:
https://e-prado.pl/alles-mama-caffe-lattebaileys, kayama lubią tę wiadomość
-
My z Kazikiem zaczęliśmy dziś dzień o 11 😁. Co prawda od 4.30 do 8.30 była walka ale następne godziny trochę mi to zrekompensowały. Reszty domowników jeszcze dziś nie widziałam bo mąż zabrał Julka na zakupy. Kupił mu kurtkę zimowa i teraz obczajaja buty 😎. Trochę się obawiam tego co przyniesie do domu bo niestety on nie ma umiarkowania w wydawaniu pieniędzy mimo, ze od kilku lat próbuje mu zaszczepić choć trochę Janusza 😀.
Kazio zalicza właśnie już ponad godzinna drzemkę, a wg moich cycków to za długo 🤷🏻♂️.
Mnie trochę poskładalo to przeziębienie . Niby zwykle zapalenie zatok ale jak nie można łyknąć pseudoefedrynki lub innych takich takich a lekarz przepisał lek, którego nie ma w żadnej warszawskiej aptece to jest niefajnie 🙄. Jedynie ibuprofen daje mi ulgę. Ale np na gardło to mi pan doktor zalecił totalny sztos - mieszanka laryngologiczna robiona w aptece. Ból gardła mi minął już po 3! płukaniach. Zapiszcie sobie to gdzieś bo serio to jest lepsze niż jakiekolwiek tabletki na gardło!joan85 lubi tę wiadomość
[/url] -
Małemu znów się udało złapać bez histerii. Wcześniej oczyscilam nosek. Teraz małego ubieram na spacer z tatą a ja sobie pospie
Wcześniej górę prasowania miałam.
No tak weekend to cisza na wątku 😁😂Pierniczkowa, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChimera, tez musze sie wybrac po jakis lepszy stanik, bo juz definitywnie przestalam krwawic, jutro mija 6 tygodni od CC, wiec polog zakonczony i mozna powoli myslec o przyjemnych rzeczach na S, ktore wreszcie nie beda sluzyc wywolaniu porodu😜
Camelia, Agagusia, joan85 lubią tę wiadomość
-
U nas dziś masakra, od 8 cały czas płacze, nie ma opcji odłożyć na drzemkę dłuższa niż 10 min... Ma już całe oczy czerwone że skręcenia czarny czas na cycu... Nie wie czy jakiś skok czy co się dzieje ale ja w przeciwieństwie do Was ledwo zdążyłam coś zjeść a małego nic poza cycem nie uspokaja sprawdzałam już 2 razy czy nie ma gorączki ale niby temperatura ok..
-
Tez mam obfity okres. Mój właśnie pojechał do biedry po zakupy to odrazu kupi mi też podpaski. Wykoncze tez te poporodowe bo mi zostały. Może uda mi się pójść za tydzień do fryzjera. Pojadę na weekend do rodziców to mama zostanie z małym.
Pierniczkowa współczuję znam to kiedy pralka się zepsuje. Masakra kiedyś musiałam ręcznie prac przez jakiś czas.
-
Mi się okres cofnął odkąd zaczęłam kpi. W szpitalu już krwawilam po 24h czysto. Marzę żeby rozbujać laktację do litra dziennie. Wczoraj było już 350.
werni, Anhydra, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
A my dziś mamy dzień śpiocha. Młody zalicza już 4 drzemkę i ta trwa 2 godziny. Boję się co będzie w nocy przy takim braku aktywności.
Ja za to nie mogę siedzieć w domu bo szaleję w sklepach internetowych z rzeczami dla dzieci. W Zarze są piękne rzeczy i muszę się powstrzymywać by nie kupować Krzysiowi sweterki i inne.Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Pierniczkowa sporo
Ana ja tak miałam ostatnio w lidlu kupiłam małemu body na dlugi rękaw i pajace. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 18:44
-
Ja też buszuje w czasie nocnych karmień w sklepach internetowych 😁 Ostatnio w lidlowym jakieś ciuszki na wyprzedaży wyhaczylam i dla siebie sukienki już na następne wakacje 🙄
Tej nocy zaplanowałam nam przedłużony weekend w maju w Warszawie. Mąż dostanie na święta bilet na koncert Joe Bonamassy, a przy okazji zrobimy sobie wycieczkę 🙂werni, Camelia, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie jakieś sposoby, abym ściągnęła mleka laktatorem? Juz dwa laktatory próbowałam i leci ledwo ledwo... Chyba musiałabym siedzieć pół dnia ... Ja nie wiem, mam chyba jakaś dysfunkcje. Miałam nie ściągać i nie wprowadzać butli ale zapisałam się na studia podyplomowe, pod koniec października pierwszy zjazd...
-
IGA.G wrote:Jak kp to może dluuugo nie być, mi wrócił jakos około roku po porodzie
No właśnie cycem to ja praktycznie nie karmię, ściągam ok 20 ml na dzień na zasadzie ze trochę przeciwciał i witamin dla dziecka. Czasami daje jej cyca jak chce się uspokoić czy przytulić. Bo najeść to się nie naje Więc to.się chyba nie liczy jako.karmienie piersią. -
My byliśmy w końcu w piątek podziękować mojemu lekarzowi Nie poznał mnie bo jak mówił w ciąży nie B jestem Ale zaraz sobie przypomniał. Przytulil nas, super człowiek.. Także fajnie. Daliśmy zestaw prezentowy słodkości i nalewka.
joan85 lubi tę wiadomość
-
A ja zaczynam dekorować kącik Niuni, mianowicie naszło mnie jednak na naklejki na ścianę. Najbardziej kusi mnie jakaś z Kubusiem Puchatkiem i to czarno biała. Macie jakieś polecone miejsca zakupu? Żeby nie wyglądało to tandetnie. 😊
Muszę też siębza jakimś cieplejszym ubrankiem dla mojej koszykarki rozejrzeć. Skubana przybiera 30g dziennie (w szpitalu codziennie ważonko), ale to chyba głównie idzie na długość. Śmiga już w rozm 68!
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Tez mamy to body w jeżyki😀 To lindex, tak? Gdzie kupujesz? Nasze w rozmiarze 62 i ciagle czekamy az dorośnie...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm