Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida, też polecam bephanten sensiderm. Pola miała takie zmiany z powodu alergii i ten krem najlepiej pomaga.
My właśnie w tą niedzielę ja ochrzcilismy. Była cudna! Zainteresowana mszą, ani razu nie zapłakała, a na spacerze nie wytrzymuje. 😊 Strój wypożyczyłam z komisu, jeśli macie taką opcję to polecam. Za cały zestaw z bucikami, płaszczykiem itd. 40 zł! Na przyjęciu w lokalu była wniebowzięta a ja mogłam w końcu na spokojnie siąść i pogadac. Bałam się, że to dla niej za dużo i za długo, ale nic podobnego. 😊
kayama, werni, Kalija, Frida91 lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Mam nadzieję, że uda mi się wrzucić. 😊
/zdjęcia/
Proszę o niecytowanie. Do tego była czapeczka i szaliczek jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 19:55
Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, IGA.G, kayama, E_linka2, werni, Kalija, Frida91, trzydziecha, Camelia lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Vampire, cudnie malutka wyglądała 😊 świetna sprawa z komiksem, to ubranie jest właściwie tylko na raz, nie zniszczy się.
Kayama ja nalalam kranowy, ale uprzedzilam księdza że to nie święcona, po modlił się i pokropil, nie robił problemu
Domi, chrzestny mieszka za granicą od roku, ksiądz z jego parafii w Pl nie chce mu dac papierka bo wie że go nie ma, ma się zgłosić do najbliższej polskiej parafii za granicą, był tam i w przyplywie szczerości wyznał że mieszka z narzeczoną... No i tamtejszy ksiądz też nie chce mu dac papierka bo bez ślubu mieszkają 🤷♀️Vampire lubi tę wiadomość
-
kayama wrote:No nie ma Batmana. Patrzę jeszcze raz na stronie kościoła, no 14 styczeń 2020.. Za godzinę kapiemy mała i już go nie wpuscimy.
rok temu nie przyjęliśmy o tej godzinie. My mieszkamy jeszcze na ostatnim piętrze więc zawsze na końcu. I co roku chodzą na naszym osiedlu 18-22
-
nick nieaktualnyJesteśmy dziś po ostatniej dawce infanrix hexa - tym samym kolejne szczepienie na roczek - choć my wcześniej będziemy robić jeszcze meningokoki. Bardzo się cieszę, że już z głowy i dzieci są zabezpieczone.
Józio waży 6300, Dancia 6700,oboje maja po 65cm.
Chezcic będziemy na wiosnę - nie wiem kiedy jeszcze, nie mam ciśnienia. -
Też bym chętnie wypożyczyła strój, ale u nas nie ma takich rzeczy. Raczej odkupię na olx.
Vampire śliczna ta Twoja córka🙂
Byłam dziś w Lidlu było chyba wszystko z oferty dla maluchów. Wzięłam bluzę z sową ( pingwinem?🤔) 62/68 na teraz i fioletową bluzę 74/80 na później. Dresy mnie rozczarowały a po nie pojechałam.
Moja córka już śpi 😁 A Wasze maluchy ?
Vampire lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:U nas chodzą do 22
rok temu nie przyjęliśmy o tej godzinie. My mieszkamy jeszcze na ostatnim piętrze więc zawsze na końcu. I co roku chodzą na naszym osiedlu 18-22
No jest, już na piętrze, poszedł do sąsiadow. Na szczęście jeszcze nie zaczęliśmy kąpać. -
Kalija, młodszy od ponad godziny już śpi, a teraz wykapalam starszą i też już w łóżeczku leży, nie miała dziś drzemki, pewnie w ciągu 5-10 minut odleci
Kayama, my w zeszłym roku nie przyjęliśmy księdza bo przyszedł po 20... Powiedziałam że owszem przyjmę z przyjemnością ale w rozsądnych godzinachKalija, kayama lubią tę wiadomość
-
U nas pozwolenie tylko na dokończenie 6w1 i mamy ja za darmo. Pneumo i meningo odroczone do roczku. Więc ze żłobka nici. Jestem w czarnej dupie że tak powiem. Bo do pracy Młodej nie wezmę przecież
-
Pierniczkowa wrote:U nas pozwolenie tylko na dokończenie 6w1 i mamy ja za darmo. Pneumo i meningo odroczone do roczku. Więc ze żłobka nici. Jestem w czarnej dupie że tak powiem. Bo do pracy Młodej nie wezmę przecież
Przecież kolejne Bobo będzie, wiec fo jakiej pracy?😉
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ja dziś sama z dwójka. Oboje już śpią 💪🏻. Jak usypiałam Julka to Kazik się przebudził, musiałam iść polulac. Wracam a Julek śpi! Pierwszy raz w swoim życiu sam zasnął 😅. Tyle wygrać 🤩
Mąż poszedł grać z kolegami w pokera. Mam nadzieje, ze nie przegra mnie i dzieci! Chociaż nie wiem czy słowo przegrać jest tu na miejscu 😅. Wręcz boje się, ze może to zrobić specjalnie 😂Nacha, Frida91, werni, Anhydra, Chimera, kayama, Kalija, Pierniczkowa, Domi_tur, IGA.G lubią tę wiadomość
[/url]
-
Pierniczkowa wrote:U nas pozwolenie tylko na dokończenie 6w1 i mamy ja za darmo. Pneumo i meningo odroczone do roczku. Więc ze żłobka nici. Jestem w czarnej dupie że tak powiem. Bo do pracy Młodej nie wezmę przecież
Trzymamy kciuki za kolejne bobo. A jo nie da rady to po macierzyńskim wykorzystujesz cały uzbierany urlop, szczepisz młoda po roku i dajesz do żłoba. 👍🏻[/url]
-
Mój wisi na cycu od 1,5h i odłożyć się nie da bo ryk
jak to zrobić żeby dzieci zasypiało o 20 hm?
Dziś lecimy bez tv ale póki co nie widzę różnicy -
kayama wrote:Ale jaja, piszecie o chrzcie i jakoś tak mnie tknęło i spojrzalam na wizyty duszpasterskie z naszej parafii, i jak byk pisze że naz nr ulicy dziś! Panika
Mój dopiero z pracy wyszedł. Ogarnelam trochę mieszkanie. Musimy przyjąć Batmana bo będą nam problemy z chrztem robić. A nie mamy ani wody święconej ani kropidła
. Trudno.
pamietam jak bylam mala wielki stres z koleda a i kropidlo oraz inne rzeczy krazyly miedzy mieszkaniami przechodnio
jest jak jest
siedzimy w apt na kartonach
w kwietniu przeprowadzka pod Gd na dom
gorzej ze zapowiadaja ocieplenie i trzeba bedzie odkopac lzejsze kurtki dla corek 😀