Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę si3 boje lotu w ciąży. Zwłaszcza że całą poprzednią ciaze byłam na heparynieStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
A teraz jesteś na heparynie? Czyli jesteś obstawiona, ja w pierwszej ciąży dostałam Clexane specjalnie na lot do USA. W sensie heparyna nie przeszkadza w lataniu, a wręcz pomaga No i można lecieć gdzieś blisko - na Maltę, do Portugalii albo do Hiszpanii. Mniej się umęczysz niż w samochodzie.
Gdańsk, 31 l., kp -
Teraz nie biorę na razie heparynyStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Hej witam sie nieśmialo. chociaz wizyte potwierdzającą ciąze mam jutro dopiero... strasznie sie boje chociaz to moje drugie maleństwo. jednak niestety pierwsza ciaza zakonczona poronieniem i zbiegiem odcisnela pietno i nie potrafie sie cieszyc.... oby do jutra.......... wstepnie termin na 7 sierpien
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
monia99 wrote:Hej witam sie nieśmialo. chociaz wizyte potwierdzającą ciąze mam jutro dopiero... strasznie sie boje chociaz to moje drugie maleństwo. jednak niestety pierwsza ciaza zakonczona poronieniem i zbiegiem odcisnela pietno i nie potrafie sie cieszyc.... oby do jutra.......... wstepnie termin na 7 sierpien
Mam tak samo. Musimy myslec pozytywnie, bo inaczej zwariujemy❤️[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyUsiasia wrote:Niespodzianka witaj Ja mam wizytę dzien po Tobie, trzymam kciuki i życzę cierpliwosci bo jeszcze prawie 2 tygodnie przed nami
-
nick nieaktualnyMyszowelove wrote:Podziel się jak udało się Wam zrezygnować z karmienia w dzień i na wieczór?
A te wieczorne karmienia to zaingerował mąż i pomógł. Chyba to był koniec października lub początek listopada. Pewnego wieczoru zamiast mamy to poszedł do sypialni z nia tata. Oczywiscie był płacz.. ale tylko 2 wieczory pierwsze. Zaakceptowała to i przez 2-3 tyg mąż kład ją spać. A teraz to róznie i wie, ze mleczko bedzie dopiero w nocy, bo musi sie zrobić w cycusuach. Wszystko jej tłumacze... -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Dziewczyny, chcialabym zapytać Mamy karmiące...pytanie z serii "drażliwych" i osobistych ale może i mnie dotyczyći mnie nurtuje wiec zadaję:
Tak szczerze, jak wygląda Wasz biust po 12 miesiącach karmienia? w sensie czy są widoczne oznaki rozciagniecia skóry? Wiecie o co mi chodzi -
Anhydra wrote:Dziewczyny, chcialabym zapytać Mamy karmiące...pytanie z serii "drażliwych" i osobistych ale może i mnie dotyczyći mnie nurtuje wiec zadaję:
Tak szczerze, jak wygląda Wasz biust po 12 miesiącach karmienia? w sensie czy są widoczne oznaki rozciagniecia skóry? Wiecie o co mi chodzi -
Dziewczyny jak to jest z tą beta? W 24dfl mam ponad 20000... to nie za dużo? Ile wykresow oglądam nie widze takich dużych... we wczesniejszych ciazqch miałam duza nizsza. Czytam że to może być związane z płcią... albo z ZD
-
Dziewczyny, które macie dzieciaczki
Co polecacie i od kiedy się smarować? Podpowiedzcie coś, bo zielona w temacie jestem zupełnieplinka89 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Dziewczyny, które macie dzieciaczki
Co polecacie i od kiedy się smarować? Podpowiedzcie coś, bo zielona w temacie jestem zupełnieMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
wiki2 wrote:Dziewczyny jak to jest z tą beta? W 24dfl mam ponad 20000... to nie za dużo? Ile wykresow oglądam nie widze takich dużych... we wczesniejszych ciazqch miałam duza nizsza. Czytam że to może być związane z płcią... albo z ZD
Ja ostatnio robilam, niby to bylby 42 dzien cyklu i mialam ponad 17 tys. Tez mi sie wydawalo duzo, ale ja sie tam nie znam.
Po za tym jutro mam wizyte u gina, zaczynam sie stresować...ostatnia moja ciążowa wizyta u gina, gdzie szłam jak na skrzydłach w 11 tc okazala sie tragiczna informacja o obrzęku uogólnionym plodu i serduszkiem, ktore przestalo bić..kazda moja wizyta bedzie chyba obarczona tym wspomnieniem
Jutro o 12:15... trzymajcie kciuki...
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny, które macie dzieciaczki
Co polecacie i od kiedy się smarować? Podpowiedzcie coś, bo zielona w temacie jestem zupełnie
ja stosowalam naturalne maslo shea, jak komus nie przeszkadza specyficzny zapach to polecam. A slyszalam, ze Palmers i Mustela robią tez dobre kosmetyki.
Marimiko - trzymam kciuki!Marimiko lubi tę wiadomość
-
Marimiko wrote:Ja ostatnio robilam, niby to bylby 42 dzien cyklu i mialam ponad 17 tys. Tez mi sie wydawalo duzo, ale ja sie tam nie znam.
Trzymam kciuki za jutro.
Ja dopiero za tydzień idę... jak nie będzie nic się działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 19:34
Marimiko lubi tę wiadomość
-
Marimiko wrote:Ja ostatnio robilam, niby to bylby 42 dzien cyklu i mialam ponad 17 tys. Tez mi sie wydawalo duzo, ale ja sie tam nie znam.
Po za tym jutro mam wizyte u gina, zaczynam sie stresować...ostatnia moja ciążowa wizyta u gina, gdzie szłam jak na skrzydłach w 11 tc okazala sie tragiczna informacja o obrzęku uogólnionym plodu i serduszkiem, ktore przestalo bić..kazda moja wizyta bedzie chyba obarczona tym wspomnieniem
Jutro o 12:15... trzymajcie kciuki...
Daj znać po wizycie co tamMarimiko lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny, które macie dzieciaczki
Co polecacie i od kiedy się smarować? Podpowiedzcie coś, bo zielona w temacie jestem zupełnie
Moja szwagierka przez dwie ciąże używała kremu Mustela i nie ma żadnych rozstępów teraz ja używam z jej polecenia