Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera, też chyba odpuszczę pierniczki 😔 2 lata temu pieklam, skończyłam pięć wszystkie co sobie zaplanowała i w nocy mi wody odeszły, w zeszłym roku jeszcze upieklam ale chyba 2 albo 3 rodzaje, w tym roku chciałam jedna porcję dla starszej ale chyba nie dam rady 🙈
-
Dziewczyny, szczególnie te na kp, śmierdząca sprawa. Czy Waszym dzieciom zmieniła się ostatnio jakoś zawartość pieluszek? Nasz je cały czas to samo moje mleko a ostatnio kupki zrobiły się mocno zapachowe, w kolorze ciemnego karmelu i polplynnej konsystencji, taki glut trochę. Oglądałam kupki u hafii i coś podobnego widziałam ale nie wiem czy to dorasta mi dziec i jego układ pokarmowy czy powinnam się niepokoić?Krzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Pierniczki pierniczkowej wyszły dzisiaj w nocy bokiem. Zawiesiłam wczoraj na choince moje dzieła o 3 w nocy mój mi pisze że mnie zamorduje. Dziady namiekly i po koleji spadały na ziemię. Mała się obudziła i za kare od 3 ja z nią spałam. To znaczy nie spałam bo radośnie ogłosiła początek dnia. Usnęła dopiero teraz, po wielkich bojach. Także tego , nie wieszacie pierniczków jeżeli macie nawilżacz powietrza
Dzisiaj 5 miesięcy, i powoli rozpaczam że tak szybko to leci. Ani się 9bejrze i będę musiała wracać do roboty. Chyba że się uda zaciążyćmój już przebąkuje że od nowego roku idzie do innej pracy żeby było nas stać podejść do drugiej procedury bez wyrzeczeń. Im bardziej w las tym jest lepiej. Sam z siebie wszystko robi przy Małej, ostatnio jak rozmawialiśmy to mnie przeprosił za to co się działo po porodzie. Że dał się podbuntowac żeby nie wyjść na pantoflarza, dopiero potem do niego doszło że to nie mi robił na złość ale sobie, bo uwielbia zajmować się Małą i żałuję że stracił te pierwsze miesiące z nią. Teraz się stara nadrobić, wspiera mnie w dojeniu, motywuje i podnosi na duchu kiedy chce odpuścić. Powiedział że z następnym dzieckiem już sobie nie pozwoli żeby ktokolwiek się wpieprzał.
Kalija, werni, Anhydra, Agagusia, MDW, Niezapominajka5, kayama, E_linka2, Camelia, Vampire, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
AnaKwiat wrote:Dziewczyny, szczególnie te na kp, śmierdząca sprawa. Czy Waszym dzieciom zmieniła się ostatnio jakoś zawartość pieluszek? Nasz je cały czas to samo moje mleko a ostatnio kupki zrobiły się mocno zapachowe, w kolorze ciemnego karmelu i polplynnej konsystencji, taki glut trochę. Oglądałam kupki u hafii i coś podobnego widziałam ale nie wiem czy to dorasta mi dziec i jego układ pokarmowy czy powinnam się niepokoić?
AnaKwiat lubi tę wiadomość
-
Chimera wrote:Pierniczkowa piękna odmiana u Twojego, szkoda, że tak się zachowywał, ale dobrze, że się opamiętał.
Pierniki to się je, a nie na choinkę wiesza 🤪 Chociaż moja teściowa robi takie twarde, że nawet nawilżacz by im nie pomógł 🙈🤣🤣szkoda wyrzucać więc zje na dniówce.
Ja powoli myślę nad menu na święta. Podejrzewam że wjedzie malinowa chmurka, i ciasto marchewkoweteraz na dniach robię zakwas na barszcz. A reszta w poniedziałek.
Chimera lubi tę wiadomość
-
U nas też kupy się trochę zmieniły w wyglądzie i konsystencji
Też bywaja glutowate albo mają więcej i większych grudek. Może skład mleka trochę się zmienia albo dziecko dorasta i stąd te zmiany?
AnaKwiat lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Chimera a moczka i makówki u Ciebie są?
Ja kupuję pierniczki na choinkę z Ikei, nie spadają, polecam :p
Pierniczkowa super to czytać ze Twój tak zmienił podejście i dam doszedł do pewnych wniosków! Oby teraz było już coraz lepiej -
Kurde to chyba wypada żebym też coś upiekla😂🙈
Ja sama siebie nie poznaję, przed ciążą w okresie świątecznym pracowałam po 14godzin a potem w domu piekłam ciasta, smazylam krokiety, robiłam sałatki i śledzie
A teraz siedzę z tym Bombelkiem(😋) na rękach w ogólnym nieładzie domowym u myślę, że to będą właśnie najpiękniejsze święta w moim życiu. Z kołtunem na głowie, nue umytą podłogą, ale z najslodzszym prezentem ❤️Agagusia, Kalija, trzydziecha, kayama, Camelia, Vampire lubią tę wiadomość
-
My na wigilie jedziemy to moich rodziców. I kurła w przypływie nie wiem czego zadeklarowałam się sama z siebie, ze upieke sernik i panią walewska. W życiu nie piekłam żadnego z tych ciast 😂. Będzie ciekawie! Macie jakieś sprawdzone przepisy dla ameb kuchennych? 😅
W drugi dzień świat przyjeżdzają teściowie (łojce 😁). I kompletnie nie wiem co przygotować 🙈. Chimera zgapiam ciasto marchewkowe w wersji de luxe 😁. Powidła i mase z serka dajesz razem czy ciasto ciachasz na trzy części?Anhydra lubi tę wiadomość
[/url]
-
Pierniczkowa faceci sie nie zmieniaja ale na szczęście sa wyjatki i Twoj mąż należy do nich.
To beda dla nas wszystkich piekne święta.
My takze jedziemy do moich rodziców na wigilie pozniej do tesciow a drugiego dnia swiat do brata mojego.
Sylwester biala sala -
Pierniczkowa ja tez się cieszę, ze malzon w końcu przejrzał na oczy! Choć pod urokiem Karolinki dziw bierze ze tak późno! Oby już między Wami było tylko lepiej! ❤️
Mój mąż te się zmienił - powiedział mi wczoraj, ze obniżył loty do mojego poziomu 😁 👍🏻.Agagusia, werni lubią tę wiadomość
[/url]