Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko Frida, ja tez się mega frustruje ze nie mam chwili dla siebie, kibelek na czas itp i wkurzam się na męża i mu zazdroszczę ze wychodzi do ludzi itp. Teraz właśnie skonczyla się nasza turbo drzemka, a skonczyla się bo wyszłam do toalety. Jak wróciłam to już nie spał tylko się rozglądał gdzie matka. Mega zaciesz na mój widok jakby mnie tydzień nie widział - i co mi zrobię? 😄
Frida91, Chimera, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
-
No cóż dalej wiele matek uważa, ze jak ich dziecko ładnie śpi, przesypia noce to jest to ich zasługa, ze one umio lepiej w macierzyństwo 😁. Teraz już wiadomo skąd się to bierze.
[/url]
-
Drzewko u nas to samo i tez wtedy wyzywam sie trochę na mężu no bo właśnie on nie jest tak udupiony. Ok on chodiz do roboty ale chociaż wracając ma chwilę oddechu i spokoju a w domu tez może sobie usiąść normalnie a nie ciagle pryzgarbiony trzymając dziecko itd.
Teraz właśnie udało mi się ją odłożyć to zdążyłam umyć włosy i zjeść jogurt i to hy było tyle 😁DrzewkoPomarańczowe, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Uwielbiam Was!! 😘 Już mi się humor łamał a tu proszę, jak można się śmiać z własnej tragedii. Dzisiaj rano Pola nawaliła w pieluchę a i mama ma potrzebę.. Człowiek stoi i myśli, kto ma pierwszeństwo. 😂😂
Dziewczyny, mam do sprzedania taki stanik
https://www.asos.com/pl/emma-jane/emma-jane-maternity-stanik-dla-karmiacych-piersia/prd/13536607?clr=biay&colourWayId=16483849&SearchQuery=&cid=6246
Tylko czarny. Nówka, nie śmigana, aukcja wygrana za 30zl +KW. Zamówiłam rozmiar za duży przez pomyłkę - xs a nie xxs. To rozmiar 75B-F, mam od nich beżowy 70B-F i jest super, chociaż mógłby być jeszcze węższy pod biustem. Po porodzie byl idealny. Aktualnie np. Esotiq mam 70D dla porównania. Jak nie będzie chętnych to robię zwrot. 😊werni, Kalija lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Chyba w ramach terapii muszę wesprzeć mój zakupoholizm 🤣 Domi jaki dres masz z tego stoneskirt? Bo właśnie przeglądam i nie mogę się zdecydować
Ładne są te jasne a zwykle nosze czarne bo boje się że takie kolory mnie pogrubią
Musze coś kupić bo już chodzę jak dziad kalwaryjski - w jednym dresie mam dziurę na kolanie a w drugim na dupie 😆Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida, ja sobie kupiłam na przecenie bordowy z falbanka na krzyż ale jeszcze do mnie nie dotarł choć już się doczekać nie mogę bo się czuje taka niezadbana przez to siedzenie w domu. Chociaż bym sobie w ładnym dresie posiedziała 😜
Domi to rzeczywiście jakieś insta powinna założyć i polecać bo ja już za jej namowa kupiłam spodnie ciążowe, dresik i na pewno coś jeszcze 😁
Przez ten deszcz drugi dzień siedzimy w domu 😕 a takie miałam wielkie plany!Frida91 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Frida91 wrote:Chimera mój to samo robi. Też zawsze siedzi tam pół godziny i siedzi sobie na telefonie. Ile można srać 😝
Haha co jest z tymi facetami, bo mój to samo. Nie czyta ale potrafi z laptopem do łazienki iść, , muzyczki sobie słucha dla urozmaicenia. A ja wpadam na minutę, robię co trzeba i wychodzę. Jak tak policzyłam to on spędza w łazience 3 razy tyle czasu co ja 8-0.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Frida ja mam szary z falbankami, zamówiłam też fioletowy ale ten zabrała mi siostra 😂 dla Mamy zamówilyśmy rudy z dedykacją na bluzie
Ana Wy jesteście jedyną grupą odbiorczą, której mogę mówić o moich zakupach😂Frida91, AnaKwiat, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Ania a potem daje się odłożyć czy też siedzisz udupiona jak ja?
Najlepsze w tym jest to że nie chodzi tylko o trzymanie na rękach ale najczęściej ona chce ssać przez całą drzemke... Albo co jakiś czas szuka i się dosysa. Smoczkiem gardzi a zresztą jakbym jej tak wsadzila smoczek w półśnie to od razu wybałuszyłaby galy i tyle ze spania
Tak, odkładam go 😉 ale po około 15 minutach budzi się i żeby jeszcze pospał muszę mu dać smoczek. Ogólnie on i drzemki i nocny sen ma 3/4 ze smoczkiem 😬 jestem tym zmartwiona, no ale to jedyna szansa na sen 😐 -
Domi_tur wrote:Frida ja mam szary z falbankami, zamówiłam też fioletowy ale ten zabrała mi siostra 😂 dla Mamy zamówilyśmy rudy z dedykacją na bluzie
Ana Wy jesteście jedyną grupą odbiorczą, której mogę mówić o moich zakupach😂Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ania95 wrote:Tak, odkładam go 😉 ale po około 15 minutach budzi się i żeby jeszcze pospał muszę mu dać smoczek. Ogólnie on i drzemki i nocny sen ma 3/4 ze smoczkiem 😬 jestem tym zmartwiona, no ale to jedyna szansa na sen 😐Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙