Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Hehe wszystko wskazuje na to, że czas na nowy stanik 😜. Chyba w Esotiq jest jakaś promka😉
-
Ale spoko ten filmik, w ogóle lubię jej kanał
zazdroszczę że maleństwo tyle śpi a starsza tak pomaga i obie tak wcześnie chodzą spać
-
Pierniczkowa wrote:Muszę rzeczywiście coś zamówić. Szukać staników.do.karmienia, bo można w nie fajnie zaczepić laktator i mam dwie ręce wolne.
Jakoś nie wpadłam na to żeby jakoś to zrobić.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:A jak Ty to robisz? 🤔
Jakoś nie wpadłam na to żeby jakoś to zrobić. -
Pierniczkowa wrote:Najpierw rozpinam tak jak do karmienia, nakładam lejek, i zapinam. A z drugiej strony przeklepuje tym paskiem co jest od.strony wew.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Chimera wrote:Też jadę laktatorem na 2 cycki na raz i dla oszczędności czasu jem kolację, zmywam albo prasuje 🙈🙆
Mam jeden taki szmaciany stanik do karmienia, którego używam tylko do ściągania, jest trochę elastyczny, więc akurat.
Ja przez słabe zorganizowanie kładę się Przeważnie 1,5-2 h później od Meli.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Je też jadę na podwójnym, baza i powerbank w nerkę i heja. Dwie ręce wolne to albo góruje, albo ogarniam pranie. Muszę jeszcze kupić kabel żeby w aucie się odciągać. To już będę w ogóle mobilna.
-
trzydziecha wrote:Dziewczyny a czy i jak czyścicie jamę ustną dzieci?
Mam takie nakładki na palec ze szczoteczką z Rossmanna. Czasem czyszczę samą wodą, a czasem nałożę na szczoteczkę odrobinę pasty do zębów 😉 kilka razy też moczyłam pieluchę tetrową i tak czyściłam dziąsła.trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Je też jadę na podwójnym, baza i powerbank w nerkę i heja. Dwie ręce wolne to albo góruje, albo ogarniam pranie. Muszę jeszcze kupić kabel żeby w aucie się odciągać. To już będę w ogóle mobilna.
Jak bylam z małą w szpitalu, to parę razy leciałam bez prądu i moc ciągnięcia była słabsza. A przynajmniej tak mi się wydawało..Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:A nie zauważyłaś, że lansinoh minimalnie słabiej ssie jak jest na bateriach?
Jak bylam z małą w szpitalu, to parę razy leciałam bez prądu i moc ciągnięcia była słabsza. A przynajmniej tak mi się wydawało..Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
To mnie zaskoczyłyscie.. Ani razu jeszcze nie czyscilam buzi małej. Choć był czas, że czułam nawet coś z jej buzi. Myślałam, że to normalne 🙄Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:To mnie zaskoczyłyscie.. Ani razu jeszcze nie czyscilam buzi małej. Choć był czas, że czułam nawet coś z jej buzi. Myślałam, że to normalne 🙄
Ja właśnie też nie a dziś mnie koleżanka oswiecila że się powinno -
Tutaj jest to fajnie opisane:
https://matkadentystka.pl/2015/01/higiena-jamy-ustnej-niemowlat/Camelia, Vampire lubią tę wiadomość
-
Kurde się porobiło.Jak już pisałam jestem chora,wczoraj przyszedł okres i od dwóch dni mam spadek mleka.Odciągam jakieś 200ml mniej.Adasiowi i tak wystarczy ale martwi mnie to.Co zrobić by mieć tyle co wcześniej?Czy wróci do normy po okresie?Ktoś wie?