Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
To mogła być taka dobra noc. Kazik jadł o 23, potem o 2.30 (!), o 4 i o 6. Zjadał i szybko zasypiał. A ja co? Od 4 do 7.30 nie mogłam spać. Koło 7.30 zasnęłam a Kazik o 8 zrobił dzień dobry. Mój organizm chyba doszedł do wniosku ze skoro spałam od 23 do 2.30 z zaledwie jedna pobudka to już się wyspalam. Na tle poprzednich nocy może i tak ale żal mi ze się z synkiem dziś nie zgraliśmy 😅
[/url]
-
Applejoy wrote:Mogłaś tylko ojojac 😭🤭😂
Ojojojoj❤.
U nas nie pamietam ile trwał, ale celuje, że jakoś z 5 miesięcy😉, tak więc to mocno indywidualna sprawa.
Nie chcę zapeszać, ale możliwe, że jednak ciemne rolety podziałały- idzie nam drzemka 1,5h!🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 11:41
Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Ojojojoj❤.
U nas nie pamietam ile trwał, ale celuje, że jakoś z 5 miesięcy😉, tak więc to mocno indywidualna sprawa.
Nie chcę zapeszać, ale możliwe, że jednak ciemne rolety podziałały- idzie nam drzemka 1,5h!🥳
Ja o tym przeczytałam w ciąży i od razu zamontowalismy rolety zaciemniające, moim zdaniem działa, w pokoju jest ciemno i Wika się nie budzila że świtem. Teraz to jest w ogóle ciemno na zewnątrz.Anhydra lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Tsk, pod innym nickiem. Po nieprzyjemnej sytuacji zmieniłam konto.
Przepraszam jeśli to dla Ciebie przykry temat.
Nie odpisuj jeśli nie chcesz.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Agagusia wrote:Która poleca sukienki świąteczne zcdekoltem kopertowym z allegro? Ładne! I jest moja zieleń butelkowa. Pytanie: jak z rozmiarem? Miałeś są czy większe? Oscyluje teraz gdzieś między M a L i nie wiem która brać.,.
Jeśli masz na myśli te z linka poniżej to ja polecałam
https://allegro.pl/oferta/sukienka-plisowana-kopertowy-dekolt-merlin-rekawy-8428306475
Sukienka ma rozmiar uniwersalny , będzie dobra zarówno na M-ke jak i L-ke o czym w komentarzach pisały dziewczyny.
-
Niezapominajka5 wrote:Gdzieś mogę to znaleźć?
Przepraszam jeśli to dla Ciebie przykry temat.
Nie odpisuj jeśli nie chcesz. -
Ja postanowiłam się wyrwać z domu na przedłużanie rzęs. Nie mogę już patrzeć na siebie w lustrze, a na makijaż nie ma czasu. Szkoda tylko, że ten zabieg tak często trzeba go powtarzać.
Pierniczkowa, mogę sobie tylko wyobrazić, ile przeszłaś i jaki to ból. Ja poroniłam w 7 tygodniu w Dzień Kobiet, a wcześniej w Walentynki powiedziałam Mężowi o upragnionej ciąży i do dziś te dwie daty przypominają mi o naszej stracie 🙁 Tegoroczne święta będą wyjątkowe i w końcu nie będą mi życzyć dziecka."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Moj od dwoch dni jak nie wklada raczek to pieluche i pokasluje a pozniej sie smieje
Kayama jest weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 09:54
-
Wiem że weekend ale cicho jest od przed weekendem
Pewnie już każdy świętami żyje, prezenty, zakupy itp. Moja pieluchy tez gryzie. A jak ulewa to się śmieje, a czasami na zmianę potrafi śmiać się a za chwilę podkówka , i za chwilę znów hihihi.
werni lubi tę wiadomość