Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Fb na ogólnej grupie mam z lipca wyszła afera, jakaś wariatka wykradała zdjęcia dzieci i na innych grupach wrzucała jako swoje, brała udział nawet w konkursie jako zdjęcia jej dzieci 😳 wcześniej zmyslila historie o wypadku męża, potem utraconej ciąży, na innej grupie śmierci dziecka. Oczywiście nigdy nie była w ciąży i nic takiego nie miało miejsca. Szok
IGA.G lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Na Fb na ogólnej grupie mam z lipca wyszła afera, jakaś wariatka wykradała zdjęcia dzieci i na innych grupach wrzucała jako swoje, brała udział nawet w konkursie jako zdjęcia jej dzieci 😳 wcześniej zmyslila historie o wypadku męża, potem utraconej ciąży, na innej grupie śmierci dziecka. Oczywiście nigdy nie była w ciąży i nic takiego nie miało miejsca. Szok
-
My też kiedyś mieliśmy podobną historię
dotyczyła ona mojego męża, .jak nawet porblemy w pracy bo podszywał się pod niego ktoś kto dobrze zna się na tych klockach. Dostal się nawet na jego maila na O2. Od tamtej pory nie mamy Facebooka, nie zamieszczamy nigdzie zdjęć
-
My wychodzimy w
Powoli z choroby Anieli, na szczęście tylko kaszel i katar, nie rozkręciło się bardziej. Luska też troszkę katarek ma ale lekki, a Aniela gluta mega miała. Ale do świąt już ja zostawię w domu, mogłaby iść może od środy ale bez sensu na dwa, trzy dni ja wysyłać. W piątek albo sobotę jedziemy do mojej mamy
-
Odnośnie strat i metlimku w głowie, utkwiła mi taka sytuacja z czarnogory - byliśmy na wakacjach, wstąpiliśmy do sklepu, a tam na dziale dziecięcym była kobietą, wyglądała jak cyganka która nosiła lalkę ubrana jak dziecko, mówiła do niej, kupowała jej dziecięce arttkuly, miała nawet fotelik w aucie ...
-
Witam. u nas dzis 4 miesiace
Rozszezamy diete jak ze starsza corka.
Na wadze 6kg i dzisiaj pierwszy raz wypila az 180mlpije 6 razy dziennie mleko. Na puszce jest napisane ze 4-6msc 210 5 razy na dobe.
Jak pija wasze maluchy?
Prawa zrenica wieksza od lewej. Gdy patrzy w swiatlo ma obie male ale nnormalnie jak patrzy na przeciw to sa roZnej wielkosci. Czy ktos sie z ttm spotkal?Mooniika -
Miewacie niskie temperatury ciala? Badz dzieci?
Starsza corka (6 lat) ma temperature 35,6
Czy to juz powod do niepokoju?
Mierzylam 3 razy bo pierwszy raz sie spotkalam z temperatura ponizej 36 i taki sam pomiar za jazdym razem.
Ja mam 36,2
Mlodsza 36,4Mooniika -
Chimera ja Cię podziwiam kiedy Ty jeszcze znajdujesz czas i sile na czary w kuchni
ja od porodu nie robię w kuchni prawie nic
Masakra z tymi podszywaczami, współczuję im co muszą mieć w głowie i jak cierpiećnawet nie pomyślałabym że takie rzeczy się mogą stać...
Moonika mój mały ma troszkę mniejsze jedno oczko jak patrzy w dół, pediatra nam powiedziała że to taka uroda chociaż nie jestem co do tego przekonana. -
My dziś byliśmy pierwszy raz na basenie i ewidentnie moje dziecko parzy woda :p jak to dotykał wody to ryk jak nie wiem co
zrobiliśmy 2 podejścia z przerwą na awaryjne karmienie w szatni i raz był w wodzie jakieś 20s a za drugim razem tylko go przybliżalismy do głowy to już podkówka :p przy kasie poznaliśmy 4 miesięczna dziewczynkę z rodzicami, też była 1 raz i pięknie w wodzie się bawiła. Ależ dumni byli jak na nas patrzyli hehe :p
Coz, jeszcze chyba nie czas na basen -
z tymi aferami na belly to nie wcale nie dziwią
u nas (tzn. ze starszą córką) wyszła afera w 2016 roku na belly - jedna z osób podszywała się pod mamą bliźniaczek - było głośno nawet na innych portalach o tym - nawet trafiono do osoby (gdzieś z zagranicy), której zdjęcia wykradano i dzięki nam zablokowała konto aby nie każdy mógł ją podglądać a wyszło bo wrzucała zdjęcia czasem niemyśląc, że tamta osoba daje zdjęcia nie chronologicznie i nagle te bliźniaczki jakieś takie duże się zrobiły
a dlaczego mnie nie dziwi? przecież te portale nie są probono stworzone - ktoś musi na tym zarabiać to po pierwsze więc muszą być trolle, które będą zakładać tematy i je podsycać a po drugie też różne firmy mają swoich "ludzi" aby polecali swoje gadżety, wózki itpnie od dziś wiadomo jak biznes dziecięcy się opłaca - same pomyślcie ile rzeczy spróbowałyście, kupiłyście za poleceniem jednej z nas
pozostaje tylko być bardziej ostrożnym w sieci i nie publikować swoim zdjęć a tym bardziej dzieci
-
Chimera, of kors, tak naprawdę jestem grubym łysym dziadem z wąsem, któremu płacą za polecanie śpiworków, ciuchów i podróbek bujaczkow-Za te płaci mi pewien chińczyk Kung Ciang Ciong.
Dlatego zdjęcia wolę wrzucać na grupie naszej na Fb, może nie jesteśmy anonimowe, ale jak ktoś wyniesie zdjęcia to będzie wiadomo kogo odstrzelic😁🤐Chimera, Frida91, menka2, Pierniczkowa, DrzewkoPomarańczowe, trzydziecha, Applejoy, werni, Anhydra, Camelia, Vampire lubią tę wiadomość