Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mając do wyboru drzemkę 1,5h na mnie czy 30 minut w łóżeczku najczęściej wybieram opcję nr 1🙈

Co do facetów to wiadomka, małż siedzi w klopie kwadrans (może nie tylko dwójkę ciśnie 😂🙈), prysznic też bierze długi jakby to był jego ostatni w życiu 🤦‍♀️ A potem ja idę do kibla dwa razy w ciągu dwóch godzin a ten już za mną z Małym chodzi i gada do niego "ooo mama idzie drugi raz do toalety, chyba się przed nami ukrywa" 🙄 A po 5minutach prysznica drzwi się otwierają i pojawia się widownia - mąż, Szymi i pies. Oczywiście komentarze pt. ZNOWU (!!!) pół dnia siedzisz w łazience 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Przysięgam, że mam wtedy ochotę mu rąbnąć😁

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera wrote:
    Nie mam pojęcia o czym piszecie, aż muszę sobie te brzdace obczaić 🙄

Edit. Ok, wytrzymałam 20sekund i wywaliło mi żenuometr 🙈 Wolę słuchać marudzenia Robusia niż takich melodii

Nie chce chce martwić ale przedszkole itp, takie dźwięki beda na porządku dziennym ;) Dziecko raczej nie bedzie chciało słuchać rocka, :D Ja tylko nie zdzierże disco polo, reszta niech sobie będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 13:50

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qwa ja tez zawsze mam widownię jak ide sie umyć a i czasem przychodzą poddani jak siedzę na tronie 🤦‍♀️😂

Domi_tur, werni, kayama, Pierniczkowa, Vampire lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ja też wybieram opcje nr 1 i dlatego moje życie wygląda jak wygląda 🤣
    Co do łazienki mamy tak samo! Sam siedzi na klopie godzine a jak ja biore prysznic to przylazi z małą na rękach i gada o tu jest mamusia! 🤦‍♀️

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Mooniika Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2020, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa dzieciaczki ktore na brzuszku robia juz pelny podpor na rekach i podnosza klatke?

U nas podloga parzy juz od dluzszego czasu wiec nici z cwiczen

Mooniika
  • kayama Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    My czasem słuchamy "Kołysanki niedzisiejsze" na yt albo Kołysanki Grzegirza Turnau i Magdy Umer. Bardzo ładne :)

Chimera nie dziwie sie ja nawet tego nie odpale bo nienawidzę takich dziecinnych piosenek śpiewanych przez dzieci. Doprowadzaja mnie do szału :D
    Oooo, Umer i Turnau sa super, Kołysanki utulanki. Puszczalam jej trochę jak była noworodkiem. Teraz przed snem czasami leci kołysanka Doremisiow ;)
    Ja wolę śpiewane przez dzieci niż przez dorosłych infantylnymi głosami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 14:06

Frida91 lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mooniika wrote:
    Sa dzieciaczki ktore na brzuszku robia juz pelny podpor na rekach i podnosza klatke?

U nas nie, podpiera się z trudem ale i tak już widzę poprawę po rehabilitacji. Wika jest na etapie obrotów i prób przewrotu na brzuch z prawego boku.

Vampire lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mooniika wrote:

Moj to prawie jeszcze nic nie robi. Musze kupic mate piankowa to moze wtedy bedzie chętny do ćwiczeń. Narazie próbuje na boki sie przekrecac.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jak mnie wkurwia jak mąż z małym na rękach chodzi za mną krok w krok. Niby on go wtedy ogarnia ale cały czas mam ich pod nosem. Dla rozrywki i oddechu idę se sprzątać, pranie wstawiać a ten łazi za mną 🙄. Do łazienki mi nie wchodzi ale potrafi skomentować ze zrobiłam makijaż a powiedziałam ze idę umyc włosy 🙄. Oj kłamczuszka ze mnie 🙄.

Kazik właśnie zasnął na dwoją druga od rana drzemkę po 1,5 h zawodzenia i marudzenia. Dawno nie było tak ciężkiego dnia. A zdążyłam rano napisać ze praktycznie nie jest marudny 🤯. Głodna jestem jaj nie wiem ale się boje ze się obudzi jak wstanę :(.

Ciężko mi dziś na maksa.

aadd84dc14.png[/url]

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazikowi już wysoki podpór całkiem dobrze idzie. Ale czasem jeszcze marudzi.

aadd84dc14.png[/url]
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem mega suka. Jak mój tak za mną raz poszedł to się go spytałam w czym go przerasta 20 min opieki nad dzieckiem. Tak mu wjechało na ambicje że teraz pierwsze co robi to myje ręce i mała do góry a ja mam czas dla siebie. Są plusy tego kpi, wydoje się , dam mu mleko i mam czas dla siebie. Mamy umówione że.od 18 do 19 jest czas tylko dla mnie.

werni, DrzewkoPomarańczowe, Limerikowo, Vampire lubią tę wiadomość

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ladnie się juz podpiera i podnosi nawet brzuszek.

werni, Vampire lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam, zjadłam i obudził się. Drzemka 25 min 🤦🏼‍♂️

aadd84dc14.png[/url]

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Moja ladnie się juz podpiera i podnosi nawet brzuszek.

Wczoraj zauważyłam u Kazika takie próby i się jorgnęłam, ze mata materiałowa mu przeszkadza bo się ślizga po panelach 🤦🏼‍♂️. Zamówiłam od razu mate piankowa. Wkurzylam się ze tyle z tym zwlekałam!

aadd84dc14.png[/url]
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też chyba kupimy taka mate bo na tej okrągłej się ślizga trochę

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • werni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój właśnie się obudził 2h pospal. Teraz domaga się butli :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj się posprzeczaliśmy właśnie z tego powodu, że nie mogę nawet się umyć bez widowni 🙁 już raz była o to kłótnia, ale podobno "zapomniał". A tak naprawdę to strzelał mi fotki jak myłam głowę 😬

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danucie wysoki podpór wychodzi aż za dobrze. Józio goni. Danuta aktualnie ciągle bawi się w samolot - nogi zfiete w kolanach i do góry i ręce szeroko rozłożone na boki unosi nad ziemię. Moim. Taka mata materiałowa z palakami nie przeszkadza i podnoszą się na niej bez problemu.

Vampire lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i maridza dziś strasznie - a dziś jestem sama - więc mam marudzę nie do kwadratu.

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy wojnę od poniedziałku. Poszło o to, że w ciągu 15 minut robienia śniadania przyszedł z Małym dziesięć razy do kuchni i albo mnie popedzal, albo rzucał złośliwe docinki. Od słowa do słowa wyszła taka awantura na śmierć i życie. Nie gadamy ze soba, mój mąż próbuje zrobić mi na złość i nawet na 5 minut nie zajmuje się Szymkiem aja z tej okazji nic nie robię w domu.
    Ja się świadomie decydowałam macierzynstwo i zmęczenie, ale jak ktoś sprowadza moją rolę w domu do bycia kurą i służącą to niech mnie w dupę poclauje 🤦‍♀️

Niebieska Gwiazda, Camelia, Anhydra lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 1576 1577 1578 1579 1580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ